Lugozzi έγραψε: 05 Δεκ 2022, 22:00
Ποτέ δεν κασαρω
Τωρα που το λες, εχει τυχει σε κανεναν να μην τον αφηνει να κανει cash out ενω ειναι διαθεσιμο;
Αναφερομαι δηλαδη στις περιπτωσεις που το εχει βγαλει σαν επιλογη και απλα πρεπει να πατησεις για το οκευ.
Πηγα να το κανω σε καποιο ασχετο με το μουντιαλ στοιχημα και μου λεει failed.
Ποτέ δεν κασαρω
Τωρα που το λες, εχει τυχει σε κανεναν να μην τον αφηνει να κανει cash out ενω ειναι διαθεσιμο;
Αναφερομαι δηλαδη στις περιπτωσεις που το εχει βγαλει σαν επιλογη και απλα πρεπει να πατησεις για το οκευ.
Ρε ότι θέλουν κάνουν
Εδώ κατέβασαν τον γενικό 5 λεπτά προχθες
Δεν εχει τελειωσει το ματς, βλέπω αλλα 2 γκολάκια ακομα απο τους βραζιλιάνους.
Οταν αρχισει τις αλλαγές και βάλει Άντονι, Μαρτινέλι, Ζεσούς κτλ, μην ειστε σιγουροι οτι δεν θα μπουν κι άλλα.
jason0 έγραψε: 05 Δεκ 2022, 21:37
Το πιο βαρετό Μουντιάλ μέχρι στιγμής, υποψία ανταγωνισμού στους 16
Το καλυτερο Μουντιαλ ολων των εποχων.
Στα προηγουμενα διασταυρωναν καποια φαβιρι νωρις ενω κατι παρταλια επαιζαν μεταξυ τους και περναγαν γυρους.
Τωρα που τα παρταλια μας τελείωσαν, οι προημιτελικοι θα ειναι υπεργαματοι.
Φοβερές ματσάρες βλέπουμε στους 16, χτυπάει 90αρια ο Παπακαλιατης
Δεν πειραζει. Η φαση των 16 είναι για να φυγει η σαβουρα. Οι προημιτελικοι θα ειναι οι καλύτεροι (αν πανε νορμαλ και τα τελευταία 2).
Βραζιλια
Αργεντινή
Ολλανδία
Αγγλία
Γαλλία
Ισπανία
Πορτογαλία
7/8 πολυ δυνατες ομαδες, αν στην θέση των Κροατων ειχαμε Γερμανους ή Βελγιο θα ηταν το τελειο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 05 Δεκ 2022, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποτέ δεν κασαρω
Ρε ότι θέλουν κάνουν
Εδώ κατέβασαν τον γενικό 5 λεπτά προχθες
Το σκεφτηκα, αλλά δεν μπορω να το πιστεψω. Μαλιστα δεν απαντανε και στα email.
H πλακα ειναι οτι στο live καθυστερει η τοποθετηση στοιχηματος αν η ομαδα που πας να πονταρεις κανει επικινδυνη επιθεση και κανει loading, ενω αν πχ η μπαλα ειναι σε ασχετη φαση, το στοιχημα περναει αυτοματα σε ενα δευτερολεπτο με το που πατας το κουμπι.
Και να πεις οτι μου χει τυχει μια και δυο...
Εντωμεταξύ 2 κόρνερ καθαρά ο ένας την βρίσκει κατά λάθος μετά την απόκρουση και την βγάζει άουτ
Ο άλλος δεν την προλαβαίνει καν, είναι κόρνερ και λέει παιζε