Daje έγραψε: 05 Δεκ 2022, 21:23
Tης πλακας ειναι αυτη η Βραζιλια. Ηθελε Ιταλια για να σφιξουν οι πωποι...
Δεν ειναι της πλακας. Εχουν βελτιωθει σε μεγαλο βαθμο απο περσι.
Ασε που μεχρι τους 4 θα φτασουν χωρις κοπο, λογω ευκολων αντιπαλων.
Δεν είναι και το φόβητρο όμως.
Δεν υπαρχει ομαδα φοβητρο σε αυτο το μουντιαλ, ομως η Βραζιλια εχει βρει ισορροπια, δεν κανουν καρναβαλιστικα κολπα και οι παιχτες που τραβανε την ομαδα ειναι σε αριστη κατασταση.
Φαινεται κιολας οτι υπαρχει καλο κλιμα στην ομαδα.
Ποιος θα την σταματησει, η Κροατια που σε αυτη τη διοργανωση κλεινει εναν κυκλο, οπως εγινε και με το Βελγιο;
Καντε εικονα στο μυαλο σας το κριαρι τον Μπουκλο-ριτσαρλισον εναντιον Ιταλικης αμυνας...
Μονο με τα ανηλικα παιδακια ξερουν να κανουν τους μαγκες οι Βραζιλιανοι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Daje έγραψε: 05 Δεκ 2022, 21:34
Καντε εικονα στο μυαλο σας το κριαρι τον Μπουκλο-ριτσαρλισον εναντιον Ιταλικης αμυνας...
Μια Βραζιλιάνα σε καλεί για έξοδο, και μια Μπολωνιέζα για πίτσα. Πού θα πας; Η δεύτερη θα σε πιάσει στην πάρλα, η άλλη θα σε γαμήσει με την κωλάρα της.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Μια Βραζιλιάνα σε καλεί για έξοδο, και μια Μπολωνιέζα για πίτσα. Πού θα πας; Η δεύτερη θα σε πιάσει στην πάρλα, η άλλη θα σε γαμήσει με την κωλάρα της.
Οι γυναικες στην Bologna εχουν τους καλυτερους κωλους που εχω δει στη ζωη μου.
Δεν το εχω ξαναδει πουθενα αυτο.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
καραγκιόζηδες της φιφα. αντί να περάσει η Ουρουγουάη να δούμε αγώνα της προκοπής, το γύρισαν στις τσοντες. μη ξεχάσουν να βάλουν και πιξελ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
5-1 ειπε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΑΜΙΑΣ DAJE.
Στα 5 πρεπει να σταματησουν οι Βραζιλιανοι. Δεν υπαρχει λογος να ταπεινωσουν περισσοτερο τα παιδακια με τα κοκκινα. Υπαρχουν και γυναικες στη χωρα τους που τους βλεπουν στην τηλεοραση.
Οι γυναικες στην Bologna εχουν τους καλυτερους κωλους που εχω δει στη ζωη μου.
Δεν το εχω ξαναδει πουθενα αυτο.
Συμφωνώ, και στο Βένετο που ζούσα έτσι ήταν. Αλλά έχουν μαλακίαση, ενώ οι Βραζιλιάνες σε ΓΑΜΑΝΕ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".