!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί η Μποφίλιου έχει μονίμως αυτό το βλέμμα;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Γιατί η Μποφίλιου έχει μονίμως αυτό το βλέμμα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Το γουνικό να μην ειχε πάνω της, ακομα πιο ωραία θα ήταν.
Να ειναι καμιά συνθετική/οικολογική αυτη η μαλακία άραγε ή απο κανενα σφαχτάρι?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 05 Δεκ 2022, 17:58 Το γουνικό να μην ειχε πάνω της, ακομα πιο ωραία θα ήταν.
Να ειναι καμιά συνθετική/οικολογική αυτη η μαλακία άραγε ή απο κανενα σφαχτάρι?
Kαι το γουνικό μια χαρά θα ήταν αλλά στους συνδυασμούς χρωμάτων παίζει στο τραπερογκουρμέ, που ανέφερε παραπάνω ο Σιντ.

Ωραίο είναι το χειμωνιάτικο λευκό αλλά όχι σε συνδυασμό με μουντά χρώματα και λευκό τσαντικό για να δέσει.

Φαντάσου απλώς όλο αυτό το σύνολο σε αποχρώσεις του λευκού και εκρού. Τότε ναι, θα τα' σπαγε.

ΥΓ. Τα γουνικά από σφαχτάρια είναι πλέον απαγορευμένα στις τρέντυ τάσεις. Πράγμα που βρίσκω το μόνο θετικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

vatraxos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 16:01
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:58 Το μόνο εν δυνάμει μεμπτό που μπορεί να έχει η ιστορία "Μποφίλιου και Λονδίνο" είναι η σχέση της καλλιτέχνιδος ως διαφημιστικού
υποκειμένου με τον όποιο οίκο μόδας. Συμβολικά μιλώντας είναι κάπως αμφιλεγόμενη πρακτική για έναν καλλιτέχνη με τις ΧΥ απόψεις να διαφημίσει
έναν οίκο μόδας που αύριο μεθαύριο μπορεί να αποδειχτεί ότι βάζει 10χρονα να του ράβουν τα ρούχα. Από εκεί και πέρα το γεγονός πως η Μποφίλιου
φωτογραφήθηκε στην Πατησιών του Λονδίνου και φορούσε ένα παλτό είναι κλάιν μάιν. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε.
Ένα μοντέλο, που ζει από αυτές τις φωτογραφήσεις, μπορεί να έχει απόψεις όπως η Μποφίλιου;
Προσωπικά τα τραγούδια της δεν μπορώ να τα ακούσω δε μου αρέσει. Το τι φοράει δε με αφορά καθόλου, ούτε αν προμοταρει ρούχα. Τις δηλώσεις περί βουνού τις θεωρώ γραφικές ανεξαρτητα απο τη φωτογράφιση, είναι κάτι που μου θύμισε φοιτητοφαση αριστεριστικη με κατουρημενο μπαφο και αξυρισια, τις άλλες που ευχόταν καρκίνους και ψοφους σε ψηφοφόρους τις θεωρώ γνήσια ελληνοψυχες, είναι ακριβώς αυτό που θα ακουγες απ το μέσο σκατοψυχο (ίσως χρυσαυγιτη)
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Μα και αυτή η αχρεία να τολμήσει να πάει στο Λονδίνο με δικά της λεφτά;
Χάθηκε να πάει με λεφτά των φορολογουμένων;
Χαλάει και ντροπιάζει τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

-Το να είσαι κομμουνιστής και ταυτόχρονα πλούσιος, ή έστω οικονομικά άνετος, υποδηλώνει ενσυναίσθηση, κοινωνικοπολιτική μόρφωση και υποβόσκουσα αριστερή ιδεολογία με κέντρο τον Άνθρωπο. Υποδηλώνει Ανθρωπιά, η οποία βεβαίως οφείλει να αποτυπώνεται και στις πράξεις σου και όχι να μένει στα λόγια.

-Το να είσαι δεξιός και πλούσιος νομίζω δεν χρειάζεται ανάλυση: Υποστηρίζεις τα συμφέροντά σου και των ομοίων σου και δεν πα να απαυτωθεί το πόπολο.

-Το να είσαι φτωχός και δεξιός ψηφίζοντας τους εκμεταλλευτές σου, στηρίζοντας αυτούς που σου κλέβουν κομμάτι-κομμάτι τη ζωή, τι ακριβώς υποδηλώνει άραγε πέρα από μια ανυπέρβλητη, αδιόρθωτη ανοησία, στα όρια μάλιστα του τραγικού?
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:08 Ο Μπάφετ είπε κάποτε πως πληρώνει λιγότερο φόρο απ'όσο η γραμματέας του και ότι αυτό είναι ανήθικο. Δεν προχώρησε όμως και σωστά κατά την γνώμη μου στο επόμενο βήμα, στο να χαρίσει δηλαδή στην εφορία το ποσό που θα θεωρούσε ηθικό, γιατί το θέμα είναι όλοι οι πλούσιοι να φορολογούνται κατά τρόπο δίκαιο και ηθικό.
Θα μπορούσε όμως να μην είχε προχωρήσει στο προηγούμενο βήμα, που είναι να δηλώσει ο λογιστής του όλες τις πιθανές και απίθανες φοροελαφρύνσεις και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες και αδυναμίες του συστήματος για να πληρώνει όσο το δυνατόν λιγότερο φόρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:53
Και που ξέρεις ότι η Μποφίλιου δεν έχει προσφέρει ποτέ της εθελοντικό κοινωνικό έργο ή δεν έχει μοιράσει αφιλοκερδώς Οδηγητή?
Γιατί θα ήταν pinned σε όλα της τα σόσιαλ και πρωτοσέλιδο παντού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

runner έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:39 Μα και αυτή η αχρεία να τολμήσει να πάει στο Λονδίνο με δικά της λεφτά;
Χάθηκε να πάει με λεφτά των φορολογουμένων;
Χαλάει και ντροπιάζει τα ιερά και τα όσια αυτού του τόπου.
Αν μη τι άλλο, ξεκαθαρίστηκε ότι τα λεφτά της Μποφίλιου είναι από τον Σείριο και όχι από το αίμα, τον ίδρω και την υπεραξία των υπόλοιπων. Φορολογούμενων ή μη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2022, 22:37
Και που ξέρεις ότι η Μποφίλιου δεν έχει προσφέρει ποτέ της εθελοντικό κοινωνικό έργο ή δεν έχει μοιράσει αφιλοκερδώς Οδηγητή?
:lol:
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 05 Δεκ 2022, 22:32
Leporello έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:08 Ο Μπάφετ είπε κάποτε πως πληρώνει λιγότερο φόρο απ'όσο η γραμματέας του και ότι αυτό είναι ανήθικο. Δεν προχώρησε όμως και σωστά κατά την γνώμη μου στο επόμενο βήμα, στο να χαρίσει δηλαδή στην εφορία το ποσό που θα θεωρούσε ηθικό, γιατί το θέμα είναι όλοι οι πλούσιοι να φορολογούνται κατά τρόπο δίκαιο και ηθικό.
Θα μπορούσε όμως να μην είχε προχωρήσει στο προηγούμενο βήμα, που είναι να δηλώσει ο λογιστής του όλες τις πιθανές και απίθανες φοροελαφρύνσεις και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες και αδυναμίες του συστήματος για να πληρώνει όσο το δυνατόν λιγότερο φόρο.
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι οι λογιστές του εκμεταλλεύθηκαν και δη στο "έπακρο" "αδυναμίες" του συστήματος και πέτυχαν "απίθανες" φοροελαφρύνσεις. Το να μην χρησιμοποιήσουν όμως τις δυνατότητες που δίνει το ίδιο το σύστημα, θα ισοδυναμούσε με δωρεά προς το Κράτος, το οποίο δεν ήταν η δουλειά τους να κάνουν και αν το έκαναν θα έπρεπε να χάσουν την δουλειά τους.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Προκύπτει από το ότι δεν θα πλήρωνε λιγότερο φόρο από την γραμματέα του αν δεν έκαναν ακριβώς αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Και εσύ θα σχολίαζες ότι η Μποφίλιου δε μοίρασε αφιλοκερδώς τον Οδηγητή, πως η φωτογραφία της
είναι στημένη κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τα εχουμε ξαναπει για την μποφιλιου,ειναι συνεπης τροτσκιστρια

και οσοι δεν εχετε γνωρισει τροτσκιστες δεν καταλαβαινετε τι παλιανθρωποι ειναι

χιλιες φορες οι χιτες και οι ταγματασφαλιτες που ειναι τουλαχιστον ειλικρινεις :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 23:37
Και εσύ θα σχολίαζες ότι η Μποφίλιου δε μοίρασε αφιλοκερδώς τον Οδηγητή, πως η φωτογραφία της
είναι στημένη κλπ κλπ.
Προκαταλαμβάνεις την αντίδρασή μου ενώ μιλάμε για κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Νομίζω ότι με προηγούμενο σχόλιό μου θα έπρεπε να σταματήσεις εκεί και είτε να πεις "καλά λες" είτε να μην πεις τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 22:52 Αν μη τι άλλο, ξεκαθαρίστηκε ότι τα λεφτά της Μποφίλιου είναι από τον Σείριο και όχι από το αίμα, τον ίδρω και την υπεραξία των υπόλοιπων. Φορολογούμενων ή μη.
Τα λεφτά της εν λόγω τραγουδίστριας προέρχονται από την εργασία της για λογαριασμό ιδιωτών κυρίως.
Ούτε κρατικό χρήμα σπατάλησε, ούτε τα έκλεψε από κάποιον.
Τα σχόλια των αυτοαποκαλούμενων πατριωτών, εθνικιστών, δεξιών κλπ είναι εντελώς άστοχα και κουτσομπολίστικα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”