!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
η πολωνια πισω ειχε τις γραμμες,αλλα...vantono έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:46Αφου καμία εκ των αουτσάιντερ δεν εχει παιξει οριτζιναλ πουλμαν, μεχρι στιγμης. Εγω τις φανταζόμουν πολύ πιο πουλμαν. Όλα σχεδον τα ημίχρονα για Χ τα ειχα.
Τα αουτσαιντερ που έχουν παιξει μεχρι τωρα, αντί να ταμπουρωθούν κανουν και μαγκιές, ανεβαίνουν πάνω, το 'χουν πιστέψει για τα καλά το όνειρο. Βλέπουν τις εκπλήξεις που εχουν κατσει μεχρι στιγμής στη διοργάνωση και εχουν ξεθαρρέψει τελείως. Το 'χουν για κάθε μέρα του Άη Γιαννιού.
Μεγάλε Χαρουλη, μας πληρωσες 3,5
Έλα τώρα και ο γιουφτος 3,5 κάρτες στο Β
Έλα τώρα και ο γιουφτος 3,5 κάρτες στο Β
Έβαλε κι ο άμπαλος Κέιν γκολ.
Καταστροφή το μουντιάλ...
Καταστροφή το μουντιάλ...
Οποιοσδηποτε αλλος διαιτητης θα το χε ληξει με το που χασαν οι αλλοι τη μπαλα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έπιασα οβερ 0,5 ημίχρονο και άσσο οβερ 1,5
Έπαιξα και ένα τρελό με 18,5 συντελεστή, αλλά για να βγει θέλω να σκοράρει η Σενεγάλη, να μπουν 2 γκολ στο β, να έρθουν οβερ 8,5 κόρνερ και να φάνε 2 κάρτες οι σενεγαλεζοι
Έπαιξα και ένα τρελό με 18,5 συντελεστή, αλλά για να βγει θέλω να σκοράρει η Σενεγάλη, να μπουν 2 γκολ στο β, να έρθουν οβερ 8,5 κόρνερ και να φάνε 2 κάρτες οι σενεγαλεζοι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πληρώθηκες ήδηLugozzi έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:52 Έπιασα οβερ 0,5 ημίχρονο και άσσο οβερ 1,5
Έπαιξα και ένα τρελό με 18,5 συντελεστή, αλλά για να βγει θέλω να σκοράρει η Σενεγάλη, να μπουν 2 γκολ στο β, να έρθουν οβερ 8,5 κόρνερ και να φάνε 2 κάρτες οι σενεγαλεζοι![]()
Is there anybody just watching a f...ing football match anymore?Lugozzi έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:52 Έπιασα οβερ 0,5 ημίχρονο και άσσο οβερ 1,5
Έπαιξα και ένα τρελό με 18,5 συντελεστή, αλλά για να βγει θέλω να σκοράρει η Σενεγάλη, να μπουν 2 γκολ στο β, να έρθουν οβερ 8,5 κόρνερ και να φάνε 2 κάρτες οι σενεγαλεζοι![]()
(παράφραση από George Carlin)
Αν το παίξεις εσύ μπορεί, αν το έπαιζα εγώ θα είχαμε μια επανάληψη του ΠΑΟ-Βαλενθια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Βάλτε σκορ 4-1.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Στο πρώτο στοίχημα
Το από κάτω είναι το δεύτερο.
Θέλω και άλλες 3 προσπάθειες Αγγλία στην εστία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
stavmanr έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:55Is there anybody just watching a f...ing football match anymore?Lugozzi έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:52 Έπιασα οβερ 0,5 ημίχρονο και άσσο οβερ 1,5
(παράφραση από George Carlin)
Τα βλέπεις με άλλο ενδιαφέρον τα ματς, έτσι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πληρώθηκες κ στις τελικές.Lugozzi έγραψε: 04 Δεκ 2022, 22:03stavmanr έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:55Is there anybody just watching a f...ing football match anymore?Lugozzi έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:52 Έπιασα οβερ 0,5 ημίχρονο και άσσο οβερ 1,5
(παράφραση από George Carlin)![]()
Τα βλέπεις με άλλο ενδιαφέρον τα ματς, έτσι
Πάντως είναι καλή η Αγγλία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
περιμένουμε τους 8, μέχρι στιγμης τα αουτσαιντερ είναι για τα θηρία. οι. όμιλοι ήταν καλοί, οι 16, για κλάματα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Για τις τελικές θέλω άλλες δύο στην εστία της Σενεγάλης. Αλλά το έχω παίξει σύστημα, οπότε χάνω τα άλλα λογικά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-