Συγνώμη τώρα αλλά αυτό το σχόλιο δεν είναι ηλίθιο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί η Μποφίλιου έχει μονίμως αυτό το βλέμμα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dante Alighieri
Re: Γιατί η Μποφίλιου έχει μονίμως αυτό το βλέμμα;
Hec est vipera versa in viscera genitricis
- Dante Alighieri
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante Alighieri την 04 Δεκ 2022, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι Unfair, γιατί ο καθένας διακιούται να απολαμβάνει τα αγαθά που μπορεί να αποκτήσει. Κι όσοι δεν μπορούν, να διεκδικήσουν το δικαίωμα να μπορούν. Θεωρητικά. Πρακτικά, είναι μεγάλη παπαριά να κάνεις χλιδάτη ζωή και να το Airbus θα ψηφίζω δεξιά. Π.χ.. Ή ΣΥΡΙΖΑ, πάντως ένα αστικό κόμμα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Dante Alighieri
Δεν κατάλαβα που θες να καταλήξεις;Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:04Είναι Unfair, γιατί ο καθένας διακιούται να απολαμβάνει τα αγαθά που μπορεί να αποκτήσει. Κι όσοι δεν μπορούν, να διεκδικήσουν το δικαίωμα να μπορούν. Θεωρητικά. Πρακτικά, είναι μεγάλη παπαριά να κάνεις χλιδάτη ζωή και να το Airbus θα ψηφίζω δεξιά. Π.χ.. Ή ΣΥΡΙΖΑ, πάντως ένα αστικό κόμμα.
Αν έχω καταλάβει καλά τα δεξά θέλουν οι αριστεροί να ζουν μέσα στον καπιταλισμό βάσει κομμουνιστικών συνθηκών περασμένων δεκαετιών; δηλαδή η Μποφ. να μην πάει Λονδίνο, να μη φορέσει παλτό. Μέχρι Καισαριανή και με αμπεχωνοταγαρο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ότι σε σχέση με την αριστερά, οτιδήποτε δεν είναι σε βάση εργατική και ταξικού αγώνα, αλλά σε μια μεσαία βολεμένη φάση συνείδησης και πολιτικής θρησκευτικότητας, είναι γελοίο.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- La Bourgeoisie
Παιδιά παρακαλώ να με ενημερώσετε τι παπούτσια επιτρέπεται να φοράμε οι αριστεροί γιατί έχω μερικά ζευγάρια που μάλλον πρέπει να πεταχτούν.
Δεν είναι δυνατόν να αφήσω ένα ζευγάρι Adidas να καταστρέψουν την Σοσιαλιστική επανάσταση!
Δεν είναι δυνατόν να αφήσω ένα ζευγάρι Adidas να καταστρέψουν την Σοσιαλιστική επανάσταση!
- Dante Alighieri
Σε σχέση με την αριστερά; Δηλαδή οι αριστεροί βλέπουν ως γελοίο όποιον δεν είναι στην εργατική τάξη;Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:19Ότι σε σχέση με την αριστερά, οτιδήποτε δεν είναι σε βάση εργατική και ταξικού αγώνα, αλλά σε μια μεσαία βολεμένη φάση συνείδησης και πολιτικής θρησκευτικότητας, είναι γελοίο.
Πάλι δεν το καταλαβαίνω. εγώ πάντως βλέπω ως γελοίο το σχόλιο αυτό που έδειξα. Και είναι και το νήμα γελοίο.
Αν θέλει κάοιος να πει κάτι ενάντια στην αριστερά ας είναι ξεκάθαρα πολιτικό.
Η μόνη αριστερά στην Ελλάδα που μιλά μόνο πολιτικά είναι το ΚΚΕ.Dante Alighieri έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:25Σε σχέση με την αριστερά; Δηλαδή οι αριστεροί βλέπουν ως γελοίο όποιον δεν είναι στην εργατική τάξη;Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:19Ότι σε σχέση με την αριστερά, οτιδήποτε δεν είναι σε βάση εργατική και ταξικού αγώνα, αλλά σε μια μεσαία βολεμένη φάση συνείδησης και πολιτικής θρησκευτικότητας, είναι γελοίο.
Πάλι δεν το καταλαβαίνω. εγώ πάντως βλέπω ως γελοίο το σχόλιο αυτό που έδειξα. Και είναι και το νήμα γελοίο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
έχει ωριμάσει πολύ ο πολιτικός διάλογος στην Ελλάδα κ την Κύπρο μια φορά....
χθές το ΑΚΕΛ για τον γρίβα,σήμερα περι κκε,τις προάλλες το βουνό
ή είμαστε δυτικό κράτος ή δεν είμαστε
χθές το ΑΚΕΛ για τον γρίβα,σήμερα περι κκε,τις προάλλες το βουνό
ή είμαστε δυτικό κράτος ή δεν είμαστε
- Dante Alighieri
Εντάξει άποψή σου. Τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ.Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:31Η μόνη αριστερά στην Ελλάδα που μιλά μόνο πολιτικά είναι το ΚΚΕ.Dante Alighieri έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:25Σε σχέση με την αριστερά; Δηλαδή οι αριστεροί βλέπουν ως γελοίο όποιον δεν είναι στην εργατική τάξη;Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:19 Ότι σε σχέση με την αριστερά, οτιδήποτε δεν είναι σε βάση εργατική και ταξικού αγώνα, αλλά σε μια μεσαία βολεμένη φάση συνείδησης και πολιτικής θρησκευτικότητας, είναι γελοίο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μα δεν είναι αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ,δεν κοιτάει να ανατρέψει το "σύστημα της εκμετάλλευσης κ του κεφαλαιου κου του λου που κου του λου που"
και φυσικά δεν έχει τίποτα το ριζοσπαστικό
είναι κόμμα συντήρησης και κυρίως διάλυσης,
και φυσικά δεν έχει τίποτα το ριζοσπαστικό
είναι κόμμα συντήρησης και κυρίως διάλυσης,
Αλίμονο, άμα συμφωνούσαμε όλοι, θα ήταν ψεύτικο. Εγώ προβάλω τις δικές μου πολιτικές θέσεις κι επιλογές. Στηρίζω στρατηγικά το ΚΚΕ ως μόνη εργατική δύναμη στη χώρα, με καθαρά ταξική ρητορική. Κάθε αριστεροφροσύνη αστικής φύσεως είναι μασκάρεμα του καπιταλισμού.Dante Alighieri έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:33Εντάξει άποψή σου. Τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ.Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:31Η μόνη αριστερά στην Ελλάδα που μιλά μόνο πολιτικά είναι το ΚΚΕ.Dante Alighieri έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:25
Σε σχέση με την αριστερά; Δηλαδή οι αριστεροί βλέπουν ως γελοίο όποιον δεν είναι στην εργατική τάξη;
- Dante Alighieri
Ναι αλλά χωρίς να το καταλαβαίνεις προσκυνάς την αστικη ηθική που είναι για τα σκουπίδια. Δες νήμα που άνοιξαν. Ενισχύεις σιωπηρά τα επιχειρήματά τους. Δεν στο λέω επιθετικά.Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:37Αλίμονο, άμα συμφωνούσαμε όλοι, θα ήταν ψεύτικο. Εγώ προβάλω τις δικές μου πολιτικές θέσεις κι επιλογές. Στηρίζω στρατηγικά το ΚΚΕ ως μόνη εργατική δύναμη στη χώρα, με καθαρά ταξική ρητορική. Κάθε αριστεροφροσύνη αστικής φύσεως είναι μασκάρεμα του καπιταλισμού.Dante Alighieri έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:33Εντάξει άποψή σου. Τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ.Karambabas έγραψε: 04 Δεκ 2022, 21:31 Η μόνη αριστερά στην Ελλάδα που μιλά μόνο πολιτικά είναι το ΚΚΕ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-