Spoiler

Δεν πρέπει να νιωθεις ντροπή στο γιατρό. Οι γιατροί εχουν δει και χειροτερα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:52 Είχα πολύ καιρό να την παίξω. Περίπου μήνα.
Έριξα μια σκληρή μαλακια και εχυσα καυτό καυτό σπέρμα μέχρι που μάτωσα.
Τώρα η φλούδα είναι με κάτι πληγές σαν χαρακιές μέσα από τη φλούδα.
Ντρέπομαι να πάω σε γιατρό γιατί θα καταλάβει ότι την έπαιζα μανιωδώς.
Θέλω να μου περάσει γιατί τσούζει. Κάνω μπάνιο και δε σταματά να πονά.
Να βάλω πούδρα; Τι άλλο να βάλω; Τι να κάνω;
Τι ειναι τουτο? Χωνι για λάδι?Στύγιος έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:44 Καλό θα είναι να αποφύγει τις μαλακίες. Λύσεις υπάρχουν..
Spoiler
seems NNN
3 εχει ο μηνας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να το βουτήξεις μέσα σε μέλι και να κοιμηθείς με ανοιχτό παράθυρο. Τα διάφορα έντομα που θα έρθουν, θα φάνε τα σκοτωμένα κύτταρα και έτσι θα θεραπευτείς.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:52 Είχα πολύ καιρό να την παίξω. Περίπου μήνα.
είχε να την παίξει κανά μήνα έγραφε στην παράθεση,seems NNN
don't speak έγραψε: 03 Δεκ 2022, 23:27είχε να την παίξει κανά μήνα έγραφε στην παράθεση,seems NNN
μπήκε Δεκέμβρης, DDD,
να τα αποτελέσματα,το έκαψε το εργαλείο
Ναι αυτο λεω αν ηταν ΝΝΝ θα το χε καψει την 1η του μηναdon't speak έγραψε: 03 Δεκ 2022, 23:27είχε να την παίξει κανά μήνα έγραφε στην παράθεση,seems NNN
μπήκε Δεκέμβρης, DDD,
να τα αποτελέσματα,το έκαψε το εργαλείο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ συχνά μετά από ολονύχτιο μαραθώνιο τσόντας έχω ενοχλήσεις και κοκκινίλα. Μην το αγγίζεις για λίγες μέρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:52 Είχα πολύ καιρό να την παίξω. Περίπου μήνα.
Εχεις κανει χοντρη μαλακια.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:57Δεν τρολαρω ρε μποτάκιαέργο_μακέτο έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:56 Αν τρολλάρεις είσαι απλά μαλάκας.
Αν μιλάς σοβαρά, πήγαινε σε ένα ανδρολόγο ρε μαλάκα, τι ψάχνεις να βρείς εδώ.
Είναι διαχειρισιμο προς το παρόν δεν θα γίνω ρεζίλι σε άντρα γιατρό για μια χοντρή μαλακια