!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Πω ρε φιλε δεν προλαβα να ριξω μεσι νεξτ γκολ,οποτε αρχιζουν οι αμπαλοι τις μαλακιες για Ντιμπαλα το καρφωνει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τον ατιμο τον κοντοπουτανο, γκολαρα εβαλε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πάντως αν λεμε τωρα το πάρει η Αργεντινή, θα είναι αποκλειστικά έργο του μπασμενου και τότε ναι θα δικαιούται να μπει στην πεντάδα των μεγάλων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Tα εκαψε τα καγκουρο αυτο το αριστερο μπακ που εχουν ο τζιχαντιστης που εκνευριστηκε και δεν κρατιοταν να κανει φαουλ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τωρα τα καγουρο θα βγουν μπροστα και θα φανε αλλα 2-3 τεμαχια.
Τωρα θα ανοιχτουν οι Αυστραλοι και θα δουμε μπαλα.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΨΩΛΗ ΤΟ ΔΝΤ
Οβερ 2.5 δίνει 1.95. Δώσε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για το οτι θα το παρει η Αργεντινη.Ερμής έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:39 Πάντως αν λεμε τωρα το πάρει η Αργεντινή, θα είναι αποκλειστικά έργο του μπασμενου και τότε ναι θα δικαιούται να μπει στην πεντάδα των μεγάλων
Κατσε να παιξει με σοβαρο αντιπαλο και βλεπουμε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν αλλαξαν στυλ παιχνιδιου οι αυστραλοι
Η Αργεντινή που γουστάρουμε δεν βάζει τέσσαρες. Απλά κυνικά παίρνει το ματς με 1-0 άντε 2-0 το πολύ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άλλα 3 θα βάλει.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Δηλαδή θεωρούμε πιθανό, αυτή εδώ η ομάδα να νικήσει κατα σειρά: Ολλανδία, και μετά πιθανότατα Βραζιλία, Γαλλία, ώστε να κατακτήσει τίτλο ο κοντός ;
Αλλά ναι.Ερμής έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:39 Πάντως αν λεμε τωρα το πάρει η Αργεντινή, θα είναι αποκλειστικά έργο του μπασμενου και τότε ναι θα δικαιούται να μπει στην πεντάδα των μεγάλων
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις