Είναι το βλέμμα του αριστερού επαναστάτη που περιμένει την επανάσταση;

ρε μαν, κι εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν το είδα στης μικαέλας σήμερα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Παρακολουθείς την μικαέλα και σε πείραξε η Μποφίλιου; Ημαρτον....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:05ρε μαν, κι εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν το είδα στης μικαέλας σήμερα
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:54 Αν έχεις 7 φίλους και παραγγείλεις ή φτιάξεις πίτσες, χωρίς να φας κι εσύ, είσαι ο μαλάκας της παρέας
Χαλαρώστε ρε, θα ροκανισετε κανένα ΕΣΠΑ και θα πάτε κι εσείς Λονδίνο
κλαίων ως πόστερ έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:16Παρακολουθείς την μικαέλα και σε πείραξε η Μποφίλιου; Ημαρτον....ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:05ρε μαν, κι εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν το είδα στης μικαέλας σήμερα
χρόνια. Απο τότε που δήλωνε τροτσκίστρια και καλούσε δημόσια τον κόσμο να πάρει το όπλο και να βγει στο βουνό και κάτι τέτοιαDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:07 Δε βλέπω κανα περίεργο βλέμμα, αλλά από πότε έχει πολιτικοποιηθεί τόσο η Μποφίλιου στη συνείδηση του τουιτερικού hivemind;
Δεν το ήξερα, αλλά επειδή μου έκανε εντύπωση το κράξιμο για μια φωτογραφία που προσωπικά δε βρήκα κάτι επιληψιμο, apparently αναφέρονται σε αυτές τις δηλώσεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Δεκ 2022, 21:07 Δε βλέπω κανα περίεργο βλέμμα, αλλά από πότε έχει πολιτικοποιηθεί τόσο η Μποφίλιου στη συνείδηση του τουιτερικού hivemind;