!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

Άβαταρ μέλους
panos291

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ανετη νικη των Ολλανδων αλλά οπως τους βλεπω πισω, δεν θα πονταρα ουτε ευρω υπερ τους με σοβαρη ομαδα (Βραζιλία, Ισπανια, Γαλλια κλπ)
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:50
jason0 έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:46
Είναι περιεργο πάντως που δεν έχουμε δει αφρικανική ομάδα σε ημιτελικά πχ, έχουν τακτική παιδεια, όλοι Γαλλία μεγάλωσαν
Ειδικά η Ακτή Ελεφαντοστού με εκείνη τη φουρνιά
Ήταν και το Καμερούν το 1990 στην Ιταλία,που έφτασε στους 8 και αποκλείστηκε από τους Άγγλους στην παράταση και επίσης η Νιγηρία το 94 στις ΗΠΑ,ξανά στους 8 έχασε από Ιταλία 2-1 (αν θυμάμαι καλά στους 8 ήταν).Μάλιστα το γκολ το έφαγε στο 90',κάπως έτσι.
Ξέχασες την Γκάνα το 2010 που αποκλείστηκε στα πέναλτι από Ουρουγουάη.
Όπως και την Σενεγάλη το 2002 που αποκλείστηκε από Τουρκία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Οι κατοχοι των τελευταιων Euro, Coppa America, Africa Asia κλπ θα επρεπε να περνανε απευθειας, διχως προκριματικα, στο μουντιαλ.
Επισης θα πρεπει να καθιερωθει μια wild card με συγκεκριμενα κριτηρια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Η δε αμυνα των Αμερικανών ηταν επιπέδου NBA σε ρεγκιουλαρ σιζον, για να μην πω ολ σταρ γκειμ.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

zteo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:58
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:50
jason0 έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:46
Είναι περιεργο πάντως που δεν έχουμε δει αφρικανική ομάδα σε ημιτελικά πχ, έχουν τακτική παιδεια, όλοι Γαλλία μεγάλωσαν
Ειδικά η Ακτή Ελεφαντοστού με εκείνη τη φουρνιά
Ήταν και το Καμερούν το 1990 στην Ιταλία,που έφτασε στους 8 και αποκλείστηκε από τους Άγγλους στην παράταση και επίσης η Νιγηρία το 94 στις ΗΠΑ,ξανά στους 8 έχασε από Ιταλία 2-1 (αν θυμάμαι καλά στους 8 ήταν).Μάλιστα το γκολ το έφαγε στο 90',κάπως έτσι.
Ξέχασες την Γκάνα το 2010 που αποκλείστηκε στα πέναλτι από Ουρουγουάη.
Όπως και την Σενεγάλη το 2002 που αποκλείστηκε από Τουρκία.
Σωστός :smt023
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Για τον πεουλα ομαδα οι χασισοποτηδες οι ορανιε.
Θα τριζουν τα ποδοσφαιρικα κοκκαλα των ασσων του παρελθοντος.
ΝΤΡΟΠΗ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

stergiosbik έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:56
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:42
stergiosbik έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:40 Η μπαλιτσα είναι άθλημα για τους Ευρωπαιους-Λατινοαμερικανους.
Άντε στην χάση και στην φέξη να βγει και καμμία αφρικανική ομάδα που να βλέπεται κάπως.
Στους άλλους πρέπει να απαγορευτεί να συμμετέχουν.
Γιδια,ξυλοκόποι,μυρωδιάδες είναι.
POST OF THE MONTH :blm:
Ε,μα δεν τους βλέπουμε μια ζωή;
Δηλαδή πως να εξηγήσεις ρε πστ μου πως λείπει η Ιταλία και παίζει π.χ. το Κατάρ ή οι ΗΠΑ.
Οσο χαλια και να είναι μια Ιταλία δεν παύει να είναι Ιταλία.
Οι φανέλες να κατέβαιναν να έπαιζαν,θα έπαιζαν καλύτερα από αυτα τα κριάρια.
Παγκόσμιο και πουτσες μπλε.
Στο παγκόσμιο κανονικά παίζουν οι καλύτεροι.
Όχι γιατί βρίσκεσαι σαν χώρα μέσα στους καμηλογαμηδες,κοαλαγαμηδες και σχιστοκωληδες και φτιάχνετε όλοι μαζί ομίλους προκριματικών τσίρκου.
Και οι άλλοι προκριματικοί όμιλοι έχουν μέσα τα μεγαθηρια Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής.
ΦΙΦΑ τον παιρνεις!
Όχι,με αυτό δεν συμφωνώ.
Καλά κάνουν και φτιάχνουν τους ομίλους με τόσες ομάδες,περνάει η ώρα,γίνεται καμμιά έκπληξη,βλέπουμε νέα ταλέντα ή καθιερωμένους παιχταράδες,αυτό είναι το Μουντιάλ έτσι κι αλλιώς.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν βγαίνουν ζευγάρια τύπου σημερινό,Ολλανδία-ΗΠΑ.
Για μένα αυτό ήταν άσσαρος από εδώ ως το Άμστερνταμ.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει η Ολλανδία,βάσει όσων είδα στους ομίλους.
Και σε αυτό συμφώνησα με το δικό σου μήνυμα : στο ότι όταν τα πράγματα γίνονται σοβαρά,εκεί μιλάνε οι σχολές ποδοσφαίρου,οι μεγάλες σχολές,μια φορά η μία,μια φορά η άλλη και πάει λέγοντας.
Και οι σχολές αυτές είναι Ευρώπη-Λάτιν Αμερική,τέλος.
Δεν ξέρω αν το ποδόσφαιρο πάνε να το αλλάξουν τόσο πολύ,ώστε κάποια στιγμή σύντομα να δούμε τελικό Σενεγάλη-Καναδάς.
Αλλά,όσο οι καλοί Καναδοί παίχτες,ή οι Σενεγαλέζοι,θα έρχονται στην Ευρώπη για να μάθουν μπάλα,δεν νομίζω τα πράγματα να αλλάξουν τόσο δραματικά.
Όσο για την Ιταλία,ΟΚ,όλοι είμαστε φαν τους και συμφωνούμε ότι δεν νοείται ΠΚ χωρίς αυτούς,αλλά ας πρόσεχε που δεν πέρασε.Δεν θα κλάψουμε επειδή δεν τα κατάφεραν στους προκριματικούς !

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε πως η μοναδική χώρα που έχει συμμετάσχει σε ΟΛΑ τα Μουντιάλ,είναι φυσικά η Σελεσάο :8)
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Κόκκορας έγραψε: 02 Δεκ 2022, 23:38 κανονικο χειρουργειο στην ουρουγουαη
δωσαν εκεινο το μουσαντενιο πεναλντι τις προαλλες και σημερα εκαναν γαργαρα στο τελος το αλλο υπερ τους

το κατεβασε το var o can στο τελος

Aνατροπή και πέναλτι στο VAR. Nα το δούμε από άλλο VAR :003: :smt005:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 19:10
stergiosbik έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:56
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:42

POST OF THE MONTH :blm:
Ε,μα δεν τους βλέπουμε μια ζωή;
Δηλαδή πως να εξηγήσεις ρε πστ μου πως λείπει η Ιταλία και παίζει π.χ. το Κατάρ ή οι ΗΠΑ.
Οσο χαλια και να είναι μια Ιταλία δεν παύει να είναι Ιταλία.
Οι φανέλες να κατέβαιναν να έπαιζαν,θα έπαιζαν καλύτερα από αυτα τα κριάρια.
Παγκόσμιο και πουτσες μπλε.
Στο παγκόσμιο κανονικά παίζουν οι καλύτεροι.
Όχι γιατί βρίσκεσαι σαν χώρα μέσα στους καμηλογαμηδες,κοαλαγαμηδες και σχιστοκωληδες και φτιάχνετε όλοι μαζί ομίλους προκριματικών τσίρκου.
Και οι άλλοι προκριματικοί όμιλοι έχουν μέσα τα μεγαθηρια Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής.
ΦΙΦΑ τον παιρνεις!
Όχι,με αυτό δεν συμφωνώ.
Καλά κάνουν και φτιάχνουν τους ομίλους με τόσες ομάδες,περνάει η ώρα,γίνεται καμμιά έκπληξη,βλέπουμε νέα ταλέντα ή καθιερωμένους παιχταράδες,αυτό είναι το Μουντιάλ έτσι κι αλλιώς.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν βγαίνουν ζευγάρια τύπου σημερινό,Ολλανδία-ΗΠΑ.
Για μένα αυτό ήταν άσσαρος από εδώ ως το Άμστερνταμ.
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσει η Ολλανδία,βάσει όσων είδα στους ομίλους.
Και σε αυτό συμφώνησα με το δικό σου μήνυμα : στο ότι όταν τα πράγματα γίνονται σοβαρά,εκεί μιλάνε οι σχολές ποδοσφαίρου,οι μεγάλες σχολές,μια φορά η μία,μια φορά η άλλη και πάει λέγοντας.
Και οι σχολές αυτές είναι Ευρώπη-Λάτιν Αμερική,τέλος.
Δεν ξέρω αν το ποδόσφαιρο πάνε να το αλλάξουν τόσο πολύ,ώστε κάποια στιγμή σύντομα να δούμε τελικό Σενεγάλη-Καναδάς.
Αλλά,όσο οι καλοί Καναδοί παίχτες,ή οι Σενεγαλέζοι,θα έρχονται στην Ευρώπη για να μάθουν μπάλα,δεν νομίζω τα πράγματα να αλλάξουν τόσο δραματικά.
Όσο για την Ιταλία,ΟΚ,όλοι είμαστε φαν τους και συμφωνούμε ότι δεν νοείται ΠΚ χωρίς αυτούς,αλλά ας πρόσεχε που δεν πέρασε.Δεν θα κλάψουμε επειδή δεν τα κατάφεραν στους προκριματικούς !

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε πως η μοναδική χώρα που έχει συμμετάσχει σε ΟΛΑ τα Μουντιάλ,είναι φυσικά η Σελεσάο :8)
Μιλαω για τα προκριματικα του Μουντιαλ.
Δεν γινεται να βρισκεσαι σε ομιλο με αντιπαλο Καταρ,Κινα,Ν.Ζηλανδια, και ο αλλος να αντιμετωπιζει Γερμανια,Σουηδια,Σερβια.
Ειναι δικαιος ο ανταγωνισμος αυτος;
99/100 περιπτωσεις ο πρωτος του 1 ομιλου ειναι χειροτερος και απο τον τριτο του 2 ομιλου που εβαλα.
Απλα η ΦΙΦΑ λεει οτι την νοιαζει και καλα η εκπροσωπηση ολων των ηπειρων,ενω στην ουσια ειναι το παραδακι,κι ετσι μενουν εξω καλυτερες ομαδες .
Ε,τι να κανουμε τωρα.Μπαλα θελουμε να βλεπουμε και οχι να πονανε τα ματακια μας γιατι μπορει μια στα 100 χρονια να γινει καμμια εκπληξη και να προχωρησει κανενα Αζερμπαΐτζαν ή καμμια Μογγολια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Η Ολλανδία πέτυχε 3 γκολ εναντίον των ΗΠΑ, με κατοχή μπάλας 35%.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

stergiosbik έγραψε: 03 Δεκ 2022, 19:30
Μιλαω για τα προκριματικα του Μουντιαλ.
Δεν γινεται να βρισκεσαι σε ομιλο με αντιπαλο Καταρ,Κινα,Ν.Ζηλανδια, και ο αλλος να αντιμετωπιζει Γερμανια,Σουηδια,Σερβια.
Ειναι δικαιος ο ανταγωνισμος αυτος;
99/100 περιπτωσεις ο πρωτος του 1 ομιλου ειναι χειροτερος και απο τον τριτο του 2 ομιλου που εβαλα.
Απλα η ΦΙΦΑ λεει οτι την νοιαζει και καλα η εκπροσωπηση ολων των ηπειρων,ενω στην ουσια ειναι το παραδακι,κι ετσι μενουν εξω καλυτερες ομαδες .
Ε,τι να κανουμε τωρα.Μπαλα θελουμε να βλεπουμε και οχι να πονανε τα ματακια μας γιατι μπορει μια στα 100 χρονια να γινει καμμια εκπληξη και να προχωρησει κανενα Αζερμπαΐτζαν ή καμμια Μογγολια.
Ναι,αλλά δεν υπάρχει λύση γι' αυτό.
Μουντιάλ λέγεται,Παγκόσμιο,με κάποιο τρόπο πρέπει να εκπροσωπηθεί και η Μπούρμα :102:
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Δίκαιο είναι, όπως έχω γράψει στο παρελθόν, να μην υπάρχουν προκριματικοί ανά ήπειρο. Προκριματικά γκρούπ θα σχηματιζονται απ' όλο τον κόσμο. Στο μουντιάλ θα φτάνουν οι πραγματικά καλύτεροι.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Maspoli έγραψε: 03 Δεκ 2022, 19:48 Δίκαιο είναι, όπως έχω γράψει στο παρελθόν, να μην υπάρχουν προκριματικοί ανά ήπειρο. Προκριματικά γκρούπ θα σχηματιζονται απ' όλο τον κόσμο. Στο μουντιάλ θα φτάνουν οι πραγματικά καλύτεροι.
:smt023
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Maspoli έγραψε: 03 Δεκ 2022, 19:48 Δίκαιο είναι, όπως έχω γράψει στο παρελθόν, να μην υπάρχουν προκριματικοί ανά ήπειρο. Προκριματικά γκρούπ θα σχηματιζονται απ' όλο τον κόσμο. Στο μουντιάλ θα φτάνουν οι πραγματικά καλύτεροι.
Λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί λόγω αποστάσεων. Δίκαιο είναι 16 από προκριματικά ανά ήπειρο και 16 από διηπειρωτικα μπαράζ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

zteo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 20:02
Λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί λόγω αποστάσεων. Δίκαιο είναι 16 από προκριματικά ανά ήπειρο και 16 από διηπειρωτικα μπαράζ.
Άμα το αποφασίσουν γίνεται. Δεν θα πάνε με καράβια ή άλογα. Υπάρχουν τα αεροπλάνα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”