Εσύ σίγουρα,με τα ψωλιόγκα (;;) έχεις καλή σχέση.Οργισμένος έγραψε: 03 Δεκ 2022, 17:50 Μέχρι τα Ηλιούγεννα θα ΤΡΩνε όλοι τους πορτοκαλί ψωλιογκο!!! Ο Λ Ο Ι ! ! !
Αν είναι και περτικαλί,ποιος σε πιάνει.
Εσύ σίγουρα,με τα ψωλιόγκα (;;) έχεις καλή σχέση.Οργισμένος έγραψε: 03 Δεκ 2022, 17:50 Μέχρι τα Ηλιούγεννα θα ΤΡΩνε όλοι τους πορτοκαλί ψωλιογκο!!! Ο Λ Ο Ι ! ! !
Σου θίξαμε τα πάτρια ;Οργισμένος έγραψε: 03 Δεκ 2022, 17:58Επειδή έχει αλβανους. Ρε αντε τράβα από δω πέρα αρρωστεBigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 17:56Αυτό.jason0 έγραψε: 02 Δεκ 2022, 23:48
Διαχρονικά γελοία ομάδα η Ελβετία, ξεφτίλα που περνάει απ τους ομίλους
Σκατοποδοσφαιρο
Πλάκα πλακα ανησυχώΕρμής έγραψε: 03 Δεκ 2022, 12:22 Ρε σεις που είναι ο γουντης; έχει πάει για χειμερινά μπάνια ή ξέχασε να βγει από κανένα προποτζηδικο;
Εδώ και μέρες γράφω πως στο τέλος οι Γαλλίες και οι Βραζιλίες θα το σηκώσουν (μία παραδοσιακή δύναμη δηλαδή)vantono έγραψε: 03 Δεκ 2022, 17:51 Δυο γκολ καρμπόν τους βάλανε μαλάκα μου, και παραλίγο και 3ο καρμπον καπου ενδιάμεσα. Οσο ταλαντούχοι κι αν ειναι καποιοι εκ των αμερικανών, απο ποδοσφαιρική ευφυΐα ειναι εντελώς ΑμεΑ ακόμα.
Ευκαιρια να επιστρεψουν στη χωρα τους, να ασχοληθουν με ράγκμπι.
Ως ποδοσφαιρική σχολή εννοώ,π.χ. Άγιαξ και κατ'επέκταση Μπαρτσελόνα (Κρόιφ)jason0 έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:12 Σιγά την φανέλα τους ορανιε
Πουπουλο, άλλοι λουζερς, ούτε καν με μέτρια ομάδα δεν έχουν παιξει ακόμα
δεν πήγε και γύρισε όπως ο Δανός, δυο φορές όμως σε αγώνα τα έχει δει όλα
Μου θύμισε Ελλάδα'04, με αυτά τα γκολ. Οπως εμείς τότε βρήκαμε τον παπά και θάβαμε 5-6 με το μοτίβο σέντρα από τα δεξιά με στοχο το Χαριστεοκέφαλο, έτσι κι αυτοί από δεξιά με τη συρτή και κοφτή σέντρα-μπαλιά στο υψος του πέναλτι και κάρφωμα πλασέ πανω στην κινηση, απο καποιον που ερχεται καθ'οδόν.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:08Εδώ και μέρες γράφω πως στο τέλος οι Γαλλίες και οι Βραζιλίες θα το σηκώσουν (μία παραδοσιακή δύναμη δηλαδή)vantono έγραψε: 03 Δεκ 2022, 17:51 Δυο γκολ καρμπόν τους βάλανε μαλάκα μου, και παραλίγο και 3ο καρμπον καπου ενδιάμεσα. Οσο ταλαντούχοι κι αν ειναι καποιοι εκ των αμερικανών, απο ποδοσφαιρική ευφυΐα ειναι εντελώς ΑμεΑ ακόμα.
Ευκαιρια να επιστρεψουν στη χωρα τους, να ασχοληθουν με ράγκμπι.
Ποιες ΗΠΑ,ποια Αυστραλία,ποιοι ασιάτες σχιστομάτηδες,ποιοι Αφρικάνοι...
Ναι μεν,φιλότιμοι όλοι τους,αθλητικοί,παιχταράδες μερικοί από αυτούς,αλλά αν δεν φοράς φανέλα Ιταλίας ή Αργεντινής,είσαι πίσω,εκ των πραγμάτων.
Στην αρχή όλοι ενθουσιαζόμαστε με τις δήθεν εκπλήξεις,αλλά στο τέλος ξενερώνουμε που το σηκώνει η Γερμανία.Αλλά εκεί,στα κρίσιμα ματς που κρίνουν τίτλους,φαίνονται οι μεγάλες σχολές.Δες την Κροατία,μία ημιτελικό,μία τελικό,με τον ίδιο αντίπαλο και δεν κατάφερε τίποτα.
Πάρε τους Οράνιε σήμερα,χειρότερη ομάδα δεν έχω δει στη διοργάνωση,πέραν της Αυστραλίας και του Κατάρ,αλλά δες,μεθοδικά και απλά,2-0 μέχρι στιγμής.Απλά,Οράνιε,τι να κάνουμε.
Καλα πάρε και το τρίτο να ζεσταθείς λιγάκι.BigChiefWahoo έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:20Ως ποδοσφαιρική σχολή εννοώ,π.χ. Άγιαξ και κατ'επέκταση Μπαρτσελόνα (Κρόιφ)jason0 έγραψε: 03 Δεκ 2022, 18:12 Σιγά την φανέλα τους ορανιε
Πουπουλο, άλλοι λουζερς, ούτε καν με μέτρια ομάδα δεν έχουν παιξει ακόμα
Η εθνική όντως είναι λούζερ πολυτελείας αν και κατά τη γνώμη μου έχει παίξει την καλλίτερη μπάλα στα Μουντιάλ μετά τη Σελεσάο.
Παρτο!!!!!!!