!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που έχουν χαθεί ;
- Otto Weininger
Που έχουν χαθεί ;
Έχετε παρατηρήσει ότι έχουν χαθεί τελευταίο καιρό ο Άδωνις, ο Λοβέρδος, ο Πολάκης κλπ ; Ειδικά ο Άδωνις κάνει μπαμ ότι έχει αποτραβηχτεί. Δεν υπονοώ τίποτα φυσικά,απλώς μου κάνει εντύπωση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Που έχουν χαθεί ;
Ο αντιπροεδρος της καρδιας μας παντως δεν εχει χαθει.Σε πιανω ανενημερωτοOtto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2018, 12:03 Έχετε παρατηρήσει ότι έχουν χαθεί τελευταίο καιρό ο Άδωνις, ο Λοβέρδος, ο Πολάκης κλπ ; Ειδικά ο Άδωνις κάνει μπαμ ότι έχει αποτραβηχτεί. Δεν υπονοώ τίποτα φυσικά,απλώς μου κάνει εντύπωση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ο Αδωνις εμφανίζεται πολλάκις ακομα;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ε ναι,κλασσικα.

L'Chaim Adonai!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Υδράργυρος
Τα παιδία τα παίρνει. Αττική σύνταξη
- Υδράργυρος
Ο Λοβέρδος εμφανίστηκε προχτές. Υποστήριξε την επίθση στον Άσαντ. Έγλειψε τους αμερικάνους δηλαδή
- Otto Weininger
Που ρε συ και τον έχω χάσει ;under έγραψε: 17 Απρ 2018, 12:10Ο αντιπροεδρος της καρδιας μας παντως δεν εχει χαθει.Σε πιανω ανενημερωτοOtto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2018, 12:03 Έχετε παρατηρήσει ότι έχουν χαθεί τελευταίο καιρό ο Άδωνις, ο Λοβέρδος, ο Πολάκης κλπ ; Ειδικά ο Άδωνις κάνει μπαμ ότι έχει αποτραβηχτεί. Δεν υπονοώ τίποτα φυσικά,απλώς μου κάνει εντύπωση.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γράφουν βιβλία....Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2018, 12:03 Έχετε παρατηρήσει ότι έχουν χαθεί τελευταίο καιρό ο Άδωνις, ο Λοβέρδος, ο Πολάκης κλπ ; Ειδικά ο Άδωνις κάνει μπαμ ότι έχει αποτραβηχτεί. Δεν υπονοώ τίποτα φυσικά,απλώς μου κάνει εντύπωση.
ο 'Αδωνις σχετικά με το πως ένας πολιτικός μπορεί να επιζήσει μη υπογράφοντας μνημόνιο,
ο Λοβερδος σχετικά το τέννις,
και ο Πολάκης σχετικά την Αυτοδιοίκηση και τους Φόρους.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Θρηνούμε την απώλεια θρυλικών ακσιόλογων στελεχών δεν.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 4456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 282 Απαντήσεις