Οι προσωπικές κόντρες δεν μου αρέσουν όταν χαλάνε νήματα. Δίδυμο όπως Σατανικός - Ταλαίπωρος στο παλιό δύσκολα να υπάρξει. Εκείνο το στυλ ήταν απόλαυση.Μπίστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 11:36Πολύ ωραίες είναι αν δεν τραβάνε πολύ και εκτός θέματος. πχ ο mec έχει πλάκα, ο ΓΓ μας τα κάνει τούμπανο.
Προχτές ο νάνος προσπάθησε να μας πει ότι ο Φοσίλης δεν κάνει insult αλλά banter. Προσπαθώ έκτοτε να κάνω κι εγώ λίγο banter (α λα foscilis) στον ίδιο το Φοσίλη μπας και καταλάβει ότι είναι μαλακία αυτό που κάνει να θεωρεί την αντχομινιά πολιτισμένη συζήτηση. Δεν με εκπλήσσει που είπε ότι τα προβλήματα του φόρουμ δεν τα βλέπει. Πώς να τα δει αφού έχει συνηθίσει σε αυτήν την δηλητηριώδη ατμόσφαιρα και είναι μέρος του προβλήματος; Βεβαια δεν είναι ο μόνος, αλλά αυτός το παρακάνει.
Εγώ ξεσπάω πολύ άσχημα γιατί θεωρώ απαράδεκτο να την πέφτει ο άλλος επί προσωπικού αντί να περιορίζεται στο θέμα συζήτησης.
Τέτοιο πράγμα σε γαλλικά φόρα τρώει μόνιμο μπαν, αλλά σε έναν λαό με περίσσεια κάφρων αυτό είναι συνηθισμένο. Κι απορεί μετά γιατί τον πηδάνε με μνημόνια.
Και για να προλάβω, ναι έχω δικαίωμα να γράφω σε ελληνικό φόρουμ, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Ερχονται στιγμές που αναρρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.