1. Το επισήμανα παραπάνω.Ασέβαστος έγραψε: 01 Δεκ 2022, 08:47δηλαδη δεν εχεις πετυχει 25αρη με αντανακλαστικα πτωματος σε αποσυνθεση, και αντιληπτικη ικανοτητα αγελαδας που κοιταζει το τραινο;Πασιφάη έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:20
Α, μάλιστα. Θες να με πείσεις πως η αντιληπτική ικανότητα και τα αντανακλαστικά, παραμένουν ίδια, σε κάθε ηλικία. Λυπάμαι, δεν..
Επίσης, όταν βλέπεις εκατοντάδες ανθρώπους που διδάσκεις ακατούρηγος για πολλές ώρες σερί, λες να μη γίνεται σαφής ο τρόπος που κινούνται ή ο τρόπος οδήγησης που θα χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή. Εκεί αν είσαι μάγκας και σωστός λες, ''λυπάμαι, ασχολήσου με τα φυτά εσωτερικού χώρου, ή με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, δεν είναι κακό.''
Όπως επίσης δεν καταλαβαίνεις έναν παππού που σου σκάει μύτη και σου λέει, ''ψιτ ανανέωση'' και είναι 80 φεύγα. Ρε, θα με τρελλάνετε εδώ μέσα.
η 80αρη μια χαρα ικανο να οδηγησει;
για μενα το χειροτερο δεν ειναι να εισαι σε κακη κατασταση. ειναι να μην ξερεις σε τι κατασταση εισαι. καποιος που ειναι 5 με αριστα το δεκα σε ικανοτητα οδηγησης και το ξερει, το αναγνωριζει, ειναι καλυτερος οδηγος απο αυτον που ειναι 9 αλλα νομιζει οτι ειναι 10.
2. 80άρη ικανό να οδηγήσει, όχι. Ασχέτως πως μπορεί να σου φαίνεται. Και για να'χουμε καλό ρώτημα, εσύ θα έβαζες το παιδί σου μέσα σε αυτοκίνητο που το οδηγεί γέροντας, για ταξίδι επί παραδείγματι;
3. Κάποιος που είναι 5 στα δέκα, ασχέτως αν το αναγνωρίζει, είναι εξίσου κακός με κάποιον που νομίζει πως είναι δεκάρι. Άσε που και το 9 που νομίζει πως ''κατέχει'',ενίοτε είναι πολύ. Τα ''νομίζω'' και τα ''πιστεύω'', εμένα προσωπικά δεν μου λένε κάτι.