!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαστε όλοι Θανασάκης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαστε όλοι Θανασάκης
Αστειο ανθρωπακι ο Θανασακης. Δεν παραδεχεται αυτο που βλεπουν και οι τυφλοι πλεον, οτι κολλανε και μεταδιδουν ολοι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, και να καταργησει τον υποχρεωτικο εμβολιασμο στους υγειονομικους.
Κακός συμβουλος η περηφάνια.
Μα δεν το παίρνω προσωπικά. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 16:43Δεν διαφωνώ σε κάτι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 13:35
Καλέ μου άνθρωπε, εμένα δεν με υποχρέωσε ουδείς να εμβολιαστώ, ακόμη και ως εργαζόμενη. Και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη. Συνέχισα να κάνω ράπιντ (όχι στην ίδια συχνότητα) επειδή ήταν προσωπική επιλογή. Κατά τα άλλα, σαφώς και θεωρώ αφελείς αυτούς που εμβολιάστηκαν για τον χ ή ψ λόγο (εργασιά, διασκέδαση κλπ) και μόλις πέρασε η απαγορευτική περίοδος, πέταξαν τις μάσκες και κυκλοφορούν στο χαλαρό εν μέσω πολυκοσμίας, ειδικώς όταν πρόκειται για μεσήλικους και άνω. Για τους νέους το καταλαβαίνω, για τους υπόλοιπους όχι.
Η ανοησία γενικώς, είτε σε εμβολιασμένους είτε σε ανεμβολίαστους, δεν έχει ηλικία.
Ορθώς έπραττες.
Αλλά πόσοι νομίζεις ότι είχαν τη δική σου υπευθυνότητα να τεστάρονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ; (μιλάω για εμβολιασμένους)
Ελάχιστοι σε ποσοστό,σου λέω εγώ.
Τους είδα στον περίγυρό μου,δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
"Ιγώ ιέκανα του εμβόλιου" έλεγε το άλλο το γίδι στο Δημαρχείο και έβηχε θυμάμαι το καταχείμωνο,χωρίς μάσκα,ζμπούτσα τ' όλα.
Όλοι έτσι συμπεριφέρονταν,ο ένας επάνω στον άλλον στις καφετέριες,επειδή "έκαναν το εμβόλιο".
Αλλά υποχρεωμένοι σε ράπιντ,επαναλαμβάνω,ήταν μόνο οι ανεμβολίαστοι - και επί πληρωμή !
Πληροφοριακά,στη Γερμανία ήταν είτε δωρεάν σε συγκεκριμένες δομές,είτε 0,80 λεπτά σε φαρμακεία κλπ
Εδώ,5 ευρώ !
Ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτή τη χώρα ; (δεν μιλάω για σένα για να είμαστε ξεκάθαροι)
Απλώς νομίζω ότι αυτός που έκανε το εμβόλιο "με το ζόρι" και το θεώρησε ως πανάκεια παντός κινδύνου και φρη πας για οπουδήποτε, δεν έχει διαφορετικό σκεπτικό από έναν αντιεμβολιαστή, που απλώς φοβόταν να κάνει το εμβόλιο γιατί το θεωρούσε του σατανά.
Το εμβόλιο δεν είναι "θεία κοινωνία", που σε προστατεύει από τους διαόλους. Για την ακρίβεια, άνευ στοιχειώδους προφύλαξης σε προστατεύει ακριβώς το ίδιο.
Αυτό κάποιοι ακόμη δεν το έχουν καταλάβει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
9tripo toubloBigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 16:33*VlimaΟργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 13:25BlimaBigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2022, 11:26 Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα πόστα τους.
Η Δικαιοσύνη αποκαθίσταται.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ionomikoi/
Προτείνω να βγούμε μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε τους πραγματικούς ήρωες,τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς (αλλά και όσους έδειξαν ΑΡΧΙΔΙΑ και δεν λογάριασαν δουλειές,γνωριμίες,λεφτά,προκειμένου να σώσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους και να υποστούν τον ταπεινωτικό για το ανθρώπινο είδος εμβολιασμό,από την ...Pfizer !!![]()
) Για όνομα του Θεού δηλαδή,άκου...Pfizer !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θανασάκη,σπείρε πόνο αγορίνα σε κάθε εμβολιασμένο γίδι![]()
![]()
Get a life and learn the basics,moron !
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΕΙστε καταδικασμενοι μια ζωη στη χειρηλασια οποτε θαταν αχρηστο να εγραφα οτι πχ οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν σοβαρα ή οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο σε σχεση με τους ψεκες.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 17:21 Αστειο ανθρωπακι ο Θανασακης. Δεν παραδεχεται αυτο που βλεπουν και οι τυφλοι πλεον, οτι κολλανε και μεταδιδουν ολοι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, και να καταργησει τον υποχρεωτικο εμβολιασμο στους υγειονομικους.
Και φυσικα οπως ειχα γραψει ,για αλλη μια φορα η δειλη αυτη κυβερνηση αντι να απολυσει δια παντως και διχως δικαιωμα ουτε καν συμμετοχης σε διαγωνισμο προσληψεων στο δημοσιο για ολους αυτους τους γελοιους που το παιζουν "υγειονομικοι" τους πηρε παλι πισω στο δημοσιο.
Τι ξεφτιλά παλι και αυτη.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εγω ειμαι εμβολιασμενος και μια χαρα κολλησα οπως και σχεδον ολοι οι αλλοι εμβολιασμενοι που γνωρίζω..Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:40ΕΙστε καταδικασμενοι μια ζωη στη χειρηλασια οποτε θαταν αχρηστο να εγραφα οτι πχ οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν σοβαρα ή οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο σε σχεση με τους ψεκες.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 17:21 Αστειο ανθρωπακι ο Θανασακης. Δεν παραδεχεται αυτο που βλεπουν και οι τυφλοι πλεον, οτι κολλανε και μεταδιδουν ολοι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, και να καταργησει τον υποχρεωτικο εμβολιασμο στους υγειονομικους.
Και φυσικα οπως ειχα γραψει ,για αλλη μια φορα η δειλη αυτη κυβερνηση αντι να απολυσει δια παντως και διχως δικαιωμα ουτε καν συμμετοχης σε διαγωνισμο προσληψεων στο δημοσιο για ολους αυτους τους γελοιους που το παιζουν "υγειονομικοι" τους πηρε παλι πισω στο δημοσιο.
Και αυτα οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο ειναι παπαριες ολκης.
- Οργισμένος
Που το γραφει αυτο; Εν πασει περιπτωση, οτι πεις. Περιεργο παντως που εκανες εμβολιο αν και ηταν παπαρια ολκης. Φασκεις και αντιφασκεις.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:45Εγω ειμαι εμβολιασμενος και μια χαρα κολλησα οπως και σχεδον ολοι οι αλλοι εμβολιασμενοι που γνωρίζω..Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:40ΕΙστε καταδικασμενοι μια ζωη στη χειρηλασια οποτε θαταν αχρηστο να εγραφα οτι πχ οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν σοβαρα ή οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο σε σχεση με τους ψεκες.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 17:21 Αστειο ανθρωπακι ο Θανασακης. Δεν παραδεχεται αυτο που βλεπουν και οι τυφλοι πλεον, οτι κολλανε και μεταδιδουν ολοι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, και να καταργησει τον υποχρεωτικο εμβολιασμο στους υγειονομικους.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
3 εμβολια εχω κανει και το εχω γραψει και εδω μεσα.Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:51Που το γραφει αυτο; Εν πασει περιπτωση, οτι πεις. Περιεργο παντως που εκανες εμβολιο αν και ηταν παπαρια ολκης. Φασκεις και αντιφασκεις.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:45Εγω ειμαι εμβολιασμενος και μια χαρα κολλησα οπως και σχεδον ολοι οι αλλοι εμβολιασμενοι που γνωρίζω..Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:40
ΕΙστε καταδικασμενοι μια ζωη στη χειρηλασια οποτε θαταν αχρηστο να εγραφα οτι πχ οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν σοβαρα ή οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο σε σχεση με τους ψεκες.
Τοτε που τα εκανα βασικα τα εκανα για να βγαινω χωρις προβλημα. Δεν θεωρησα οτι κινδυνευω απο τον ιο μια που ουτε γερος ειμαι, ουτε προβληματα υγείας εχω., πιστευα παντως οτι θα με εμποδισουν να κολλησω.
Τελικα κολλησα και εγω και σχεδον ολοι οι εμβολιασμενοι φιλοι και γνωστοι, ακριβως οπως οι ανεμβολιαστοι και αλλαξα γνωμη, τουλαχιστον στο θεμα της προστασιας απο τη νοσηση και την μεταδοτικοτητα.
Στο θεμα του ποσο βαρια θα νοσησεις εκει πιστευω οτι πραγματι βοηθανε, αλλά το πόσο δεν το ξερω. Ισως εξαρτάται απο την μεταλλαξη, το ατομο, και δεν ξερω τι.
Edit. Και εσυ δεν κολλησες αν και εμβολιασμενος, ή κανω λάθος?
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Έχεις ένα δίκιο αλλά μήπως δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά; Θα δειξει.Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:40ΕΙστε καταδικασμενοι μια ζωη στη χειρηλασια οποτε θαταν αχρηστο να εγραφα οτι πχ οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν σοβαρα ή οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο σε σχεση με τους ψεκες.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 17:21 Αστειο ανθρωπακι ο Θανασακης. Δεν παραδεχεται αυτο που βλεπουν και οι τυφλοι πλεον, οτι κολλανε και μεταδιδουν ολοι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, και να καταργησει τον υποχρεωτικο εμβολιασμο στους υγειονομικους.
Παρατηρητής...
Φυσικά και μπορούσε απλά κάτι άλλο έχει στο μυαλό του.ksk έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 21:45Έχεις ένα δίκιο αλλά μήπως δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά; Θα δειξει.Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:40ΕΙστε καταδικασμενοι μια ζωη στη χειρηλασια οποτε θαταν αχρηστο να εγραφα οτι πχ οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν σοβαρα ή οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο σε σχεση με τους ψεκες.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 17:21 Αστειο ανθρωπακι ο Θανασακης. Δεν παραδεχεται αυτο που βλεπουν και οι τυφλοι πλεον, οτι κολλανε και μεταδιδουν ολοι εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι, και να καταργησει τον υποχρεωτικο εμβολιασμο στους υγειονομικους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ksk
Πάντως ψηφοθηρικά δεν παίζει διότι θα χάσει από την αντίθετη μεριά δλδ των υποχρεωτικά εμβολιασμενων.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 21:48Φυσικά και μπορούσε απλά κάτι άλλο έχει στο μυαλό του.ksk έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 21:45Έχεις ένα δίκιο αλλά μήπως δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά; Θα δειξει.Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:40
ΕΙστε καταδικασμενοι μια ζωη στη χειρηλασια οποτε θαταν αχρηστο να εγραφα οτι πχ οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν σοβαρα ή οτι μεταδιδουν 100 φορες λιγοτερο τον ιο σε σχεση με τους ψεκες.
Παρατηρητής...
Αυτη την περίοδο φέρνει ένα νομοσχέδιο που με τα απογευματινά ιατρεία νομιμοποιεί το φακελάκι.ksk έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 21:50Πάντως ψηφοθηρικά δεν παίζει διότι θα χάσει από την αντίθετη μεριά δλδ των υποχρεωτικά εμβολιασμενων.
Έχει όλους στον ιατρικό κόσμο εναντίον του οπότε κάτι ετοιμάζει ώστε να αποπροσανατολίσει και να διχάσει τους ιατρούς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Θα πληρώσετε δικηγόρο για 200 ευρώ;BigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2022, 11:51 Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω πίσω τα λεφτά που έδωσα για ράπιντ τεστς.
5 ευρώ κάθε φορά,για να πάω για δουλειά.
Τα έχω όλα μαζεμένα,ξεπερνάνε τα 200 ευρώ.
Ήδη μαζευόμαστε,με συνδρομή δικηγόρων για να τα διεκδικήσουμε.
Εναλλακτικά να πληρώσουν τα ίδια λεφτά ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι ψέκες.
Δεν κατάλαβα για ποιον ακριβώς λόγο αυτοί δεν πλήρωναν,ενώ ήταν φως φανάρι ότι ΚΑΙ αυτοί διέσπειραν ανεξέλεγκτα τον ιούλη.
Δεν ξεχνάμε,εδώ θα πληρωθούν όλα![]()
Και αν τα πάρετε.
Εντάξει, είστε ψέκες με τη βούλα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- ksk
Εννοείς αυτούς που είναι στο δημόσιο και την αντίδραση των ιδιωτών ιατρών...zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 21:54Αυτη την περίοδο φέρνει ένα νομοσχέδιο που με τα απογευματινά ιατρεία νομιμοποιεί το φακελάκι.
Έχει όλους στον ιατρικό κόσμο εναντίον του οπότε κάτι ετοιμάζει ώστε να αποπροσανατολίσει και να διχάσει τους ιατρούς.
Θα δειξει και αυτό...ας περιμένουμε λίγο.
Παρατηρητής...
- ksk
Αστειεύεται...αποκλείεται να μιλάει σοβαρά.Πρετεντέρης έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 21:56Θα πληρώσετε δικηγόρο για 200 ευρώ;BigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2022, 11:51 Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω πίσω τα λεφτά που έδωσα για ράπιντ τεστς.
5 ευρώ κάθε φορά,για να πάω για δουλειά.
Τα έχω όλα μαζεμένα,ξεπερνάνε τα 200 ευρώ.
Ήδη μαζευόμαστε,με συνδρομή δικηγόρων για να τα διεκδικήσουμε.
Εναλλακτικά να πληρώσουν τα ίδια λεφτά ΚΑΙ οι εμβολιασμένοι ψέκες.
Δεν κατάλαβα για ποιον ακριβώς λόγο αυτοί δεν πλήρωναν,ενώ ήταν φως φανάρι ότι ΚΑΙ αυτοί διέσπειραν ανεξέλεγκτα τον ιούλη.
Δεν ξεχνάμε,εδώ θα πληρωθούν όλα![]()
![]()
Και αν τα πάρετε.
Εντάξει, είστε ψέκες με τη βούλα.![]()
Παρατηρητής...
Ρε ψεκα εχεις κανει 15 δοσεις και εχεις κολλησει 25 φορεςΟργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:51Που το γραφει αυτο; Εν πασει περιπτωση, οτι πεις. Περιεργο παντως που εκανες εμβολιο αν και ηταν παπαρια ολκης. Φασκεις και αντιφασκεις.panos291 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:45Εγω ειμαι εμβολιασμενος και μια χαρα κολλησα οπως και σχεδον ολοι οι αλλοι εμβολιασμενοι που γνωρίζω..Οργισμένος έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:40
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1 Απαντήσεις