Μια χαρά περνάει ο κόσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ. Κάτι εγκάθετοι του Κρεμλίνου γκρινιάζουν καμμιά φορά, τρεις κι ο κούκος δηλ. μαζί με κάτι ψεκ κυρίως σε Ιταλία και Ελλάδα (όλως παραδόξως τους προβληματικούς της Ευρωζώνης).dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:45στεναχωριέται και ο κοσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ που άμα θέλουν οι κεντρικές τράπεζες βρίσκουν για το Κιεβο,sharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:35 Να γράψω κι εγώ κάτι με πουστοιτάλικς: στενοχωριέται το αφεντικό σου που βρίσκουν λεφτά οι Ουκρανοί; Ξυδάκι
αλλά άμα δε θέλουν πέφτουν περικοπές κρύο και στερήσεις
Ξυδάκι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Μπορεί να συλλέγει ρακί.Green Dragon έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:47Νομίζω ότι πουλάς παραμύθι.stavmanr έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 13:44Ρακοσυλλέκτης είναι η κύρια δραστηριότητά μου.Green Dragon έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 11:40 Σίγουρα δεν έιναι στρατιωτικός αλλά και το ρακοσυλλέκτης πολύ χλωμό το κόβω![]()
Έχω κι άλλες, δευτερεύουσες.
Καλά τα γράφει ο Μπαζούμπας.
Θα εξηγούσε πολλά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στο πχόρουμ έχει πράμα πάντως να μαζέψει.Green Dragon έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:47Νομίζω ότι πουλάς παραμύθι.stavmanr έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 13:44Ρακοσυλλέκτης είναι η κύρια δραστηριότητά μου.Green Dragon έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 11:40 Σίγουρα δεν έιναι στρατιωτικός αλλά και το ρακοσυλλέκτης πολύ χλωμό το κόβω![]()
Δεν είσαι κυριολεκτικά ,αλλά μεταφορικά. Στην πουτάνα τον Στύγιο, όχι πουτανιές.stavmanr έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 13:44Ρακοσυλλέκτης είναι η κύρια δραστηριότητά μου.Green Dragon έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 11:40Σίγουρα δεν έιναι στρατιωτικός αλλά και το ρακοσυλλέκτης πολύ χλωμό το κόβωBazoomba έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 10:44 Η στιγμη που ενας ρακοσυλλεκτης διδασκει σε στρατιωτικο το αντικειμενο της δουλειας του...
Το 70% γιατι το δεσαμε κομπο;![]()
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τόσο χάλια?sharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:48Και η Ρωσία δημιουργεί χρήμα. Και μάλιστα αυτή την περίοδο χρήμα που κανείς δεν εμπιστεύεται.dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:43
θα μπορούσες να κάνεις επιδειξη γνώσεων με ορους και τεκνικάλιτις και φανφάρες
αλλά και πάλι θα κατέληγες στο ιδιο συμπέρασμα: ΗΠΑ και ΕΕ δημιουργούν χρήμα και ταϊζουν το Κιεβο
https://g.co/finance/RUB-EUR?window=5Y
επίσης οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν που πηγαινουν τα χρήματά τους και ποιοί επωφελούνταιΌσον αφορά τη "ζητιανιά", αν δεν ήσουν στρατευμένος θα γνώριζες ότι στη Δύση οι άνθρωποι συνηθίζουν να κάνουν δωρεές και αναζητούν τρόπους, γι' αυτό υπάρχουν πολλοί τέτοιοι οργανισμοί.
γιατί έχουν φάει πολύ παραμυθι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στύγιος έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:01Δεν είσαι κυριολεκτικά ,αλλά μεταφορικά. Στην πουτάνα τον Στύγιο, όχι πουτανιές.stavmanr έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 13:44Ρακοσυλλέκτης είναι η κύρια δραστηριότητά μου.Green Dragon έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 11:40
Σίγουρα δεν έιναι στρατιωτικός αλλά και το ρακοσυλλέκτης πολύ χλωμό το κόβω![]()
Δε χρειαζεται να εισαι ειδικος στο φωτοσοπ.Kauldron έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:42Κράζουν, αλλά βοηθάνε και τους Μπαντερίτες ταυτόχρονα. Περιέργο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:22Ενταξει, τουλαχιστον εμμεσως παραδεχεσαι οτι παλι ανεβασες ψευτικες ειδησεις.Kauldron έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:02
H xώρα στην οποία ζείς, βοηθάει μια χώρα που έχει για εθνικό ήρωα ένα ναζί. Κι αυτό φωτοσοπιά?
Στο δια ταυτα, θελεις να σου πω ποιον εχει για εθνικο ηρωα η Ρωσια?![]()
Αν σε ενδιεφεραν λιγο τα γεγονοτα και οχι οτι βλακεια βρισκεις στο ιντερνετ που σου αρεσει, θα ηξερες οτι η Πολωνια εχει κραξει πολλες φορες την Ουκρανια για τον Μπαντερα. Και μαλιστα πολυ προσφατα κιολας.
Παρ'ολα αυτα η Πολωνικη κυβερνηση δε παυει να ειναι κατι γραφικοι ψεκασμενοι ακροδεξιοι και αν ζουσες εδω θα ησουν σιγουρα ψηφοφορος της. 1000%.
Από 'κει και πέρα, δεν είμαι ειδικός στο φώτοσοπ. Στη πράξη, η Πολωνία κάνει αυτό που δείχνει η φωτογραφία.
Να ελεγχεις τις πηγες σου χρειαζεται.
- dna replication
στις ΗΠΑ ξεσκιστηκαν στη δημιουργία χρήματος (σύμφωνα με τη νοσμισματική θεωρία πάντοτε) για να ξεχνιέται ο κοσμοςsharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:50Μια χαρά περνάει ο κόσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ. Κάτι εγκάθετοι του Κρεμλίνου γκρινιάζουν καμμιά φορά, τρεις κι ο κούκος δηλ. μαζί με κάτι ψεκ κυρίως σε Ιταλία και Ελλάδα (όλως παραδόξως τους προβληματικούς της Ευρωζώνης).dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:45στεναχωριέται και ο κοσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ που άμα θέλουν οι κεντρικές τράπεζες βρίσκουν για το Κιεβο,sharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:35 Να γράψω κι εγώ κάτι με πουστοιτάλικς: στενοχωριέται το αφεντικό σου που βρίσκουν λεφτά οι Ουκρανοί; Ξυδάκι
Ξυδάκι?
στην ΕΕ ακολουθούν καταιδρωμένοι αλλα πολύ φορτσάτοι
ο λογαριασμός όμως θα έρθει κάποτε
Κάποτε θα κάνει καταστροφικό σεισμό. Ζήσε από τώρα σε αντίσκηνο για να νοιώθεις καλύτερα.dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:11στις ΗΠΑ ξεσκιστηκαν στη δημιουργία χρήματος (σύμφωνα με τη νοσμισματική θεωρία πάντοτε) για να ξεχνιέται ο κοσμοςsharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:50Μια χαρά περνάει ο κόσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ. Κάτι εγκάθετοι του Κρεμλίνου γκρινιάζουν καμμιά φορά, τρεις κι ο κούκος δηλ. μαζί με κάτι ψεκ κυρίως σε Ιταλία και Ελλάδα (όλως παραδόξως τους προβληματικούς της Ευρωζώνης).dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:45
στεναχωριέται και ο κοσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ που άμα θέλουν οι κεντρικές τράπεζες βρίσκουν για το Κιεβο,
Ξυδάκι?
Η Ευρωζώνη όντως θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς Ελλάδα και Ιταλία. Οπότε καλύτερα εμείς να μην μιλάμε.
- dna replication
μα, τωρα δε μιλάει η Ελλάδα του Κουλη, κιχ δε βγάζει
τωρα μιλάει γιατί στενάζει η γερμανική βιομηχανία και οτι έμεινε απο γαλλική
που σημαινει θα έρθει πρωτοφανής δημιουργία χρήματος
τωρα μιλάει γιατί στενάζει η γερμανική βιομηχανία και οτι έμεινε απο γαλλική
που σημαινει θα έρθει πρωτοφανής δημιουργία χρήματος
- dna replication
Trouble ahead for EU. Oil price caps, gas shortages, sky high LNG prices and refugees
https://rumble.com/v1wxdew-trouble-ahea ... -and-.html
-
hjshiaqwws
Καταρρέει η Ευρώπη part 1231293012930dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:22 Trouble ahead for EU. Oil price caps, gas shortages, sky high LNG prices and refugees
Όλα πάνε καλά.sharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:15Κάποτε θα κάνει καταστροφικό σεισμό. Ζήσε από τώρα σε αντίσκηνο για να νοιώθεις καλύτερα.dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:11στις ΗΠΑ ξεσκιστηκαν στη δημιουργία χρήματος (σύμφωνα με τη νοσμισματική θεωρία πάντοτε) για να ξεχνιέται ο κοσμοςsharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:50
Μια χαρά περνάει ο κόσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ. Κάτι εγκάθετοι του Κρεμλίνου γκρινιάζουν καμμιά φορά, τρεις κι ο κούκος δηλ. μαζί με κάτι ψεκ κυρίως σε Ιταλία και Ελλάδα (όλως παραδόξως τους προβληματικούς της Ευρωζώνης).
Η Ευρωζώνη όντως θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς Ελλάδα και Ιταλία. Οπότε καλύτερα εμείς να μην μιλάμε.
viewtopic.php?f=30&t=44545
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
δε λένε οτι καταρέει,hjshiaqwws έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:24Καταρρέει η Ευρώπη part 1231293012930dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:22 Trouble ahead for EU. Oil price caps, gas shortages, sky high LNG prices and refugees
λένε οτι κρυώνει, έχει πολύ ακριβή ενέργεια με βαση τις επιλογές που έκανε, την έχει φάει η ακρίβεια και θα έχει να περιθάλψει πάρα πολλούς πρόσφυγες
-
Δημοκράτης
δεν φοβάμαι, θα μας σώσει το κρυπτονόμισμα των μπρικς που θα είναι συνδεδεμένο με το χρυσόdna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 15:11στις ΗΠΑ ξεσκιστηκαν στη δημιουργία χρήματος (σύμφωνα με τη νοσμισματική θεωρία πάντοτε) για να ξεχνιέται ο κοσμοςsharp έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:50Μια χαρά περνάει ο κόσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ. Κάτι εγκάθετοι του Κρεμλίνου γκρινιάζουν καμμιά φορά, τρεις κι ο κούκος δηλ. μαζί με κάτι ψεκ κυρίως σε Ιταλία και Ελλάδα (όλως παραδόξως τους προβληματικούς της Ευρωζώνης).dna replication έγραψε: 28 Νοέμ 2022, 14:45
στεναχωριέται και ο κοσμος σε ΗΠΑ και ΕΕ που άμα θέλουν οι κεντρικές τράπεζες βρίσκουν για το Κιεβο,
Ξυδάκι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1712 Προβολές