Σίγουρα θα έκανα άλλο επάγγελμα και θα έβγαζα περισσότερα χρήματα. Αλλά μου είναι δύσκολο να κλάψω για υποθετικά λεφτά.sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:44Έχει και άλλες τέσσερις επιλογές, αφού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:20
Αφού το παράδειγμα του λέει 500 το μήνα. Πως να κάνω αφαίρεση με null?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποσο σας αγγιξε ;
- Dwarven Blacksmith
Re: Ποσο σας αγγιξε ;
-
Εμπεδοκλής
Ας μην κοροϊδευόμαστε, όλα τα sites έχουν πάνω κάτω τις ίδιες ειδήσεις. Ειδήσεις τις οποίες αναπαράγει και η τηλεόραση.
- Cecily Anne
Εντάξει μπορείς να μιλήσεις για αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον. Ακόμα και ως φοιτητής ξέρω'γω μπορεί να άλλαξες σπίτι και να πήγες σε χαμηλότερο ενοίκιο κλπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:02
Σίγουρα θα έκανα άλλο επάγγελμα και θα έβγαζα περισσότερα χρήματα. Αλλά μου είναι δύσκολο να κλάψω για υποθετικά λεφτά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα εσύ μ’ ένα άγριο περήφανο χορόDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:02Σίγουρα θα έκανα άλλο επάγγελμα και θα έβγαζα περισσότερα χρήματα. Αλλά μου είναι δύσκολο να κλάψω για υποθετικά λεφτά.sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:44Έχει και άλλες τέσσερις επιλογές, αφού.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:20
Αφού το παράδειγμα του λέει 500 το μήνα. Πως να κάνω αφαίρεση με null?
σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξεις.
Σιγά μην κλάψεις, σιγά μην φόβηθεις.
(:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 09 Οκτ 2018, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα ιντεργουέμπς δεν είναι το νιουζμπόμπ, το μέγκα.γκρ και το πόρνχαμπ. Έχει λίγο περισσότερα πράματα από αυτό.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:04 Ας μην κοροϊδευόμαστε, όλα τα sites έχουν πάνω κάτω τις ίδιες ειδήσεις. Ειδήσεις τις οποίες αναπαράγει και η τηλεόραση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Ναι αυτό συνέβη όντως. Oh well.Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:06Εντάξει μπορείς να μιλήσεις για αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον. Ακόμα και ως φοιτητής ξέρω'γω μπορεί να άλλαξες σπίτι και να πήγες σε χαμηλότερο ενοίκιο κλπ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:02
Σίγουρα θα έκανα άλλο επάγγελμα και θα έβγαζα περισσότερα χρήματα. Αλλά μου είναι δύσκολο να κλάψω για υποθετικά λεφτά.
Μου θύμισες όμως ότι ήμουν σε ένα λεωφορείο προς το πανεπιστήμιο και άκουγα συζήτηση στο ράδιο για το αν πρέπει να καλέσουμε το ΔΝΤ ή όχι. Αυτό έχω κρατήσει στο μυαλό μου ως "η αρχή".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 9 Απαντήσεις