Αυτό ακριβώς είναι οι ελληνιάρηδες. Οι απόγονοι του Αριστοτέλη.Ναύτης έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 10:59 Δεν είναι μόνο ότι πάρα πολλοί ψηφίζουν ότι πιο ψεκασμένο κυκλοφορεί και το στέλνουν στη Βουλή, τώρα πάνε συμπούρμπουλοι και φωτογραφίζονται στο μετρό της Θεσσαλονίκης πριν τεθεί σε λειτουργία.
Γνώμη μου είναι να ξεκινήσουν να πίνουν εμφιαλωμένο νερό.
Οι Θεσσαλονικείς «παίρνουν» και σήμερα το... μετρό: Ανοιχτός ο σταθμός Παπάφη και το αμαξοστάσιο Πυλαίας
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάτι πρέπει να πηγαίνει πολύ στραβά με τους Θεσσαλονικιούς/Θεσσαλονικιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάτι πρέπει να πηγαίνει πολύ στραβά με τους Θεσσαλονικιούς/Θεσσαλονικιές
- Παλαιοελλαδίτης
Παίρνετε καθόλου μετρό ή ηλεκτρικό στην Αθήνα ή είστε και εσείς τίποτα γαλαζοαίματοι;Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 11:10Διαφωνώ. Δε πάει από τον ένα σταθμό στον ίδιο. Άνοιξε ένας σταθμός για το επιβατηγό κοινό. Οι επιβάτες μπορούν να μπουν και να βγουν στην ίδιο σταθμό.hellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 11:08Technically, το μετρό Θεσσαλονίκης δεν είναι ΜΜΜ γιατί δεν σε μεταφέρει πουθενά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Για να λεμε και του στραβού το δίκιο οι Αθηνέζοι απόγονοι του Περικλή ψηφίζετε τον ποντικομούρη για δήμαρχο, που είναι εξίσου καθυστερημένο.
Υπαρχουν ακομα ατομα που ασχολουνται με τις μασκες? 
Εγω που πηγα στην Αθηνα πριν λιγες μερες, δεν εβαλα μασκα πουθενα και ουτε ασχολουνταν κανενας.
Στο μετρό οποιος ήθελε φοραγε και οποιος ήθελε δεν φοραγε.
Εγω που πηγα στην Αθηνα πριν λιγες μερες, δεν εβαλα μασκα πουθενα και ουτε ασχολουνταν κανενας.
panos291 έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 13:38 Υπαρχουν ακομα ατομα που ασχολουνται με τις μασκες?
Γω φοράω κανονικά για ατομική προστασία στον προαστιακό. Άλλοι βήχουν ,άλλοι κλάνουν,άλλοι βρωμάνε και δε συμμαζεύεται..
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου, αν δε φορέσεις μάσκα στον ηλεκτρικό θα πεθάνεις από τη μπόχα.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 12:50Παίρνετε καθόλου μετρό ή ηλεκτρικό στην Αθήνα ή είστε και εσείς τίποτα γαλαζοαίματοι;Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 11:10Διαφωνώ. Δε πάει από τον ένα σταθμό στον ίδιο. Άνοιξε ένας σταθμός για το επιβατηγό κοινό. Οι επιβάτες μπορούν να μπουν και να βγουν στην ίδιο σταθμό.hellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 11:08
Technically, το μετρό Θεσσαλονίκης δεν είναι ΜΜΜ γιατί δεν σε μεταφέρει πουθενά.Πλέον όσοι φοράμε μάσκα είμαστε μειοψηφία.
Τα έργα ξεκίνησαν το 2006. Μπαίνουμε σε λίγες μέρες στο 2023 και ακόμη δεν είναι σίγουρο το πότε θα λειτουργήσει. Και πήγαν τα φυτά να φωτογραφηθούν σε συρμούς που δε λειτουργούν. Αλλά 20 χρόνια σας αξίζει να περιμένετε.
- hellegennes
Γιατί είστε τόσο δυσκοίλιοι, ρε πούστη μου; Η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει για το κοινό έναν σχεδόν τελειωμένο σταθμό για να δει ο κόσμος πώς θα είναι το μετρό όταν θα ανεβαίνουν τα δισέγγονά μας. Τόσο περίεργο είναι που πήγε κόσμος να δει πώς θα είναι, ειδικά όταν υπάρχει ενδεχόμενο να μην μπούνε ποτέ για αληθινή διαδρομή;mao mao έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 14:22 Τα έργα ξεκίνησαν το 2006. Μπαίνουμε σε λίγες μέρες στο 2023 και ακόμη δεν είναι σίγουρο το πότε θα λειτουργήσει. Και πήγαν τα φυτά να φωτογραφηθούν σε συρμούς που δε λειτουργούν. Αλλά 20 χρόνια σας αξίζει να περιμένετε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τοπικιστικά μωρέ ηδη απο την επομενη της απελευθερωσης,ηρθε και εκατσε το προσφυγικο ενισχυθηκε το φαινομενο,κλασικ,έχει και μια εσανς πια οπαδικου αθλητισμου,πηρε λιγο τα πανω του εκει που πηγε να ατονησειhellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 11:06 Αυτό το κόμπλεξ με τους κατοίκους Θεσσαλονίκης έχει άραγε οργανικά αίτια ή είναι κόνσεπτ;
εντωμεταξύ δεν έκανε και έναν κόπο να δει τα ποσοστά στις εκλογές της Θεσσαλονίκης και της αττικής π.χ να δει αν πια διαφοροποιούνται τόσο
απλα πεταμε μια σαχλαμαρα και οποιος τη διαβασει
αφου καθεστε και απαντατε στο γιατι πηγανε 100 νοματαιοι να βγαλουνε φωτο καλα σας κανει ... οταν ανοιξε για το κοινο το Αττικο μετρο ημουνα Αθηνα ... περασε και ο τελευταιος μπαρμπας με την κυρα του να το δει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Σε τι να διαφοροποιούνται; Λέει για εκλογή ψεκασμένων από την Θεσσαλονίκη ενώ η ΧΑ και οι ΑΝΕΛ είχαν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους στην εκλογική περιφέρεια Αττικής.Κόκκορας έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 23:20 εντωμεταξύ δεν έκανε και έναν κόπο να δει τα ποσοστά στις εκλογές της Θεσσαλονίκης και της αττικής π.χ να δει αν πια διαφοροποιούνται τόσοπυρηνικη φυσικη!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
κλαίων ως πόστερ
- Phorum.gr user: όνομα χρήστη
όπως έχει γράψει και ένας οξυδερκής κύριος:hellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 11:06 Αυτό το κόμπλεξ με τους κατοίκους Θεσσαλονίκης έχει άραγε οργανικά αίτια ή είναι κόνσεπτ;
hellegennes έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 00:08 Αν κάποιος προσβάλλεται επειδή είναι παράνομος και ζει μια άνομη, κατακριτέα, εγκληματική ζωή, καλώς να προσβάλλεται. Δεν έχει κανέναν λόγο να προσβληθεί οποιοσδήποτε Τσιγγάνος δεν κάνει τίποτα απ' όλα αυτά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:54 Αν έχεις 7 φίλους και παραγγείλεις ή φτιάξεις πίτσες, χωρίς να φας κι εσύ, είσαι ο μαλάκας της παρέας
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Αν δλδ θα ξεκινήσουν να πίνουν εμφιαλωμένο νερό...αυτό το κάτι θα σταματήσει να πηγαίνει πολύ στραβά;Ναύτης έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 10:59 Δεν είναι μόνο ότι πάρα πολλοί ψηφίζουν ότι πιο ψεκασμένο κυκλοφορεί και το στέλνουν στη Βουλή, τώρα πάνε συμπούρμπουλοι και φωτογραφίζονται στο μετρό της Θεσσαλονίκης πριν τεθεί σε λειτουργία.
Γνώμη μου είναι να ξεκινήσουν να πίνουν εμφιαλωμένο νερό.
Οι Θεσσαλονικείς «παίρνουν» και σήμερα το... μετρό: Ανοιχτός ο σταθμός Παπάφη και το αμαξοστάσιο Πυλαίας
![]()
Παρατηρητής...
Παίδες τι στραβό/ανώμαλο παίζει με Θεσσαλονικιές; σχολιάζομε βοηθαμε ούλοι. ευχαριστώ.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 32 Απαντήσεις