Εχει απολυθει και δεν το ξερει.Θα τον καθαρισουν σαν αυγο οι Μεξικανικες εφημεριδες μετα τον αποκλεισμοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 22:29ναι αλλα ο γκουαρδαδο ειναι ονομα και οι αλλοι παιζουν στην πορτο
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
μετα τον σκαλονι αρχισε αυτοLestat έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 22:38 Μου κανει εντυπωση που περιμενατε καμια εντυπωσιακη Αργεντινη. Αυτη την εικονα εχει επι Σκαλονι, για να μην πω εδω και 10 χρονια.
Εχει αλλαξει το DNA της ομαδας, παιζει μονο για το αποτελεσμα, πολυ τσουκου τσουκου, πολυ ξυλο. Ετσι πηρε το Κοπα Αμερικα, ετσι εχτισε το μεγαλο αηττηττο σερι αγωνων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 26 Νοέμ 2022, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα ρίξει κι άλλα γκολ η Αργεντινή.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Εγώ ήθελα να είμαι απόψε Μεξικό, αλλά με έδειρε η Γυναίκα μου, κι είμαι Αργεντινή.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η μεγαλύτερη συγκέντρωση τατουάζ στον κόσμο
Και αν χάσει αποκλείεται
- Κόκκορας
φανταζομαι βραζιλια με αυτους,θα παρακαλανε να ειχαν αποκλειστει απο τους ομιλους
- Κόκκορας
ωραιο γκολ!
Ξαναλεω, εχετε στο μυαλο σας την Αργεντινη του Μαραντονα δεκαετιας '80, την Αργεντινη της δεκαετιας του '90 που εριξε 4 στην Ελλαδα, ακομη και μετεπειτα που ειχε μεσα παιχταραδες και παρολαυτα δεν μπορεσε να παρει τιποτα.Κόκκορας έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 22:40 εδώ τους πατησε η αραβια,για ποιο αποτελεσμα να παιξει και αυτος,βεβαια αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει
Εχουν αλλαξει πλεον, για αυτο πηγαν τελικο Μουντιαλ το 2014 (παλι χαλια επαιζαν) και πηραν τον περσινο τιτλο στην Λατινικη Αμερικη.
Winter is coming
Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Eθνικοκοινωνιστης
θα εχουν να λενε οι σαουδαραβες οτι κερδισαν τους παγκοσμιους πρωταθλητες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ωραιο γιατι εχουν τερματοφυλακα τον σπαιντερμαν midget,ο Κουρτουα πχ θα το χε μπλοκαρει ορθιος χωρις να πηδηξει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις