!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Supreme leader Trump

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Supreme leader Trump

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αν ισχύει αυτό που λες τότε η δημοκρατία δεν έχει κανένα νόημα.

Η αλήθεια είναι ότι η δημοκρατία έχει πάρα πολύ νόημα αλλά θέλει να βρέξεις κώλο για να φας ψάρι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nero έγραψε: 08 Οκτ 2018, 11:28
θα ήθελα επίσης να τονίσω αυτή την συνήθεια να ρουφάει κάθε 5'' τη μύτη του,που από την επιτροπή προφανώς δεν μπορούσε να σχολιαστεί αλλά εδώ στο καφενείο που είμαστε,μπορούμε ίσως να βγάλουμε κάποια πιθανά συμπεράσματα. Ειμαι δε σίγουρος ότι ειδικά για τον λουγκόζι αν επρόκειτο για πολιτικό του αντίπαλο θα την είχε εξαντλήσει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια :003:
Κατά την γνώμη μου έπαιζε θέατρο ή έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα εθισμού στην κοκαΐνη.

Το ότι έκλαψε στην ανάμνηση ότι πριν 35 χρόνια πήγε στο σπίτι του Τόμπιν και έκανε βάρη με τον Πιτζέη και τον Σκουί, τον καθιστά επίσης είτε ψυχικά ασταθή είτε θεατρίνο. Για όποιον δεν ξέρει τι λέω, παραθέτω βίντεο (5:25).

Σχεδόν έκλαψε στην αυτοαναφορά του ότι ο πατέρας του άρχισε να κρατάει ημερολόγια το 1978, όταν ο Κάβανο ήταν 13 ετών. Ο πατέρας του ζει (για την ακρίβεια ήταν πίσω του εκείνην την στιγμή) και αυτή η ανάμνηση δεν θα έκανε κανέναν φυσιολογικό άνθρωπο να βουρκώσει. Μετά λέει ότι τα Χριστούγεννα καθόταν όλη η οικογένεια και ο πατέρας του τούς διάβαζε παλιές ιστορίες από τα ημερολόγιά του. Δηλαδή καθόταν ο Κάβανο 19 χρονών και του διάβαζε ο πατέρας του σε τι γάμους πήγε πριν 6 χρόνια, που θα έπρεπε να θυμάται πεντακάθαρα και ο ίδιος. Κατόπιν λέει ότι άρχισε να κρατάει ημερολόγια και ο ίδιος το 1980, δηλαδή 2 χρόνια αργότερα, πράγμα που σημαίνει ότι τα Χριστούγεννα του 1978 και του 1979 ο πατέρας του τού διάβαζε πράγματα που είχαν συμβεί μέσα στο έτος και όχι τίποτα παλιές ιστορίες. Και σ' αυτήν την ανάμνηση βουρκώνει και πάλι.

Εδώ το βίντεο με όλην την γελοιότητα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τι έγινε ρε σεις, σας πρόδωσε η Tay-Tay έμαθα; :lol:
Μείνατε με Kanye με διεγραμμένο τουίτερ;
Uppercut ?

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2018, 22:20 Τι έγινε ρε σεις, σας πρόδωσε η Tay-Tay έμαθα; :lol:
Uppercut ?

Εικόνα
Έλα εντάξει,το the_donald είναι πολύ low hanging fruit. Ξέρω ότι το διαβάζουν πολλοί εδώ μέσα είτε στα κρυφά ή όχι αλλά ας κραταμε ένα επίπεδο :003:
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2018, 22:20

Εσύ βρε αγόρι δεν είπες ότι απομακρύνεσαι από το νήμα μέχρι νεωτέρας;

Είδες, που δεν μπορείς να μείνεις μακριά;
Και δεν φταίει ο Τραμπ.
Το γουστάρεις.

Υγ. Η ναζιφου της εποχής δεν είναι η Τέη αλλά η Αβριλ Λαβιν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 22:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2018, 22:20

Εσύ βρε αγόρι δεν είπες ότι απομακρύνεσαι από το νήμα μέχρι νεωτέρας;

Είδες, που δεν μπορείς να μείνεις μακριά;
Και δεν φταίει ο Τραμπ.
Το γουστάρεις.

Υγ. Η ναζιφου της εποχής δεν είναι η Τέη αλλά η Αβριλ Λαβιν.
Όχι βρε αγόρι, δεν το είπα.
Μήπως έχεις θεματάκι με την κατανόηση;
Είπα να συνεχίσουμε τους παράλληλους μονολόγους.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2018, 22:34
Μήπως έχεις θεματάκι με την κατανόηση;

Προφανώς, πως να καταλάβω από τις διαδοχικές κουταμάρες που πετάς με ρυθμό πολυβόλου.

Πες το μαζί μου:
2 μπαλες παγωτό
2 ανώτατοι δικαστικοί
2 θητείες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:47 Η Roe vs Wade είναι το δίχως άλλο ιστορική απόφαση από πλευράς καλού που έκανε στα μεμονωμένα άτομα που επωφελήθηκαν από αυτήν, όμως θεσμικά είναι όλα όσα πάνε σκατά με τις ΗΠΑ. Μια περιστασιακή πλειοψηφία με συγκεκριμένες πολιτικές απόψεις σε ένα όργανο που είναι ό,τι πλησιέστερο σε ιερατείο της φυλής, τέντωσε το γράμμα του νόμου σαν καπότα και αποφάσισε ότι ο συνταγματικός νομοθέτης όταν έκανε την 3η προσθήκη στο Σύνταγμα το 1789, με τη διατύπωση "απαγορεύεται σε καιρό ειρήνης στρατιώτες να επιτάσσουν σπίτια ιδιωτών χωρίς τη συναίνεσή τους" κατά βάθος εννοούσε "επιτρέπονται οι εκτρώσεις". Ε συγνώμη αλλά δεν είναι και τρομερά παράλογο κάποια στιγμή τα επόμενα 100 χρόνια μια άλλη πλειοψηφία να κρίνει ότι τελικά ο Μάντισον ίσως να μην είχε ακριβώς αυτό στο μυαλό του.
Η υπόθεση αυτή βασίζεται στην 14η τροπολογία και συγκεκριμένα στο κομμάτι που κοκκινίζω. Δεν ξέρω πού στον πούτσο το βρήκες αυτό που γράφεις.

Section 1. All persons born or naturalized in the United States, and subject to the jurisdiction thereof, are citizens of the United States and of the State wherein they reside. No State shall make or enforce any law which shall abridge the privileges or immunities of citizens of the United States; nor shall any State deprive any person of life, liberty, or property, without due process of law; nor deny to any person within its jurisdiction the equal protection of the laws.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2018, 22:20 Τι έγινε ρε σεις, σας πρόδωσε η Tay-Tay έμαθα; :lol:
Uppercut ?

Εικόνα
Μεγάλη απώλεια. :lol:

Κανένας φαν του Ντόναλντ δεν ασχολούταν με την Taylor και κανείς δε θεωρούσε ότι είναι δική μας. Αυτά ήταν τρολιές του 4chan, τώρα άμα είχαν ασχοληθεί κάποιοι από το TD και τις είχαν φάει, δε ξέρω. Ο Kanye είναι αφυπνισμένος, καθαρά. Όποιος είναι στα αλήθεια με τον God Emperor δε φεύγει μην ανησυχείς.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Uppercut έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:04
Uppercut ?

Εικόνα

Κανένας φαν του Ντόναλντ δεν ασχολούταν με την Taylor και κανείς δε θεωρούσε ότι είναι δική μας. Αυτά ήταν τρολιές του 4chan, τώρα άμα είχαν ασχοληθεί κάποιοι από το TD και τις είχαν φάει, δε ξέρω. Ο Kanye είναι αφυπνισμένος, καθαρά. Όποιος είναι στα αλήθεια με τον God Emperor δε φεύγει μην ανησυχείς.
Κι όμως παρότι η ερώτηση μου ήταν τρολλιά αυτή είναι η καλύτερη, περισσότερο επι του θέματος απάντηση που έχω διαβάσει από Τραμπικό τους τελευταίους 3 μήνες (κι ας είναι και αυτή τρολλιά). :D
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:19
Uppercut έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:04
Uppercut ?

Εικόνα

Κι όμως παρότι η ερώτηση μου ήταν τρολλιά αυτή είναι η καλύτερη, περισσότερο επι του θέματος απάντηση που έχω διαβάσει από Τραμπικό τους τελευταίους 3 μήνες (κι ας είναι και αυτή τρολλιά). :D
Εγώ δεν έχω χρόνο τώρα να παρακολουθώ και να σχολιάζω διεθνή πολιτική, ούτε καν ελληνική(ούτε εκεί σχολιάζω). Όταν θα ασχολούμαι και πάλι θα είμαι εδώ να σου απαντώ επί του θέματος όπως παλιά.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Παραιτηθηκε η Νικι Χαλει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

The party told you to reject the evidence of your eyes and ears. It was their final, most essential command.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Ο διορισμός Καβανο ντοπάρει Δεμς και Ανεξάρτητους να έρθουν στις κάλπες.
“Brett Kavanaugh’s Senate confirmation battle appears to be a significant motivator, as voter enthusiasm for the upcoming midterms has hit its highest point since Morning Consult and POLITICO began tracking the issue,” said Tyler Sinclair, Morning Consult’s vice president. “In this week’s poll, 70 percent of voters say they are very motivated to vote — including 77 percent of Democrats, 68 percent of Republicans, and 60 percent of independents. One month ago, 64 percent said they were very motivated — including 67 percent of Democrats, 69 percent of Republicans, and 55 percent of independents.”
https://www.politico.com/story/2018/10/ ... rms-885940
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2018, 19:36 Ο διορισμός Καβανο ντοπάρει Δεμς και Ανεξάρτητους να έρθουν στις κάλπες.

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”