Αυτοι οι δύο εχουν και μεγάλη εχθρα μεταξύ οπαδών τους για καποιο λογο, απ'οτι εχω ακουσει. Δεν ξερω αν παιζουν τα ιδια συναισθηματα και μεταξύ παικτων, εντος γηπεδου, αλλα ενα αξιοσέβαστο ξυλίκι το κόβω να πεφτει.Karambabas έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 23:21 Αύριο: Πολύ δύσκολη νίκη της Τυνησίας, επίσης δύσκολη νίκη της Πολωνίας, ακόμα και η Γαλλία θα φτύσει αίμα με τη Δανία, και άνετη επικράτηση της Αργεντινής επί του Μεξικού. Φυσικά, αυτά είναι μαλακίες, όλα γίνονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Η Γαλλία θα κερδίσει, δύσκολα μεν, αλλά θα κερδίσει. Η Αργεντινή θα το πάρει χαλαρά.jason0 έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 23:26Χ Γαλλία, νίκη Αργεντινής
Πωπω πολυ γουστάρω αυτό το Μουντιάλ, μου πιάνουν κουβέντα γκομενάκια για την άμυνα της Κροατίας, όλοι με αυτό ασχολουνται
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
κοίταξε, από την στιγμή που έβαλε την εξάρα η Αγγλία, δεν είναι δυνατόν να την περάσουν δύο, πλην ακραίων σεναρίων. Αρκεί λοιπόν να περιμένι το τελευταίο τέταρτο και αν δεν προηγούνται οι ΗΠΑ με δύο γκολ και πάνω, μπορεί άνετα να χάσει και να περιμένει μετά η Ουαλία μπας και έλθει ισόπαλο το άλλο ματς. Πάντοτε ΄στην τελευταία αγωνιστική των τουρνουά οι αγώνες γίνονται την ίδια ώρα και εν τούτοις υπάρχουν ομάδες που τα καταφέρνουν να φέρουν το σωστό σκορ. Γερμανία - Αυστρία 1-0 (1982) Δανία - Σουηδία 2-2 (2004).Σενέκας έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 23:01Τα παιχνίδια στον τελευταίο γύρω γίνονται την ίδια ώρα, ακριβώς για να αποφευκτούν τέτοια σενάρια, οπότε είναι λιγο δύσκολο, αν και όχι ακατόρθωτοLeporello έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 22:58Πάντως, αν αυτό το παιχνίδι λήξει ισόπαλο και η Ουαλία νικήσει την Αγγλία, περνάνε Αγγλία και Ουαλία. Οταν υπάρχει σκοπιμότητα, όλα γίνονται.hades έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 22:53Τους έσκασαν στον τρέξιμο οι Αμερικάνοι αλλά στα μάτια μου ήταν και ποιο γλυκια ομάδα ποιο μπαλαδορικια Τώρα πάμε για ντερμπαρα Ιράν ΗΠΑ Θα πέσουν κορμιά
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ολοι εχουν ελπιδες σε αυτο το γκρουπ, αλλά στο Αγγλια - Ουαλια παιζει η καλυτερη ομαδα εναντιον της χειροτερης.Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 22:58Πάντως, αν αυτό το παιχνίδι λήξει ισόπαλο και η Ουαλία νικήσει την Αγγλία, περνάνε Αγγλία και Ουαλία. Οταν υπάρχει σκοπιμότητα, όλα γίνονται.hades έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 22:53Τους έσκασαν στον τρέξιμο οι Αμερικάνοι αλλά στα μάτια μου ήταν και ποιο γλυκια ομάδα ποιο μπαλαδορικια Τώρα πάμε για ντερμπαρα Ιράν ΗΠΑ Θα πέσουν κορμιά
Πολυ δυσκολα θα χασουν οι αγγλοι.
Winter is coming
Δεν πάνε πουθενά οι Άγγλοι, και γενικά έχουν έναν ποδοσφαιριστή στους 10-15 καλύτερους του πλανήτη που για κάποιον πούστη λόγο η προπονητάρα δεν τον βάζει καθόλου. Για τον φόντεν μιλάω. Τέλοσπαντων όταν παίξουν με μια καλή ομάδα θα ξεφτιλιστούν.
ΣωστόςLestat έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 23:34Ολοι εχουν ελπιδες σε αυτο το γκρουπ, αλλά στο Αγγλια - Ουαλια παιζει η καλυτερη ομαδα εναντιον της χειροτερης.Leporello έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 22:58Πάντως, αν αυτό το παιχνίδι λήξει ισόπαλο και η Ουαλία νικήσει την Αγγλία, περνάνε Αγγλία και Ουαλία. Οταν υπάρχει σκοπιμότητα, όλα γίνονται.hades έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 22:53Τους έσκασαν στον τρέξιμο οι Αμερικάνοι αλλά στα μάτια μου ήταν και ποιο γλυκια ομάδα ποιο μπαλαδορικια Τώρα πάμε για ντερμπαρα Ιράν ΗΠΑ Θα πέσουν κορμιά
Πολυ δυσκολα θα χασουν οι αγγλοι.
Σήμερα όλοι έπαιξαν Ουαλία με Ιράν και στην πορεία το τραβουσαν, τους έπαιζαν μονοτερμα οι ιρανοι
έχει ξαναγίνει!!!hades έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 22:53 Τους έσκασαν στον τρέξιμο οι Αμερικάνοι αλλά στα μάτια μου ήταν και ποιο γλυκια ομάδα ποιο μπαλαδορικια Τώρα πάμε για ντερμπαρα Ιράν ΗΠΑ Θα πέσουν κορμιά
το '98 στη Γαλλία, με άπειρα κλωτσίδια, χιλιάδες αστυνομικούς για να μην μπουκάρουν αντιφρονούντες Πέρσαι με πανά κλπ, κλπ...
με τους Αμερικανοί έπαιζε η χαφάρα Κλαούντιο Ρέινα (είχε το 2ο δοκάρι τους) μαζί με κάτι επιθετικούς του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ με τους άλλους μια έτερη μπακ-χαφάρα ο Μαχνταβίκια (έβαλε το 2-0) και φυσικά ο μπόμπερ Αλί Νταεΐ
παρά το κυνήγι του κόρακα οι Χομεϊνίδες κέρδισαν 2-1, τελικά όμως αμφότεροι αποκλείστηκαν από τους Γερμανοί και τους Σέρβοι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Eθνικοκοινωνιστης
ποσο βαθυς ειναι ο κουβας που δεν ακουτε ουτε τις φωνες μου ρε τυπακια μου? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
gntm βλεπετε η μουντιαλ?jason0 έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 23:26 Χ Γαλλία, νίκη Αργεντινής
Πωπω πολυ γουστάρω αυτό το Μουντιάλ, μου πιάνουν κουβέντα γκομενάκια για την άμυνα της Κροατίας, όλοι με αυτό ασχολουνται
α ξεχασα το ιδιο ειναι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Αργεντινή Μεξικό αύριο,αίμα και άμμος
Με στιλέτα στην κάλτσα θα μπούνε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Γιατί έχουν έχθρα αυτοί οι 2?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
μεταπολεμικά οι Άγγλοι έχουν παίξει 47 φορές τους Ουαλοί
τα αποτελέσματα 32-11-4
τελευταίο ματς ένα φιλικό 3-0 στο Γουέμπλεϊ πρόπερσι
προτελευταίο ένα 2-1 στο 91΄ και με ανατροπή στο EURO της Γερμανίας το 2016 (με 5 της Τότεναμ βασικούς)
τελευταία ισοπαλία πριν 41 χρόνια
τελευταία ήττα 0-1 στο Ρέξαμ πριν 38 χρόνια
έκτοτε μετράνε 6 σερί νίκες
τα αποτελέσματα 32-11-4
τελευταίο ματς ένα φιλικό 3-0 στο Γουέμπλεϊ πρόπερσι
προτελευταίο ένα 2-1 στο 91΄ και με ανατροπή στο EURO της Γερμανίας το 2016 (με 5 της Τότεναμ βασικούς)
τελευταία ισοπαλία πριν 41 χρόνια
τελευταία ήττα 0-1 στο Ρέξαμ πριν 38 χρόνια
έκτοτε μετράνε 6 σερί νίκες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Διαβάζω ότι κυκλοφορούν φήμες πως όλη η αποστολή της Αγγλίας κορωνιάστηκε.
Τι ξέρουμε και τι προβλέπεται?
Θα παίζουν κορωνιασμένοι? Δε νομιζω οεο.
Τι ξέρουμε και τι προβλέπεται?
Θα παίζουν κορωνιασμένοι? Δε νομιζω οεο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις