!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Τι έγινε ρε παιδιά; μετά τις υποκλοπές πήγαμε και στα χακαρίσματα;
Γεροβασίλη: Δέχτηκε επίθεση από χάκερ – Της πήραν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς
https://www.in.gr/2022/11/24/greece/olg ... ariasmous/
«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες»
«ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων»
Γεροβασίλη: Δέχτηκε επίθεση από χάκερ – Της πήραν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς
https://www.in.gr/2022/11/24/greece/olg ... ariasmous/
«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες»
«ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Εκατόγχειρας το Predator - σώζει ναυαγούς στο Μάτι,φωτογραφίζει σε κότερα και τώρα αρπάζει καταθέσεις.
πατησιωτης έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 15:45 Εκατόγχειρας το Predator - σώζει ναυαγούς στο Μάτι,φωτογραφίζει σε κότερα και τώρα αρπάζει καταθέσεις.
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ρε λες και της Κολοβου να ήταν από χακαρισμα τα δάνεια και τα φέσια
και τζάμπα τη κατηγορούμε;
και τζάμπα τη κατηγορούμε;
Spoiler
Ονομα και πραγμα αυτό το Predator που εφεραν στην Ελλάδα οι Δημητριαδης-Μητσοτακης και η συμμορία τους
Ως Ολετήρας πρεπει να μεταφραστει στα ελληνικα
Καιει, κλεβει, υποκλέπτει, χακάρει, λεηλατεί, συκοφαντεί, κυνηγάει κακιασμένες πεθερές...
Ολα τα κανει
Ελλαδα 3.0
Ως Ολετήρας πρεπει να μεταφραστει στα ελληνικα
Καιει, κλεβει, υποκλέπτει, χακάρει, λεηλατεί, συκοφαντεί, κυνηγάει κακιασμένες πεθερές...
Ολα τα κανει
Ελλαδα 3.0
Αγωγή Βαξεβάνη κατά Μητσοτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση - Ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ
Αγωγή κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, ζητώντας αποζημίωση 100.000 ευρώ.
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... 0000-euro/
Εδώ λέγανε δεν θα το κάνει, δεν θα τολμήσει, που ειναι η αγωγή - από δευτέρα κλπ
Επιδόθηκε στο Μαξίμου η αγωγή
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
07/09/2022 https://www.ieidiseis.gr/politiki/16210 ... ymferontos
Τζαβάρας: Μόνο ο αρμόδιος υπουργός μπορεί να επικαλεστεί το απόρρητο για λόγους υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος
ιδού η μοίρα σου
18 λεπτά πριν
(από Πρώτο Θέμα... έτσι, να περνά παντού το μήνυμα της οικογένειας)
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -deuteras/
Βουλή: Αντικαταστάθηκε ο Τζαβάρας από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τη συνεδρίαση της Δευτέρας
Τζαβάρας: Μόνο ο αρμόδιος υπουργός μπορεί να επικαλεστεί το απόρρητο για λόγους υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος
τα έβαλες με το Μητσοτακέικο....Ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και επισήμανε πως «μόνο ο αρμόδιος υπουργός μπορεί να πει ότι συντρέχουν λόγοι υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος για τους οποίους δεν μπορεί να απαντήσει» στις ερωτήσεις των βουλευτών για θέματα της ΕΥΠ.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «τότε μόνο ο αρμόδιος υπάλληλος, που είναι υπό την πολιτική εποπτεία του υπουργού, τότε μόνο, απαλλάσσεται από την υποχρέωσή του να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών».
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι όποιος «μιλήσει» θα κατηγορηθεί για κακούργημα και θα τιμωρηθεί με ποινή 10 ετών φυλάκισης, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν την ξέρω αυτήν τη διάταξη. Είμαι 41 χρόνια δικηγόρος, αλλά δεν την ξέρω αυτή τη διάταξη».
ιδού η μοίρα σου
18 λεπτά πριν
(από Πρώτο Θέμα... έτσι, να περνά παντού το μήνυμα της οικογένειας)
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -deuteras/
Βουλή: Αντικαταστάθηκε ο Τζαβάρας από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τη συνεδρίαση της Δευτέρας
Η επιτροπή συνεδριάζει στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας για τις παρακολουθήσεις
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- La Bourgeoisie
Ξέρουν πολύ καλά οι νοικοκυραίοι τι ψήφισαν και δεν τους ενοχλούν οι χουντικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτακη... μια συμμορία όλοι μαζί.

-
πατησιωτης
Έχουν ακουστεί πολλά για αυτό το λογισμικό. Αν κάποιος μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο του κινητού σου, υπάρχει η πιθανότητα να μπορεί να πραγματοποιήσει και μεταφορά αν έχεις εκεί το app της τράπεζάς σου.πατησιωτης έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 15:45 Εκατόγχειρας το Predator - σώζει ναυαγούς στο Μάτι,φωτογραφίζει σε κότερα και τώρα αρπάζει καταθέσεις.
Δηλαδή το αν τα παραπάνω είναι τεχνικά εφικτά είναι ένα ζήτημα και ένα άλλο ζήτημα αν τώρα που βρήκαμε παπά θα θάψουμε 5-6.
-
πατησιωτης
Εάν ήταν όμως έτσι θα είχε γίνει χαμός.Δηλαδή σιγά μην οι κάτοχοι του Predator να μην ασχολούνταν με τις δουλειές του Ανδρουλάκη εάν μπορούσαν να κλέψουν λεφτά από καταθέσεις.Θα είχαν ήδη γίνει κλοπές καταθέσεων και φυσικά καθόλου από πολιτικά πρόσωπα αλλά τυχαίους ανθρώπους που έχουν telephone banking,θα είχε χτυπήσει συναγερμός στις τράπεζες και θα είχαμε ανακοινώσεις των τραπεζών για αντίμετρα και πως μπορείς να προστατευθείς.ST48410 έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 10:18Έχουν ακουστεί πολλά για αυτό το λογισμικό. Αν κάποιος μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο του κινητού σου, υπάρχει η πιθανότητα να μπορεί να πραγματοποιήσει και μεταφορά αν έχεις εκεί το app της τράπεζάς σου.πατησιωτης έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 15:45 Εκατόγχειρας το Predator - σώζει ναυαγούς στο Μάτι,φωτογραφίζει σε κότερα και τώρα αρπάζει καταθέσεις.
Δηλαδή το αν τα παραπάνω είναι τεχνικά εφικτά είναι ένα ζήτημα και ένα άλλο ζήτημα αν τώρα που βρήκαμε παπά θα θάψουμε 5-6.
Σιγά μην ήταν η Γεροβασίλη το πρώτο θύμα των χακαριστών ληστών.
Εγώ το έχω πει: το ερώτημα είναι ποιους ΔΕΝ παρακολουθούσαν τελικά.
https://twitter.com/documentonews/statu ... sf3x5P2Bew
https://twitter.com/documentonews/statu ... sf3x5P2Bew
Λογικό αυτό που λες. Σκέφτομαι ότι δεν θα μπορεί να γίνει σε όλους. Αν έχεις πχ επαλήθευση με δακτυλικό αποτύπωμα θα είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Αν έχεις με κωδικό και έχουν καταφέρει να τον υποκλέψουν, εύκολο. Ωστόσο έχεις δίκιο να θεωρείς ότι θα είχε γίνει κατάχρηση και θα είχαμε πολλά ανάλογα περιστατικά.πατησιωτης έγραψε: 26 Νοέμ 2022, 10:25 Εάν ήταν όμως έτσι θα είχε γίνει χαμός.Δηλαδή σιγά μην οι κάτοχοι του Predator να μην ασχολούνταν με τις δουλειές του Ανδρουλάκη εάν μπορούσαν να κλέψουν λεφτά από καταθέσεις.Θα είχαν ήδη γίνει κλοπές καταθέσεων και φυσικά καθόλου από πολιτικά πρόσωπα αλλά τυχαίους ανθρώπους που έχουν telephone banking,θα είχε χτυπήσει συναγερμός στις τράπεζες και θα είχαμε ανακοινώσεις των τραπεζών για αντίμετρα και πως μπορείς να προστατευθείς.
Σιγά μην ήταν η Γεροβασίλη το πρώτο θύμα των χακαριστών ληστών.
https://drive.google.com/file/d/1Xmd9XA ... 6XR1j/view
Εξουσιοδότηση στον Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού να υπογράφει “Με εντολή Πρωθυπουργού” έγγραφα, πράξεις και αποφάσεις που αφορούν στην Ε.Υ.Π.».
O Kούλης δεν ήξερε τι έκανε ο ανηψιός μπε.
Εξουσιοδότηση στον Γενικό Γραμματέα Πρωθυπουργού να υπογράφει “Με εντολή Πρωθυπουργού” έγγραφα, πράξεις και αποφάσεις που αφορούν στην Ε.Υ.Π.».
O Kούλης δεν ήξερε τι έκανε ο ανηψιός μπε.
georgebi έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 19:00
Εχμμμμ....... αρκετά με την κυρία Ιωάννα![]()
πάμε πάλι με τις υποκλοπές![]()
![]()
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 2093 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 16 Απαντήσεις