Καλώςτονα.
Παμε ομορφα και μεθοδικά και για το 3ο.
Καλώςτονα.
vantono έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 22:54 Καρφώστε άλλο ενα μωρέ να τελειώνομε, έχομεν και Παπακαλιάτη μετά!
2,5/4vantono έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 11:30Σειρά μου σημερα...gassim έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 11:07Μπα, δεν νομίζω οτι το έχω με το στοίχημα.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 11:02
μια χαρά cash out τις τριάδες κάναμε σε σύστημα
gassim δώσε σημερινά
Χτες είχα έμπνευση.
Να δώσει ο Otto
Ελβετία-Καμερούν gg
Ουρουγουάη-Κορέα Χ
Πορτογαλία-Γκάνα 1 και anytime Ρονάλντο
Βραζιλία-Σερβία 1 over 2,5
Ελάχιστα τα έψαξα τα σημερινά. Για όσους θελουν να χτίσουν περιουσία, και οχι απλά να τσιμπήσουν ενα μεροκάματο, τα λεμε το ΣΚ πιο ενδελεχώς και πιο σίγουρα.
τροτσκας μαζι με τον αλλο τον μαλλια της δυτικης γερμανιας,τον μπραιτνερ
Ρε μλκς και οι δύο,ασχοληθείτε με κάποιο άλλο άθλημα και μην ξαναγράφετε στα αθλητικά.Ειδικά εσύ βαντόνο είσαι φοβερός μυρωδιάς.
με βαση τα συστηματακια ρε βαντονουλη αλλιως θα ειναι το μουντιαλ του μεγιστου κουβα,σε ειχα προειδοποιησειvantono έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 22:582,5/4vantono έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 11:30Σειρά μου σημερα...gassim έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 11:07
Μπα, δεν νομίζω οτι το έχω με το στοίχημα.
Χτες είχα έμπνευση.
Να δώσει ο Otto
Ελβετία-Καμερούν gg
Ουρουγουάη-Κορέα Χ
Πορτογαλία-Γκάνα 1 και anytime Ρονάλντο
Βραζιλία-Σερβία 1 over 2,5
Ελάχιστα τα έψαξα τα σημερινά. Για όσους θελουν να χτίσουν περιουσία, και οχι απλά να τσιμπήσουν ενα μεροκάματο, τα λεμε το ΣΚ πιο ενδελεχώς και πιο σίγουρα.![]()
Αλλα με προχειροδουλειές, όχι σωστή μελετη.
Για να δουμε απο αύριο.
BigChiefWahoo έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 23:05Ρε μλκς και οι δύο,ασχοληθείτε με κάποιο άλλο άθλημα και μην ξαναγράφετε στα αθλητικά.Ειδικά εσύ βαντόνο είσαι φοβερός μυρωδιάς.
Δύο παίκτες έχει αυτή η Βραζιλία που αξίζουν εντελώς να παίζουν στην εθνική,αυτόν και τον Κασεμίρο.
Αλλά είστε απίστευτοι μυρωδιάδες,μιλάμε για ασχετίλα.Αλλά άμα κοιτάς τι μαλλί έχει ο καθένας και αν έχουν παχύνει έστω και ένα κιλό,τι να πεις,gntm φάση.
Σχεδόν όλοι οι βραζιλιάνοι της εθνικής είναι τέρμα δεξιοί, της χριστιανοταλιμπάνικης πτέρυγας και ανοιχτά μπολσοναρικοί, με ίσως μοναδική εξαίρεση τον παλίκαρο τον Ζεσούς και τον Ριτσάρλισον. Ο Νευμάρ είναι evangelical και κυκλοφορούν φήμες ότι ο Μπολσονάρο του χάρισε χρέη στην εφορίαvantono έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 21:39Α μάλιστα. Δεν ήξερα με ποιους δασκάλους κάθεται. Έτσι εξηγείται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 21:36vantono έγραψε: 24 Νοέμ 2022, 21:34 Νειμαρ μια ζωή στη μαλακία αυτό το παιδι. Αναιδής, ασεβής, φαφλατάς, ειρωνικός, και δεν του βγαινουν κιολας τις περισσοτερες φορες, τρώει τα μουτρα του.
Ουτε αυτος μπορει να σηκώσει αυτη τη φανελα, αλλα για αλλους λογους.
![]()