ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:28
Η ΑΕΚ παιζει καλυτερα ειναι πιο ισσοροπημενη,πιο δεμενη και γηπεδουχος
Ειναι φαβορι
Το οτι ο ΟΣΦΠ ταπεινωσε ομως την προηγουμενη εβδομαδα τον ΠΑΟΚ χαριζοντας μας ενα μονοτονο μονοτερμα δειχνει οτι οι φιλοξενουμενοι ειναι σε ανοδικη πορεια
Παμε με το Χ που βολευει τον ΑΡΗ μας
Γιατί να μη βολεύει περισσότερο τον Ατρόμητο;
Kαι τι ειμαι για να κοιταω τι βολευει τον Ατρομητο;Ο προεδτος των Φενταγιν;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:28
Η ΑΕΚ παιζει καλυτερα ειναι πιο ισσοροπημενη,πιο δεμενη και γηπεδουχος
Ειναι φαβορι
Το οτι ο ΟΣΦΠ ταπεινωσε ομως την προηγουμενη εβδομαδα τον ΠΑΟΚ χαριζοντας μας ενα μονοτονο μονοτερμα δειχνει οτι οι φιλοξενουμενοι ειναι σε ανοδικη πορεια
Παμε με το Χ που βολευει τον ΑΡΗ μας
Γιατί να μη βολεύει περισσότερο τον Ατρόμητο;
Kαι τι ειμαι για να κοιταω τι βολευει τον Ατρομητο;Ο προεδτος των Φενταγιν;
Δεν είπα να κοιτάς τι βολεύει τον Ατρόμητο, αυτό που εννοώ είναι πως όσο βολεύει κι ενδιαφέρει τον Ατρόμητο το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπυ άλλο τόσο βολεύει κι ενδιαφέρει και τον Άρη.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Νταρνάκας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 00:45
Δεν είπα να κοιτάς τι βολεύει τον Ατρόμητο, αυτό που εννοώ είναι πως όσο βολεύει κι ενδιαφέρει τον Ατρόμητο το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπυ άλλο τόσο βολεύει κι ενδιαφέρει και τον Άρη.
Σωστο
Εγω παντως που τον εχω παρακολουθησει σσχεοδον σε ολους τους τους αγωνες δεν του δινω και πολ σημασια
7η αγωνιστικη παιζει με Αστερα εντος
Το 5ο εντος σε 7 παιχνιδια
Εδω θα στηριξουμε παλι Χ
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
GoBack έγραψε: 08 Οκτ 2018, 00:09
Παλι δεν πηρες τα χαπια σου;
Αλλους βλεπω να χρειαζονται χαπια...
Ποιοι ρε τρόφιμε; Έχεις καταλάβει ότι έπαιξα συνολικά καλύτερα από την ξεκούραστη ενδεκάδα του γαύρου του νότου, με την μισή ομάδα τραυματίες;
Βοδια Parte κανα χαπι διοτι αρχιζετε και καιτε φλαντζα.
Περιμενουμε επισης να δουμε και τιμωρια γαυρου φιλαδελφειας (αεχ ) για την μπουκα χτες στο οακα.
Πολυ καλυτερα επαιξε ο γαυρος του πειραια απο αυτον της φιλαδελφειας για οσους εχουν ματια χωρις παρωπιδες και κιτρινες μαρμελαδες.
Ο Ολυμπιακος ηταν πιο ουσιαστικος, μην ξεχναμε οτι επαιζε και εκτος εδρας. Η ΑΕΚ πρεπει να κανει καποιες καλες μεταγραφες τον Γεναρη αλλιως την βλεπω εκτος τετραδας....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οργισμένος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 11:32
Πολυ καλυτερα επαιξε ο γαυρος του πειραια απο αυτον της φιλαδελφειας για οσους εχουν ματια χωρις παρωπιδες και κιτρινες μαρμελαδες.
Δεν είδες καν το ματς έτσι; Λογικά δεν θα έχετε συνδρομητική εκεί που είσαι... Αν το είδες και γράφεις αυτές τις παπάτζες, ακόμα χειρότερα.
Δεν είδες καν το ματς έτσι; Λογικά δεν θα έχετε συνδρομητική εκεί που είσαι... Αν το είδες και γράφεις αυτές τις παπάτζες, ακόμα χειρότερα.
mia χαρα το ειδα το ματς.
Καμμενοι.
Δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναρωτήσει, αλλά είναι ειλικρινής απορία
Γιατί η πρώτη λέξη (ή τα αρχικά γράμματα) κάθε ανάρτησης σου είναι με λατινικούς χαρακτήρες;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»