!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

nyxtovios έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:43 Το προφιλ της εταιρείας πάντως πολύ δυνατό.
Φιτάχνει από συστήματα διαχείρησης αποβλήτων, μπετονιέρες μέχρι και όπλα λέιζερ.
Ντάξει ,μήπως θες και τα απόρρητα στην ιστοσελίδα;
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

οτι ηταν να γραψω το εγραψα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Στύγιος έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:48
nyxtovios έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:43 Το προφιλ της εταιρείας πάντως πολύ δυνατό.
Φιτάχνει από συστήματα διαχείρησης αποβλήτων, μπετονιέρες μέχρι και όπλα λέιζερ.
Ντάξει ,μήπως θες και τα απόρρητα στην ιστοσελίδα;
Ούτε η Ντασώ δεν έχει τέτοιο εύρος προιόντων.
Στύγιος

Το Ισραήλ πάντως συνεργάζεται με τον Σούκο. Και δεν τους έχω για βλάκες τους Ισραηλινούς.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Στύγιος έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:51 Το Ισραήλ πάντως συνεργάζεται με τον Σούκο. Και δεν τους έχω για βλάκες τους Ισραηλινούς.
Με το ΚΤΕΛ πάνε στο Μακρυχώρι;
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

το αν και τι φτιάχνει πέρα από overcompensating μακέτες - το πόσο λειτουργικά και αποτελεσματικά είναι αυτά- μένει να αποδειχθεί σε rl-τεστς
μέχρι τότε κανένας λόγος είτε για κράξιμο είται για φανμποϊσμό
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
nostromos

γραψε και τα απορρητα μην δεν σε πιστεψει ο τραχανας ... ησουνα και δοκιμος τρομαρα σου
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

:smt005:

Oκ τα παρατάω

Υπάρχει βαθύς ψεκασμός, δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
nostromos

nyxtovios έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:55 :smt005:

Oκ τα παρατάω

αντε στη νημα για την Ουκρανια ... πεφτει ξυλο εκει
Εμπεδοκλής

nostromos έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:47
nyxtovios έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:46
nostromos έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:45

και διαχείρησης βλήτων ...
Θα σε πάνε και εσένα εκεί τότε :smt005:
φιλε εσυ απαλλασεσαι λογο βλακειας ...ομως μην κανεις πλατες σε ατομα κακοβουλα
Εγώ είμαι ο κακόβουλος; Όταν σε ταΐζει σανό ο Βερύκιος, ο Μάνεσης και ο βλάχος στη Λάρισα μην περιμένεις προ κοπή. Πρώτα θα πρέπει να αποδεχθείς ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά να βάλεις κώλο κάτω να μελετήσεις τί δεν πάει καλά και πώς διορθώνεται. Έπειτα, αφού καταλήξεις να συνεχίσεις να έχεις τον κώλο και το κεφάλι κάτω και να δουλέψεις.
Αν δεν τα κάνεις αυτά θα έχεις τη μία χώρα μετά την άλλη να σε ξεπερνά, είτε είναι η Τουρκία, είτε είναι η Πολωνία είτε ακόμη και η Ρουμανία. Κάποτε ρε τύπε μου ξέραμε την Πολωνία για της Πολωνές που έρχονταν να φυλάνε γερόντια και τη Ρουμανία για τις γυναίκες που έφερνε το trafficing.
Τώρα πάμε μετανάστες για δουλειά σε αυτές τις χώρες. Οι χώρες αυτές έχουν ισχυρές αυτοκινητοβιομηχανίες, αμυντικές βιομηχανίες και εσχάτως ποιοτικό τουρισμό.
Ε, μείνε εσύ με το βλάχο στη Λάρισα που αυτοαποκαλείται εφερεύτης επειδή έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο της ζωής. Κλείσε τα αυτιά σου σε όποιον προσπαθεί να σε ξυπνήσει. Κορόιδεψε τον εαυτό σου ότι είναι πράκτορας των Τούρκων. Μετά βγες στο μπαλκόνι και κάνε ότι δε βλέπεις την κατάντια της χώρας αυτής που ο κάθε βλάχος σου λέει ότι έχει το R&D να βάλει το antidrone που σχεδίασε δίπλα στο μαντρί του σε Belhara... :102:
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

nyxtovios έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:55 :smt005:

Oκ τα παρατάω

Moy bghke o kafew apo th myti re mpagasa!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 17:03
nyxtovios έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:46

Θα σε πάνε και εσένα εκεί τότε :smt005:
Εγώ είμαι ο κακόβουλος; Όταν σε ταΐζει σανό ο Βερύκιος, ο Μάνεσης και ο βλάχος στη Λάρισα μην περιμένεις προ κοπή. Πρώτα θα πρέπει να αποδεχθείς ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά να βάλεις κώλο κάτω να μελετήσεις τί δεν πάει καλά και πώς διορθώνεται. Έπειτα, αφού καταλήξεις να συνεχίσεις να έχεις τον κώλο και το κεφάλι κάτω και να δουλέψεις.
Αν δεν τα κάνεις αυτά θα έχεις τη μία χώρα μετά την άλλη να σε ξεπερνά, είτε είναι η Τουρκία, είτε είναι η Πολωνία είτε ακόμη και η Ρουμανία. Κάποτε ρε τύπε μου ξέραμε την Πολωνία για της Πολωνές που έρχονταν να φυλάνε γερόντια και τη Ρουμανία για τις γυναίκες που έφερνε το trafficing.
Τώρα πάμε μετανάστες για δουλειά σε αυτές τις χώρες. Οι χώρες αυτές έχουν ισχυρές αυτοκινητοβιομηχανίες, αμυντικές βιομηχανίες και εσχάτως ποιοτικό τουρισμό.
Ε, μείνε εσύ με το βλάχο στη Λάρισα που αυτοαποκαλείται εφερεύτης επειδή έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο της ζωής. Κλείσε τα αυτιά σου σε όποιον προσπαθεί να σε ξυπνήσει. Κορόιδεψε τον εαυτό σου ότι είναι πράκτορας των Τούρκων. Μετά βγες στο μπαλκόνι και κάνε ότι δε βλέπεις την κατάντια της χώρας αυτής που ο κάθε βλάχος σου λέει ότι έχει το R&D να βάλει το antidrone που σχεδίασε δίπλα στο μαντρί του σε Belhara... :102:
Synexise ετσι . Καταντια διχως σταματημο . Αυτοι εισαστε ρε ψεκες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Εμπεδοκλής

Orion22 έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:53 το αν και τι φτιάχνει πέρα από overcompensating μακέτες - το πόσο λειτουργικά και αποτελεσματικά είναι αυτά- μένει να αποδειχθεί σε rl-τεστς
μέχρι τότε κανένας λόγος είτε για κράξιμο είται για φανμποϊσμό
Τίποτε από αυτά δε θα πάει ποτέ σε real tests. Ακόμη και το Κένταυρος της ΕΛΒΟ, που τουλάχιστον ήταν μία βιομηχανία από πίσω, πήγε στα σκουπίδια διότι είχε προβλήματα. Το πρόβλημα με όλους αυτούς είναι ότι βλέπουν φως και μπαίνουν. Παίρνουν τις επιδοτήσεις της κάνουν Cayenne και τσίπουρα στο καφενείο και η ζωή συνεχίζεται. :g030:
Εμπεδοκλής

Οργισμένος έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 17:05
Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 17:03

Synexise ετσι . Καταντια διχως σταματημο . Αυτοι εισαστε ρε ψεκες.
Ρε τύπε, μιλάς για ψεκασμό; Really; :smt005:
Στύγιος

nostromos έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:54 γραψε και τα απορρητα μην δεν σε πιστεψει ο τραχανας ... ησουνα και δοκιμος τρομαρα σου
ΕCM, τα άγια των αγίων :g030:

Πρώην έφεδρος υποσμηναγός παρακαλώ :8)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”