!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
-
Δημοκράτης
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 14:15Bloomberg: δέξου τα μπισκότα μας, αλλά δεν θα διαβάσεις το άρθρο γιατί χρειάζεσαι συνδρομή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 13:32 And yes, it's real.
https://www.bloomberg.com/news/articles ... n-platform
Πόσο χυδαίο είναι να ζητάς πρώτα τα δεδομένα κάποιου και μετά να του λες ότι δεν θα του προσφέρεις τίποτα;
Γενική παρατήρηση, βάλτε το Archive Page extension. Δουλεύει για το 90% των paywalls και απλά πατάς το κουμπάκι.
- hellegennes
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Το ξέρω ότι υπάρχει roundabout, έτσι διαβάζω αυτά τα άρθρα. Απλά το βρίσκω αισχρό να μου πετάγεται η ειδοποίηση για cookies σε κάτι που δεν είναι διαθέσιμο να διαβάσω έτσι κι αλλιώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος νόμος που υποχρεώνει να σε ρωτάνε για κούκιζ επιβάλλει να βγαίνει η ερώτηση πριν κάνεις οτιδήποτε στη σελίδα.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 14:57 Το ξέρω ότι υπάρχει roundabout, έτσι διαβάζω αυτά τα άρθρα. Απλά το βρίσκω αισχρό να μου πετάγεται η ειδοποίηση για cookies σε κάτι που δεν είναι διαθέσιμο να διαβάσω έτσι κι αλλιώς.
Έτσι κι αλλιώς η πληροφορία ότι μπήκες για να διαβάσεις το τάδε άρθρο εμπορευματοποιείται με βάση το fingerprint του browser σου, δεν χρειάζονται cookies.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι τα παρακάτω tweets είχαν θεωρηθεί υποκίνηση σε βία και είχαν οδηγήσει στην απενεργοποίηση του λογαριασμού του Τραμπ:

Αυτό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ως προς την οργουελιανή λογική των καθαρμάτων που (παρίσταναν ότι) διοικούσαν τον Twitter πριν έρθει η σωτηρία στο πρόσωπο του Θεού Αυτοκράτορα Ήλον, καθώς βέβαια και ως προς τον φανατισμό και την ανόθευτη ηλιθιότητα των γκρούπις τους.

Αυτό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ως προς την οργουελιανή λογική των καθαρμάτων που (παρίσταναν ότι) διοικούσαν τον Twitter πριν έρθει η σωτηρία στο πρόσωπο του Θεού Αυτοκράτορα Ήλον, καθώς βέβαια και ως προς τον φανατισμό και την ανόθευτη ηλιθιότητα των γκρούπις τους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Πηγή για ότι τα συγκεκριμένα τουίτς ήταν τα επίμαχα;Scouser έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:06 Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι τα παρακάτω tweets είχαν θεωρηθεί υποκίνηση σε βία και είχαν οδηγήσει στην απενεργοποίηση του λογαριασμού του Τραμπ:
-
talaipwros
μιλαμε για καταντιαDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:08Πηγή για ότι τα συγκεκριμένα τουίτς ήταν τα επίμαχα;Scouser έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:06 Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι τα παρακάτω tweets είχαν θεωρηθεί υποκίνηση σε βία και είχαν οδηγήσει στην απενεργοποίηση του λογαριασμού του Τραμπ:
επιμαχα τουιτ ηταν π.χ
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 0957561858
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 7304584192
Άντε ρε από εκεί πέρα, δεν έχετε ίχνος τσίπας. Δύο φορές εκείνες τις κρίσιμες στιγμές επανέλαβε στους υποστηρικτές του που είχαν κάνει το ντου να σταματήσουν, και τον διέγραψαν λέει γιατί καλούσε σε βία ή (ακόμα χειρότερα) έχεις κάποιους ακόμα πιο στόκους να μιλάνε για ''πραξικόπημα''. Πραξικόπημα που ο ιθύνων νους λέει σε αυτούς που το εκτελούν να σταματήσουν την επίμαχη στιγμή.
Σας αξίζει ο ανοϊκός πασοκοζαίος και κάτι ρετάλια σαν την προηγούμενη διοίκηση του Τουϊτερ 110%.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Πηγή για τον ισχυρισμό σου ότι μπαναρίστηκε για αυτά του τουίτς ζήτησα.Scouser έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:12 Άντε ρε από εκεί πέρα, δεν έχετε ίχνος τσίπας. Δύο φορές εκείνες τις κρίσιμες στιγμές επανέλαβε στους υποστηρικτές του που είχαν κάνει το ντου να σταματήσουν, και τον διέγραψαν λέει γιατί καλούσε σε βία ή (ακόμα χειρότερα) έχεις κάποιους ακόμα πιο στόκους να μιλάνε για ''πραξικόπημα''. Πραξικόπημα που ο ιθύνων νους λέει σε αυτούς που το εκτελούν να σταματήσουν την επίμαχη στιγμή.Σας αξίζει ο ανοϊκός πασοκοζαίος και κάτι ρετάλια σαν την προηγούμενη διοίκηση του Τουϊτερ 110%.
Εγώ στηρίζω Τραμπ και εύχομαι πολλές 6ες Ιανουαρίου στις ΗΠΑ.
Μεγα λαθος του Τραμπ η αρνηση, μπορει να νοιαζεται για το δικο του σοσιαλ αλλα δεν λες οχι στο τουιτερ που σε εκανε διασημο σε ολο τον πλανητη, ουτε στο Μασκ που υποστηριζει Ρεπς, ουτε στα 33 εκατομμυρια κοσμου που γραφτηκαν για παρτη σου (και που θα πολλαπλασιαζονταν).
O Elon Musk επανέφερε τον λογαριασμό του Donald Trump στο Twitter> Μέσα σε 12 ώρες απέκτησε 33 εκατομμύρια ακολούθους
https://kourdistoportocali.com/news-des ... oloythoys/
.
O Elon Musk επανέφερε τον λογαριασμό του Donald Trump στο Twitter> Μέσα σε 12 ώρες απέκτησε 33 εκατομμύρια ακολούθους
https://kourdistoportocali.com/news-des ... oloythoys/
.
- Οργισμένος
Ρε ζομπι, ακουσες το λογο που εβγαλε λιγο πριν το οργανωμενο πραξικοπημα που επιχειρηθηκε στο καπιτωλιο;;;Scouser έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 16:06 Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι τα παρακάτω tweets είχαν θεωρηθεί υποκίνηση σε βία και είχαν οδηγήσει στην απενεργοποίηση του λογαριασμού του Τραμπ:
Πατε καλα ρε; ΑΛλα τι ρωταω και σε ποιον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 20 Νοέμ 2022, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ελον, μαλακιες καμεις.
44 δις εγιναν ηδη 0.
Ας προσεχες...
44 δις εγιναν ηδη 0.
Ας προσεχες...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Αρίστο έχει τελειώσει ο Τραμπ, πιάσε Ντεσάντις να είσαι από τους πρώτους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις