!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

κορωνιός

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορωνιός »

Ψήφισα Πολωνία στο πολλ. Δεν το πιστεύω βέβαια, δεν ξέρω καν τους παίχτες αλλά σκέφτηκα να υποστηρίξω ένα αουτσάιντερ στην τύχη.

Μικρός υποστήριζα Ιταλία (π.χ. το 2002 με τους τραγικούς διαιτητές), ήμουν φιλικά διακείμενος προς Αγγλία και πάντα αντι-Βραζιλία και αντι-Μέσσι.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ολλανδια οπως παντα. Πηγα και Αμστερνταμ τελευταια και επαθα ενα ευχαριστο σοκ , τρομερη πολη, τουρισμος, ομορφια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Ευτυχώς που δεν ειναι η Ουκρανια γιατι θα την στέλνανε στους 4 τουλαχιστον
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Επίσημο
https://www.facebook.com/gazzetta.gr/ph ... 494879752/

Με Ζιρού μπροστά, ως γνωστόν δεν μπορεί να γαμήσει κανεις (πέραν του μαέστρου Πιολι), οπότε η Γαλλία απομακρύνεται ολο και περισσοτερο απο τις πιθανότητες κατάκτησης.

Μπενζεμά έξω, Σανέ έξω, να δουμε τί άλλα κορμιά θα πέσουν μεχρι αύριο από τις προπονήσεις.

Στη θεση του θα ειχα τραβήξει μια μηνυσάρα στο προπονητικό τιμ των φραντσέζων, απο 'δω μεχρι το ΕΔΑΔ.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Ντάξει, θα παιξει ο Γκριζμάν με τον Εμπαπέ, δεν είναι και ότι δεν έχουν παίκτες
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vantono έγραψε: 19 Νοέμ 2022, 22:06 https://www.facebook.com/gazzetta.gr/ph ... 877159752/

Αυτό που κάθε φορά θα τραυματίζεται θανάσιμα κάποιος λίγα μόλις 24ωρα πριν την έναρξη μιας μεγάλης διοργάνωσης, και μετά θα την χάνει όλη, δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ ρε πούστη μου!
Τα ιδια και στο περασμένο euro με εναν Ιταλό (τον Πελεγκρίνι? Αν θυμαμαι καλα) και εναν αλλον.

Τιστομπούτσο, 2-3-4 μέρες για τη γαμημένη την εναρξη απομένουν, αφήστε τους να αράξουν σπίτι για ύπνο και νετφλιξ όλη μέρα! Η μία προπονησούλα μολις 2 μερες πριν δηλαδη, τίστομπούτσο θα τους προσφέρει παραπάνω?
Ως προπονητης, να τους έχεις κλεισμένους ολημερίς μεσα στα αποδυτήρια και να τους γαμησεις τον εγκέφαλο στα θεωρητικά σεμινάρια και την αναλυση της τακτικής όλων των ομαδων απ'αυτες που θα αντιμετωπίσουν, επιβάλλεται να το κάνεις!

Το να τους βαζεις να σπανε τα ποδια τους μολις λιγα 24ωρα πριν την εναρξη του μεγαλυτερου τουρνουα του πλανητη, ειναι μεγαλη μαλακια.
Άσε να ξεκινήσει το πρωτο επισημο ματς πρωτα, και ας τραυματιστούν εκει. Ή αν ειναι ήδη τραυματισμένοι μήνες πριν, από την ομάδα τους, και χανουν το μουντιαλ, να το δεχτώ. Το να τραυματιστουν απο μια προπονηση μόλις μια μερα πριν, ειναι ο,τι πιο μαλακισμενο μπορει να συμβει σε ενα παικτη.
Εγώ στη θεση όλων αυτων θα ειχα γαμησει τους προπονητές μου στις μηνύσεις και αγωγές. Θα τους επαιρνα τα σπιτια.
Όλα αυτά τα έγραψες επειδή ένας 34χρονος έπαθε θλάση στο πρώτο τέταρτο μιας χαλαρή προπόνησης;
Άβαταρ μέλους
vantono

Ο πιο φορμαρισμενος 34χρόνος των τελευταίων ετών, που τα τελευταία χρόνια παιρνει την ομάδα του στις πλάτες του (και όχι μια οποιαδήποτε ομαδουλα, αλλά ολόκληρη Ρεάλ).

Καταστράφηκε ένας ένδοξος επίλογος μιας καριέρας, εξαιτίας μιας προπονησουλας 4-5 μέρες πριν τη διοργάνωση.
Λες και δεν είναι ήδη καλοί παίκτες κάποιοι, και ήδη ζεσταμενοι από τα πρωταθλήματα τους, αυτή την προπονησουλα περιμένουν για να γίνουν παικταράδες.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Μουντιάλ είναι αυτό που οι Άγγλοι αποκλείονται νωρίς και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί.
Άβαταρ μέλους
vantono

jason0 έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 09:06 Ντάξει, θα παιξει ο Γκριζμάν με τον Εμπαπέ, δεν είναι και ότι δεν έχουν παίκτες
Το Γκριζμαν δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα τελευταία χρόνια. Ο Μπαπε είναι τριαθλητης.
Η σχέση του Αλγερινου με την επαφή της μπάλας-μυρωδιά του γκολ, τα τελευταία χρόνια ήταν απίστευτη. Είναι κρίμα που δεν θα το δούμε και στο μουντιάλ αυτό.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 12:14
jason0 έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 09:06 Ντάξει, θα παιξει ο Γκριζμάν με τον Εμπαπέ, δεν είναι και ότι δεν έχουν παίκτες
Το Γκριζμαν δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα τελευταία χρόνια. Ο Μπαπε είναι τριαθλητης.
Η σχέση του Αλγερινου με την επαφή της μπάλας-μυρωδιά του γκολ, τα τελευταία χρόνια ήταν απίστευτη. Είναι κρίμα που δεν θα το δούμε και στο μουντιάλ αυτό.
Μουντιάλ πήρανε και χωρίς μπενζεμα.
Οι απουσιες πιο πίσω είναι μεγαλύτερες.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 12:07 Καταστράφηκε ένας ένδοξος επίλογος μιας καριέρας, εξαιτίας μιας προπονησουλας 4-5 μέρες πριν τη διοργάνωση.
Λες και δεν είναι ήδη καλοί παίκτες κάποιοι, και ήδη ζεσταμενοι από τα πρωταθλήματα τους, αυτή την προπονησουλα περιμένουν για να γίνουν παικταράδες.
Ήδη είχε θέμα πριν την διοργάνωση Ισπανία είχε να παίξει κάνα μηνα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Ε, τρία πράγματα
- Παιχταράς δε γίνεσαι με τις ομαδικές προπονήσεις, γίνεσαι με τις ατομικές.
- Οι ομαδικές προπονήσεις γίνονται για να βελτιωθεί η ομάδα, όχι οι παίχτες. Ειδικά οι εθνικές που δεν είναι μαζί όλο το χρόνο το έχουν ανάγκη για να δουλέψουν λίγο τα συστήματά τους.
- Αν ο θείος τραυματίστηκε στο τελευταίο λεπτό της τελευταίας προπόνησης, αν δε γινόταν η προπόνηση το πιθανότερο είναι ότι θα τραυματιζόταν στο πρώτο λεπτό του πρώτου αγώνα. Είναι δέκα φορές πιθανότερο να τραυματιστείς σε αγώνα παρά σε προπόνηση.

Οι παίχτες παίζουν και οι ομάδες προπονούνται. Δε μπορείς να τους βάλεις στο φελιζόλ και να τους βγάζεις όποτε θέλεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 20 Νοέμ 2022, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Ο τέτοιος μου ο καβλωτός 1-0.
Άβαταρ μέλους
vantono