Μια χαρά είναι το σάιτ . Ως Λαρσαίος πιστοποιώ ότι δε γράφει παπάτζες.enaon έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:23 ολα κοπυ παστε το ιδιο κειμενο ειναι, δεν εχει πηγες, μια ειναι, το λαρισανετ. Εγω λεω οτι αν το πιστευεις οπως το μεταφέρουν εισαι λιγο βλαξ, και οτι το ανεβασες ειναι λιγο κρίμα, αυτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως γινόμαστε υπερβολικά καχυποπτοι? Γιατρός καταδικαστηκε επειδή φίλησε ξένο μωρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μήπως γινόμαστε υπερβολικά καχυποπτοι? Γιατρός καταδικαστηκε επειδή φίλησε ξένο μωρο
Re: Μήπως γινόμαστε υπερβολικά καχυποπτοι? Γιατρός καταδικαστηκε επειδή φίλησε ξένο μωρο
ρε παιδιά εχει γινει το 18 αυτο, δευτερο δικαστήρο τώρα, ιδια απόφαση, συνωμοσία λέτε για να μην μπορουμε να ακουμπαμε παιδια στις κουνες, ή ιατρικοί λογοι αφου εγινε σε νοσοκομείο;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλά την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις εσύ κάτι να μας βάλεις και την πηγή της πηγής σου.enaon έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:26 ναι βρε μια χαρά, αφου δεν εχει και δεν μπορεις να βρεις, καλα κανεις που το πιστεψες, εσυ φταις;![]()
Αλλιώς που ξέρουμε ότι οντως εγινε?
Επίσης δεν είδα να κάνεις αντίστοιχα σχόλια για αλλά νηματα που έχουν αναπαράγει διαπιστωμένο φεηκ νιουζ πάρα μόνο εδώ και μόνο σε μένα.
Δεν ξέρω τι έχεις μαζί μου αλλά εγώ δεν έχω κάτι με σένα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Εγώ δέχομαι ότι μπορεί να υπήρχαν ιατρικοί λόγοι.enaon έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:29 ρε παιδιά εχει γινει το 18 αυτο, δευτερο δικαστήρο τώρα, ιδια απόφαση, συνωμοσία λέτε για να μην μπορουμε να ακουμπαμε παιδια στις κουνες, ή ιατρικοί λογοι αφου εγινε σε νοσοκομείο;
Εξήγησε μου όμως γιατί καταδικαστηκε για προσβολή γενετησιας αξιοπρέπειας?
Απλά τη γνώμη σου ζητάω ως ανεξαρτήτου αναγνώστη. Εσύ τι πιστεύεις?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
δεν εχω κατι μαζί σου βρε, αλλα εισαι σοβαρό παιδί και ανεβάζεις αυτην την ειδηση όπως την ανεβάζεις, με ποιον να ασχοληθώ, με εκεινον που δεν ειναι;George_V έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:29 Επίσης δεν είδα να κάνεις αντίστοιχα σχόλια για αλλά νηματα που έχουν αναπαράγει διαπιστωμένο φεηκ νιουζ πάρα μόνο εδώ και μόνο σε μένα.
- George_V
Εάν αποδειχθεί ψευδής δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναλάβω τις ευθύνες μου.enaon έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:31δεν εχω κατι μαζί σου βρε, αλλα εισαι σοβαρό παιδί και ανεβάζεις αυτην την ειδηση όπως την ανεβάζεις, με ποιον να ασχοληθώ, με εκεινον που δεν ειναι;George_V έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:29 Επίσης δεν είδα να κάνεις αντίστοιχα σχόλια για αλλά νηματα που έχουν αναπαράγει διαπιστωμένο φεηκ νιουζ πάρα μόνο εδώ και μόνο σε μένα.
Αλλά απέδειξε το πρώτα. Γιατί το βάρος αυτής της απόδειξης δεν είναι δικό μου.
δεν ξερω, μηπως εμπιπτει εκεί καπως, τα ξερεις καλυτερα θεωρώ, Θα το εκτιμόυσα πολυ αν μπορεις να βρεις την απόφαση, σαν reality check και για τους δύο μας.George_V έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:31 Εγώ δέχομαι ότι μπορεί να υπήρχαν ιατρικοί λόγοι.
- George_V
Πως μπορεί να εμπίπτει στην προσβολή γενετησιας αξιοπρέπειας η παραβίαση τυχόν υγειονομικών μέτρων?enaon έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:33δεν ξερω, μηπως εμπιπτει εκεί καπως, τα ξερεις καλυτερα θεωρώ, Θα το εκτιμόυσα πολυ αν μπορεις να βρεις την απόφαση, σαν reality check και για τους δύο μας.George_V έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:31 Εγώ δέχομαι ότι μπορεί να υπήρχαν ιατρικοί λόγοι.
Δεν εφάπτονται καν αυτές οι δύο διατάξεις.
Όσο για την απόφαση ξέρεις πόσο καιρό κάνει μέχρι να καθαρό γραφτεί και να δημοσιευτεί? Τι νομίζεις ότι τις περνάνε στο ίντερνετ την επόμενη μέρα?
σιγα βρε που πρεπει να αναλάβεις κατι αν εκανες λαθος, κερδος καθαρό θα ειναι, η απωλεια θα είναι αν εχεις δικιο πραγματι. Δεν μπορω να παρω αυτη την ειδηση σοβαρά για να ψαξω, αν ομως εσυ δεν τρολαρεις και το πιστευεις, νομιζω τρομερή ευκαιρία να βρεις την απόφαση.George_V έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:33 Εάν αποδειχθεί ψευδής δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναλάβω τις ευθύνες μου.
βρες την πρώτη του 18 ίσως;George_V έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:36
Όσο για την απόφαση ξέρεις πόσο καιρό κάνει μέχρι να καθαρό γραφτεί και να δημοσιευτεί? Τι νομίζεις ότι τις περνάνε στο ίντερνετ την επόμενη μέρα?
- George_V
Αν ήθελα να τρολαρω θα είχα χιουμοριστικη διαθεση με αυτό το άρθρο.enaon έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:36σιγα βρε που πρεπει να αναλάβεις κατι αν εκανες λαθος, κερδος καθαρό θα ειναι, η απωλεια θα είναι αν εχεις δικιο πραγματι. Δεν μπορω να παρω αυτη την ειδηση σοβαρά για να ψαξω, αν ομως εσυ δεν τρολαρεις και το πιστευεις, νομιζω τρομερή ευκαιρία να βρεις την απόφαση.George_V έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 20:33 Εάν αποδειχθεί ψευδής δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναλάβω τις ευθύνες μου.
Εν τούτοις όμως το έβαλα στα κοινωνικά για να καταδειξω ότι χάνεται το μετρό με τις μαζικές υστερίες και καταλήγουμε να βλέπουμε φαντάσματα παντού.
Και ψευδής να είναι η είδηση αυτό δεν αλλάζει την ουσία η οποία είναι πως ο κόσμος αντιδρά πολλές φορές υπερβολικά με απρόβλεπτα αποτελέσματα.
- George_V
Ε δώσε μου τον αριθμό της δικηγορικης σου ταυτότητας να την βρω στον Ισοκράτη.
Γιατί αλλού δεν υπάρχει.
η είδηση ειναι αλλου φαν παρκ Γιώργο, πιο πιθανό εναι να σε πατήσει ενς μονοκερος στις κουνιες παρα να ερθει η αστυνομια γιατι παιζεις με παιδια και ενας περαστικός ενοχλήθηκε.
βρες την απόφαση αν μπορεις βρε.
βρες την απόφαση αν μπορεις βρε.
Ο 63χρονος λόγω ηλικίας πιθανότατα ήταν εμβολιασμένος αλλά το μωρό ήταν σίγουρα ανεμβολίαστο, οπότε η ποινή ήταν στα μέτρα πρόληψης του COVID.
Πχω ρε πστ ,πάλι "ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα" , "ποια πετάει μπουγαδόνερα";
Εφιστώ την προσοχή ότι είστε ένα βήμα πριν το Γραμμοβίτσι.
Εφιστώ την προσοχή ότι είστε ένα βήμα πριν το Γραμμοβίτσι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 1 Απαντήσεις