Ήταν ο Δημοσθένης στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας?sharp έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:54Πήρε το μάτι μου Δημοσθένης και νόμιζα ότι εννοούσε τον αρχαίο στη Μάχη της Σαλαμίνας. Απόρησα βέβαια...George_V έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:51 Σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη αναφορά του ονόματος "Δημοσθένης Λιακοπουλος".
Ζει ακόμα αυτό το κινούμενο ψεκασμενο ψεύδος?
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα χειρογραφα του ΝΑΓΚ ΧΑΜΜΑΝΤΙ: Τι συνεβη αραγε τον 4ο αιωνα μετα Χριστον και αλλοιωθηκε η πιστη μας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Τα χειρογραφα του ΝΑΓΚ ΧΑΜΜΑΝΤΙ: Τι συνεβη αραγε τον 4ο αιωνα μετα Χριστον και αλλοιωθηκε η πιστη μας;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Τα χειρογραφα του ΝΑΓΚ ΧΑΜΜΑΝΤΙ: Τι συνεβη αραγε τον 4ο αιωνα μετα Χριστον και αλλοιωθηκε η πιστη μας;
Για την ουσία του θέματος έχεις να πεις κάτι, ή είσαι πορρωμενος;George_V έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:51 Σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη αναφορά του ονόματος "Δημοσθένης Λιακοπουλος".
"Άχρι καιρού..."
Όχι, καθολου, γιατί ρωτάς;AlienWay έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:52Οταν ήσουν μικρή την επιστημονική φαντασία τη σνόμπαρες, Νατάσα; Ελεγες, αυτά είναι παραλογοτεχνία και ευτελούς καλλιτεχνικής αξίας;Νατάσα έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:46Συμφωνώ, μόνο που δεν στήθηκε το σκηνικό μόνο από στρεβλους ανθρώπους, αλλά και με την συνεργασία με όντα μη ανθρώπινα...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:18 Μία θρησκεία ή και πολιτική ιδεολογία ξεφεύγει πάντοτε από τις αρχικές προθέσεις του ιδρυτή της και των αρχικών οπαδών της και εξελίσσεται μεταβαλλόμενη συνεχώς στον ιστορικό χρόνο ανάλογα με τις υλικές οικονομικές κοινωνικες συνθήκες
"Άχρι καιρού..."
Φυσικά με την Ελληνικής κατασκευής χρονομηχανή Deloran Pony PontiacGeorge_V έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:58Ήταν ο Δημοσθένης στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας?sharp έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:54Πήρε το μάτι μου Δημοσθένης και νόμιζα ότι εννοούσε τον αρχαίο στη Μάχη της Σαλαμίνας. Απόρησα βέβαια...George_V έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:51 Σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη αναφορά του ονόματος "Δημοσθένης Λιακοπουλος".
![]()
![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
George_V έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:58Ήταν ο Δημοσθένης στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας?sharp έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:54Πήρε το μάτι μου Δημοσθένης και νόμιζα ότι εννοούσε τον αρχαίο στη Μάχη της Σαλαμίνας. Απόρησα βέβαια...George_V έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:51 Σταμάτησα να διαβάζω στην πρώτη αναφορά του ονόματος "Δημοσθένης Λιακοπουλος".
![]()
![]()
![]()
τον Σπαρτιάτη ξέρεις
Καλά έκανες. Ρωτώ γιατί θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κοινό του Λιακόπουλου, ουδέποτε είχε επαφή με φανταστική μυθοπλασία.Νατάσα έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:01Όχι, καθολου, γιατί ρωτάς;AlienWay έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:52Οταν ήσουν μικρή την επιστημονική φαντασία τη σνόμπαρες, Νατάσα; Ελεγες, αυτά είναι παραλογοτεχνία και ευτελούς καλλιτεχνικής αξίας;Νατάσα έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:46
Συμφωνώ, μόνο που δεν στήθηκε το σκηνικό μόνο από στρεβλους ανθρώπους, αλλά και με την συνεργασία με όντα μη ανθρώπινα...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ίσως κακώς το άνοιξα το θέμα χωρίς να τα έχω διαβάσει τα βιβλία...
"Άχρι καιρού..."
Σε περίπτωση που τα διαβάσεις, μετέφερε εδώ τη βιβλιογραφία όπου βασίστηκαν. Κανονικά πρέπει να τη γράφει στο τέλος.Νατάσα έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:05 Ίσως κακώς το άνοιξα το θέμα χωρίς να τα έχω διαβάσει τα βιβλία...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
Δεν μπαίνω σε συζητήσεις όπου εμπλέκεται το όνομα Λιακοπουλος.
Είναι προσβολή προς το ίδιο το θέμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Τον Ευρυβιαδη εννοείς μάλλον.sharp έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:03Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη... κούραση σήμερα. Εννοούσα φυσικά τον ρήτορα
τον Σπαρτιάτη ξέρεις![]()
Το Σπαρτιάτης για πλάκα το έγραψα.
Ρήτωρ δεν ήταν ο Δημοσθένης;
Τον μπέρδεψα με τον Θεμιστοκλή.
- George_V
Lost in translationsharp έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:27Το Σπαρτιάτης για πλάκα το έγραψα.
Ρήτωρ δεν ήταν ο Δημοσθένης;![]()
Τον μπέρδεψα με τον Θεμιστοκλή.
Εδώ θέλω να προσθέσω κάτι
Σημασια έχει για μία θρησκεία ή και πολιτική ιδεολογία το τι είναι ΣΉΜΕΡΑ στην σημερινή εποχή
Όχι το τι ήταν στο παρελθόν
Και μία θρησκεία κρίνεται το πώς εξυπηρετεί το θρησκευτικό συναίσθημα των σημερινών ανθρώπων ΣΉΜΕΡΑ (ή μία πολιτική ιδεολογία πόσο εξυπηρετεί τους οπαδούς της σήμερα) και όχι το πώς ήταν πριν αιώνες ή χιλιετίες
Δεν έχει καμία σημασία το πώς ήταν ο Ιησους της ιστορικής πραγματικότητας αλλά το τι είναι ο μυθικός Ιησους που πιστεύουν οι οπαδοί του σήμερα
Δεν έχει καμια σημάδια το τι ήταν ο Άγιος Βασιλειος σαν ιστορικό πρόσωπο (δηλαδή εάν έπαιξε πραγματικά χαρτιά με τον Πασά για να γίνει μετά ο θεσμός της βασιλόπιτας) αλλά σημασία έχει για έναν πιστό ότι βρίσκεται σήμερα στον ουρανό δίπλα στον Θεό και ..κάνει θαύματα !!!
Σημασια έχει για μία θρησκεία ή και πολιτική ιδεολογία το τι είναι ΣΉΜΕΡΑ στην σημερινή εποχή
Όχι το τι ήταν στο παρελθόν
Και μία θρησκεία κρίνεται το πώς εξυπηρετεί το θρησκευτικό συναίσθημα των σημερινών ανθρώπων ΣΉΜΕΡΑ (ή μία πολιτική ιδεολογία πόσο εξυπηρετεί τους οπαδούς της σήμερα) και όχι το πώς ήταν πριν αιώνες ή χιλιετίες
Δεν έχει καμία σημασία το πώς ήταν ο Ιησους της ιστορικής πραγματικότητας αλλά το τι είναι ο μυθικός Ιησους που πιστεύουν οι οπαδοί του σήμερα
Δεν έχει καμια σημάδια το τι ήταν ο Άγιος Βασιλειος σαν ιστορικό πρόσωπο (δηλαδή εάν έπαιξε πραγματικά χαρτιά με τον Πασά για να γίνει μετά ο θεσμός της βασιλόπιτας) αλλά σημασία έχει για έναν πιστό ότι βρίσκεται σήμερα στον ουρανό δίπλα στον Θεό και ..κάνει θαύματα !!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 8 Απαντήσεις