Aφου ειναι οπως λεει γιατι δεν δημοσιευτηκαν οι καταθεσεις τους οπως και η εκθεση του Εφ Μπι Αι;Lugozzi έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:49
Υπάρχουν μάρτυρες που επικαλέστηκε η ίδια η καταγγέλουσα [η Φορντ], και διαψεύδουν κρίσιμα σημεία της ιστορίας της, ή -χειρότερα- δε θυμούνται καν το περιστατικό. Οι ίδιοι μάλιστα καταγγέλλουν, με τη σειρά τους, ότι δέχθηκαν πιέσεις να αλλάξουν τις καταθέσεις τους από φίλους της Φόρντ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
- Northern Spirit
Re: Supreme leader Trump
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
αφού ρε μαν ο χέλης χθες έγραψεDwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2018, 23:13Μα πέρα από αυτό, είναι εντελώς διαφορετικό το να πει κάποιος "ναι το έκανα, ντρέπομαι γι αυτό αλλά έχω εξελιχθεί πολύ".Nero έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:52Με βάση τη λογική ότι οι δικαστές στο σαπριμ κορτ απαιτείται να είναι καλόγριες και το παρελθόν έχει απορριφθεί υποψήφιοι γιατί είχαν κάνει μπάφο στο λύκειο πχLugozzi έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:49
Αλλά, η υπόθεση εκτείνεται πέραν του αν "το έκανε". Με βάση ποια λογική και ποιο δικαιϊκό ή ηθικό σύστημα, μπορείς να κρίνεις έναν 53χρονο για απόπειρα ασέλγειας που τέλεσε ή δεν τέλεσε στα 17 του; Με μια μονοκονδυλιά σβήνουμε κάθε φιλοσοφική έννοια ατομικής εξέλιξης, μετάνοιας, αναμόρφωσης και κοινής λογικής.
Αν όμως το αρνείται υπό όρκο, εφόσον το έκανε, είναι εντελώς λογικό και ηθικό το να πεις ότι ναι αυτός ο άνθρωπος είναι το ίδιο καθίκι που ήταν και τότε.
ότι δεν τον νοιάζει αν το έκανε
είναι καθίκι έτσι κι αλλιώς
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Μπορεί. Εγώ όμως σχολιάζω κάτι συγκεκριμένο, δεν έχω την τάση να μετακινώ τη συζήτηση από δω και από εκεί μέχρι να βαρεθεί ο συνομιλιτής μου.
-
Nero
Lugozzi έγραψε: 07 Οκτ 2018, 23:25 αφού ρε μαν ο χέλης χθες έγραψε
είναι καθίκι έτσι κι αλλιώς![]()
αλήθεια μπερδεμένε φίλε μου, για τη Θάνου τι γνώμη έχεις?
το έχουμε εξαντλήσει το θέμαDwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2018, 23:33 Μπορεί. Εγώ όμως σχολιάζω κάτι συγκεκριμένο, δεν έχω την τάση να μετακινώ τη συζήτηση από δω και από εκεί μέχρι να βαρεθεί ο συνομιλιτής μου.
και όλο λέμε τα ίδια και τα ίδια
η Ιστορία έγραψε
πάμε παρακάτω...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Μαυροβασίλης
τί έγινε παιδιά; δεν έκατσε η καταστροφή της καριέρας μετά από εμφατικό αυτομαστίγωμα και διαπόμπευση ενός ακόμα μιαρού φαλοκράτη;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Μην κάνεις ζαβολιές, το "φαλλοκράτης" έχει να κάνει με νοοτροπία.
Υπάρχουν άλλες λέξεις για αυτό για το οποίο κατηγορούνταν ο Κάβανο.
Υπάρχουν άλλες λέξεις για αυτό για το οποίο κατηγορούνταν ο Κάβανο.
- hellegennes
Είπα, καλέ μου άνθρωπε, ότι δεν έχει νομικά σημασία αν το έκανε. Έτσι κι αλλιώς έχει παραγραφεί σαν αδίκημα και είναι και αδύνατον να αποδειχθεί η κατηγορία. Έχει όμως σημασία ότι είπε κατ' επανάληψη ψέματα στην επιτροπή, ήταν αγενής και ασεβής, διέκοπτε τους ομιλητές, έκανε τελείως ανάρμοστες δηλώσεις και ερωτήσεις στους επιτρόπους, πράγματα που είναι επιβαρυντικά για τον οποιονδήποτε κατηγορείται για κάτι και βρίσκεται σε απολογία, αλλά 1000 φορές περισσότερο για έναν δικαστή. Του πούστη, δηλαδή. Τόσο πολύ σε τυφλώνει η ιδεολογία σου;Lugozzi έγραψε: 07 Οκτ 2018, 23:25 αφού ρε μαν ο χέλης χθες έγραψε
είναι καθίκι έτσι κι αλλιώς![]()
Η συμπεριφορά του είναι συμπεριφορά χουλιγκάνου. Άντε με το καλό και παιδεραστής στο ανώτατο δικαστήριο. Αρκεί να είναι «δικός σας», φυσικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
για δειξε μας αποσπσματαέκανε τελείως ανάρμοστες δηλώσεις και ερωτήσεις στους επιτρόπους, πράγματα που είναι επιβαρυντικά για τον οποιονδήποτε κατηγορείται για κάτι και βρίσκεται σε απολογία,
- hellegennes
Πάρε ένα, από τα πολλά. Όλη η κατάθεσή του και οι απαντήσεις του δείχνουν το ίδιο πράγμα:
Η τύπισσα έχει απόλυτο δίκιο. Στο δικαστήριό του δεν θα επέτρεπε να του μιλήσει έτσι είτε κατηγορούμενος είτε ενάγων.
Η τύπισσα έχει απόλυτο δίκιο. Στο δικαστήριό του δεν θα επέτρεπε να του μιλήσει έτσι είτε κατηγορούμενος είτε ενάγων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
αυτό εδώ το είδα πρώτα στο snl και έπαθα πλάκα όταν είδα ότι όντως το είπεhellegennes έγραψε: 08 Οκτ 2018, 07:12 Πάρε ένα, από τα πολλά. Όλη η κατάθεσή του και οι απαντήσεις του δείχνουν το ίδιο πράγμα:
- Dwarven Blacksmith
Μόλις σου περάσει κάνε και κάποιο σχόλιο αν δεν σου είναι κόπος.
Μπορούσαν να πολεμήσουν τον διορισμό πολιτκά, στη βάση των απόψεων του δικαστή για διάφορα ζητήματα (όπλα, εκτρώσεις κλπ).
Αντί για αυτό ξέθαψαν μια μαλακισμένη και προσπάθησαν να τον βγάλουν sexual predator επειδή... στο Γυμνάσιο την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο (χωρίς καν να της κάνει κάτι άλλο).
Ε συγνώμη. Κι εγώ θα τον ψήφιζα με τα δύο χέρια.
Αντί για αυτό ξέθαψαν μια μαλακισμένη και προσπάθησαν να τον βγάλουν sexual predator επειδή... στο Γυμνάσιο την είχε κλειδώσει σε ένα δωμάτιο (χωρίς καν να της κάνει κάτι άλλο).
Ε συγνώμη. Κι εγώ θα τον ψήφιζα με τα δύο χέρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 10 Απαντήσεις