!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

That ain't it chief
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

παραδέχθηκε πως έκανε λάθος, τσεκ μέητ για εμένα

σιγά μην ξέρω τα βιογραφικά και το εμπλόυμεντ χίστορυ του καθενός που δέχεται να βγει φωτογραφία με τον λούζερ, έχουμε και δουλειές
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

enaon έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 12:01 αλήθεια τώρα; :003:

και σε ελεγε και ευφυή ο μαλακας ο χελης; :lol:
τι να σου πω, το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό το δημοσίευμα

https://www.tribuneindia.com/news/trend ... ere-451503

και πρέπει να κάτσω να ξοδέψω σοβαρό χρόνο για να καταλάβω τα ψευτομαιντ γκέημς για τις δημόσιες απολύσεις που στήνει ένας κρετίνος με δύο τσιράκια του;

ντιουντ, πλιζ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

δεν πειράζει, δεν εισαι ουτε ο πρώτος ουτε ο τελευταίος που τα καταπίνει, ευχαριστουμε για την συμμετοχή.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Λεγεών έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 11:59 παραδέχθηκε πως έκανε λάθος, τσεκ μέητ για εμένα

σιγά μην ξέρω τα βιογραφικά και το εμπλόυμεντ χίστορυ του καθενός που δέχεται να βγει φωτογραφία με τον λούζερ, έχουμε και δουλειές
Εννοώ, φαντάσου να μην είχες κιόλας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λεγεών έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 11:54
enaon έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 11:52
Λεγεών έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 11:31 noooo you were the chosen one for hellegennes
θα σκασω αν δεν ρωτήσω.

Το εχεις καταλάβει οτι αυτοι οι δύο ειναι τρολ του μασκ;
δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ποιοι είναι και τι κάνουν, αλλά αφού ο Πεφωτισμένος Ηγέτης παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος 2 φορές μέσα στην ίδια ημέρα, ποιος είμαι εγώ που δεν θα φέρω τις παραδοχές αυτές στις φορουμικές γκρούπις του που λίγες σελίδες πριν μας έλεγαν ότι ο Ηγέτης και το επιτελείο του δεν κάνουν λάθη και τα είχαν προβλέψει όλα;
Νομίζω ότι εσύ το έχεις πει μόνο αυτό, κανείς άλλος. Έχεις λυσσάξει σαν τσαούσα του Γιώργου Μαρίνου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εντωμεταξύ αν έκανε η παλιά διοίκηση όλες αυτές τις ενέργειες, θα ήταν απλά Τετάρτη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 13:13 Εντωμεταξύ αν έκανε η παλιά διοίκηση όλες αυτές τις ενέργειες, θα ήταν απλά Τετάρτη.
Το να είναι τα πάντα στη φόρα και να διαβάζουμε απολύσεις, έσοδα-έξοδα κλπ από τα τουίτ του CEO είναι επιλογή της νέας διοίκησης. Άμα ήθελε, θα μπορούσε να το κάνει κι αυτή να είναι απλά Τετάρτη.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 13:17
AlienWay έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 13:13 Εντωμεταξύ αν έκανε η παλιά διοίκηση όλες αυτές τις ενέργειες, θα ήταν απλά Τετάρτη.
Το να είναι τα πάντα στη φόρα και να διαβάζουμε απολύσεις, έσοδα-έξοδα κλπ από τα τουίτ του CEO είναι επιλογή της νέας διοίκησης. Άμα ήθελε, θα μπορούσε να το κάνει κι αυτή να είναι απλά Τετάρτη.
Θα συμφωνήσω ότι η τακτική που ακολουθεί δεν έχει δοκιμαστεί και ενέχει κάποιους επικοινωνιακούς κινδύνους.

Βέβαια το σκούξιμο πριν αναλάβει ήταν από άλλα λόμπι.

Προσωπικά τον έχω ένα κλικ παραπάνω σε εκτίμηση σε σχέση με άλλους μεγιστάνες, ωστόσο θεωρώ ότι το τουίτερ έχει δομικά προβλήματα ως μέσο καθεαυτό, στα οποία δεν παίζει ρόλο μόνο η γενικότερη πολιτική κατεύθυνση της διοίκησης και της διαχείρισης ή οι επικοινωνιακές τακτικές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

για καποιο λόγο που ο καθε ενας πρέπει να βρει μονος του πως εγινε, σοβαρά παιδιά όπως ο ST48410 κατάφεραν να πιστεψουν οτι πράγματι αυτοί οι δύο απολύθηκαν απο το τουίτερ με τρόπο εξευτελιστικό, το βρήκε και ανάρμοστο. :003:

καλά ίσως φταιει που "σοβαρά" μεσα το επαιξαν και σαν ρεπορταζ βεβαια, τι φταίμε εμείς, μας πληροφόρησαν οι έγκυροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Νοέμ 2022, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

klg έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 08:39 Δεν ξέρω γιατί ο Λεγεών είναι τόσο salty, το drama που έχει δημιουργήσει ο Έλον με τα tweets του είναι high quality comedy.
Ας αγόραζε κανένα θέατρο τότε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sharp έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 13:27
klg έγραψε: 16 Νοέμ 2022, 08:39 Δεν ξέρω γιατί ο Λεγεών είναι τόσο salty, το drama που έχει δημιουργήσει ο Έλον με τα tweets του είναι high quality comedy.
Ας αγόραζε κανένα θέατρο τότε.
Ο Σπύρος μού έχει πει ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει το φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”