!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζακ Νίκολσον
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: Τζακ Νίκολσον
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι με τη λογική που ακολουθούμε στους προηγούμενους συλλογισμούς μας, ο ρόλος του Νίκολσον στη Λάμψη με το γνωστό αμφίσημο τέλος το οποίο δεν θα αποκαλύψουμε για όσους θέλουν να δουν τη συγκεκριμένα ταινία (ούτε κρύο ούτε ζέστη, ή όπως λένε οι Ρώσοι ούτε ψάρι ούτε κρέας) κάθε άλλο παρά τυχαία του δόθηκε
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Όπου στο Τζακ Νίκολσον βάλε το όνομα Τσαρλς Μάνσον και έχεις ακριβώς την ίδια ιστορία.Υπάρχει μία μεταφυσική,παράλληλη σχέση στις ζωές αυτών των δύο illuminati puppets.neon imposter έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 13:54 Επειδή άρχισα να το βαριέμαι το βιβλίο - νομίζω ό,τι I got the point ok, πλέον δεν λέει τπτ συγκλονιστικό, ας γράψω για τον Τζακ Νίκολσον καθότι οκ, δεν θα γράψω αν δεν γράψω
Ο συγγραφέας λίγο-πολύ γράφει
Ο Τζακ γεννήθηκε σε κάποια απροσδιόριστη τοποθεσία από κάποιο ανήλικο, ανύπαντρο showgirl. Η ταυτότητα του πατέρα του παραμένει ένα μυστήριο. Ο παππούς κ γιαγιά για να αποφύγουν το στίγμα είπαν ότι είναι γιος τους. Μεγάλωσε πιστεύοντας πως η μητέρα του είναι η μεγαλύτερη αδερφή του. Το 1974 έμαθε ότι αυτή που θεωρούσε αδερφή του είναι στην πραγματικότητα μητέρα του, όταν ήταν 37.
Ο Τζακ δεν έχει πιστοποιητικό γεννήσεως. Ως το 1954, που είχε σχεδόν ενηλικιωθεί, δεν υπήρχε επισήμως. Το μόνο που έχει είναι ένα "Πιστοποιητικό Καθυστερημένης Αναφοράς Γεννήσεως" που αναφέρει τον παππού και τη γιαγιά του ως γονείς του.
Φαίνεται πως δεν υπάρχει τρόπος προσδιορισμού του ποιος είναι ο Τζακ Νίκολσον. Ο ίδιος είπε σε δημοσιογράφους πως δεν τον ενδιαφέρει η ταυτοποίηση του πατέρα του αλλά καθώς φαίνεται δεν τον ενδιαφέρει ούτε η επαλήθευση της ταυτότητας της μητέρας του.
Έχουν ξαναγραφτεί αυτά στο παρελθόν (από μένα φυσικά),αλλά σου το δίνω,για το ανήσυχο ερευνητικό πνεύμα
Έτσι ακριβώς την πάτησε και ο Έρικ Κλάπτον,που μεγάλωνε με μία γυναίκα για την οποία νόμιζε πως ήταν η μητέρα του.Όταν του αποκαλύφτηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν η γιαγιά του,έκοψε τα μαλλιά σε στυλ skinhead και μετετράπη σε έναν από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες έβερ.
Πιο creepy childhood όμως από την Μισέλ Φίλιπς δεν υπάρχει,γατάκια όλοι μπροστά της,Νίκολσον,Πολάνσκι,Ντερν,Φόντα,Χόππερ,αν και όλοι σε κάποια φάση κρεβατώθηκαν μαζί της.
Ε, γραψε κατι και για αυτην.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- BigChiefWahoo
Χτες-προχτές έγραψα στο νήμα της Μουσικής,για πρώτη φορά ύστερα από 2-3 μήνες.
Σταμάτησα να γράφω εδώ,άνοιγα νήματα άλλου ενδιαφέροντος και μου τα γαμούσαν στην κυριολεξία κάτι κωλόπαιδα τύπου Λεγεών,Ασέβαστος κλπ.
Καμμία προστασία από το Συντονισμό.
Επίσης διαπίστωσα πως εδώ γράφουν πολλά γαμημένα κομματόσκυλα ένθεν κακείθεν,διάφοροι ημίτρελλοι φανατικοί (δες τα νήματα για Ουκρανία,εμβολιασμούς κλπ) που κανονικά θα έπρεπε να τους απαγορεύεται να γράφουν οπουδήποτε.Πάλι,καμμία κίνηση από το Συντονισμό.
Οπότε δεν γράφουμε πια ή αν γράψουμε θα είναι για μουσική,λογοτεχνία ίσως,σινεμά,τέτοια πράγματα.
Προτιμώ να σας διαβάζω αλλά να μην γράφω,δεν κολλάω εδώ.Είναι και ψυχοθεραπευτικό (δεν αναλώνεσαι σε ανούσιες βρισιές,χαρακτηρισμούς κλπ) αλλά και απόλυτα χρήσιμο για εξαγωγή συμπερασμάτων - βλέπεις πιο ξεκάθαρα τι ρόλο βαράει ο καθένας εδώ μέσα.
Χαιρετίσματα σε
Jolly Roger
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Αρχέλαος
Sid Vicious
και λοιπούς,αγνούς μουσικόφιλους
-
neon imposter
Ο McGowan βασικά τον Ted Bundy αναφέρει ως resonator - αν χρησιμοποιώ σωστά τον όροBigChiefWahoo έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 11:00Όπου στο Τζακ Νίκολσον βάλε το όνομα Τσαρλς Μάνσον και έχεις ακριβώς την ίδια ιστορία.Υπάρχει μία μεταφυσική,παράλληλη σχέση στις ζωές αυτών των δύο illuminati puppets.neon imposter έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 13:54 Επειδή άρχισα να το βαριέμαι το βιβλίο - νομίζω ό,τι I got the point ok, πλέον δεν λέει τπτ συγκλονιστικό, ας γράψω για τον Τζακ Νίκολσον καθότι οκ, δεν θα γράψω αν δεν γράψω
Ο συγγραφέας λίγο-πολύ γράφει
Ο Τζακ γεννήθηκε σε κάποια απροσδιόριστη τοποθεσία από κάποιο ανήλικο, ανύπαντρο showgirl. Η ταυτότητα του πατέρα του παραμένει ένα μυστήριο. Ο παππούς κ γιαγιά για να αποφύγουν το στίγμα είπαν ότι είναι γιος τους. Μεγάλωσε πιστεύοντας πως η μητέρα του είναι η μεγαλύτερη αδερφή του. Το 1974 έμαθε ότι αυτή που θεωρούσε αδερφή του είναι στην πραγματικότητα μητέρα του, όταν ήταν 37.
Ο Τζακ δεν έχει πιστοποιητικό γεννήσεως. Ως το 1954, που είχε σχεδόν ενηλικιωθεί, δεν υπήρχε επισήμως. Το μόνο που έχει είναι ένα "Πιστοποιητικό Καθυστερημένης Αναφοράς Γεννήσεως" που αναφέρει τον παππού και τη γιαγιά του ως γονείς του.
Φαίνεται πως δεν υπάρχει τρόπος προσδιορισμού του ποιος είναι ο Τζακ Νίκολσον. Ο ίδιος είπε σε δημοσιογράφους πως δεν τον ενδιαφέρει η ταυτοποίηση του πατέρα του αλλά καθώς φαίνεται δεν τον ενδιαφέρει ούτε η επαλήθευση της ταυτότητας της μητέρας του.
Έχουν ξαναγραφτεί αυτά στο παρελθόν (από μένα φυσικά),αλλά σου το δίνω,για το ανήσυχο ερευνητικό πνεύμα![]()
Έτσι ακριβώς την πάτησε και ο Έρικ Κλάπτον,που μεγάλωνε με μία γυναίκα για την οποία νόμιζε πως ήταν η μητέρα του.Όταν του αποκαλύφτηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν η γιαγιά του,έκοψε τα μαλλιά σε στυλ skinhead και μετετράπη σε έναν από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες έβερ.
Πιο creepy childhood όμως από την Μισέλ Φίλιπς δεν υπάρχει,γατάκια όλοι μπροστά της,Νίκολσον,Πολάνσκι,Ντερν,Φόντα,Χόππερ,αν και όλοι σε κάποια φάση κρεβατώθηκαν μαζί της.
Όπως και να έχει, μεγάλος ηθοποιός ο Τζακ αλλά απ' ό,τι φαίνεται ο μεγαλύτερος ρόλος του είναι η πραγματική του ζωή
Υπάρχει βέβαια κάτι σαγηνευτικό σε αυτή τη διανομή ρόλων, πχ αν έχεις δει την ταινία ID με τους χούλιγκαν, όπου ο ασφαλίτης γοητεύεται τόσο από τον τρόπο ζωής τους που εν τέλει αυτονομείται από τον ρόλο που του έχει δοθεί και γίνεται ένα με αυτούς
Γενικά πάντα υπάρχει αυτό που λένε το δίλημμα του πού θα πέσει ο τερματοφύλακας σε τέτοιες περιπτώσεις, και το οποίο φυσικά αντιμετωπίζουν τόσο ο τερματοφύλακας όσο και ο επιθετικός (απλώς το δίλημμα γίνεται απολαυστικό όταν το προκαλείς κατά κάποιο τρόπο ο ίδιος) - ο τερματοφύλακας έχει δει βίντεο με τις εκτελέσεις του επιθετικού και γνωρίζει ότι ρίχνει στα αριστερά - όμως, αν ο τερματοφύλακας σκεφτεί ότι ο επιθετικός γνωρίζει ότι έχει δει βίντεο με τις εκτελέσεις του τότε θα σκεφτεί επίσης ότι ο επιθετικός θα επιλέξει αυτή τη φορά την άλλη πλευρά - όμως αν το σκεφτεί αυτό, θα σκεφτεί ότι ο επιθετικός που γνωρίζει ότι κλπ θα επιμείνει στην πλευρά του επειδή ακριβώς ο τερματοφύλακας θα έχει κάνει την υπόθεση - μία αναγωγή στο άπειρο, μόνο που στην περίπτωση του διπλού ρόλου την προκαλείς εσύ ο ίδιος
Βέβαια, τι να προκαλέσει ο καημένος ο Τζακ
That said, τη Μισέλ Φίλιπς την αναφέρει ο McGowan - η βασική του παράλειψη ήταν πως δεν έκανε ένα γενεαλογικό δέντρο με όλα αυτά τα ονόματα κ τις συνδέσεις τους κλπ
Από εκεί κ πέρα, νομίζω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση του Ταραντίνο, υπό την έννοια ότι με τις μαλακίες που γύρισε (και αυτό το τελευταίο με τους mansonites είναι τουλάχιστον ύποπτο) προκάλεσε πολλά δεινά - πχ με το pulp fiction single-handedly κατέστρεψε τον αμερικανικό ανεξάρτητο κινηματογράφο που στις αρχές του 90 έδινε διαμαντάκια.
Για τη διασκευή το γνωρίζω ότι το γνωρίζεις, απλώς έλεγα ότι στην ανάρτηση γράφεις ως διασκευή του τύπου κ ως πρωτότυπο των Ζέππελιν
οι συγκρισεις παντα ειναι περι ορεξεως, αλλα προσωπικα θεωρω τον Νικολσον υπερεκτιμημενο υπο την εννοια οτι παιζει παντοτε λιγο πολυ τον εαυτο τουneon imposter έγραψε: 04 Νοέμ 2022, 14:45 Ο τρόπος που έφυγε δεν υποδεινυε κόψιμο, κ είμαι σίγουρος επειδή κάποιες εμπειρίες είναι πανανθρώπινες κ σίγουρα όχι προνόμιο βιολογικού ή κατασκευασμένου φύλου
(Εκτός του Κατουρα όρθια, αυτό είναι το απόλυτο λιτμους τεστ)
Νίκολσον>ντε Νίρο,Πατσίνο
και ναι μεν το κανει καλα ομως ειναι μονοδιαστατος
-
neon imposter
Το θέμα είναι ότι δεν έχει έναν εαυτό (αν κ οκ, από όπου κ να το δεις, από τον Τζόκερ ως τον ναύτη που τον γυρίζουν πίσω σε εκείνη την ταινία που δεν θυμάμαι το όνομά της, χμ, θα μπορούσαν να γύριζαν με την ίδια ευκολία τον Τζόκερ πίσω στη ναυτική βάση και να συμμετέχει ο ρόλος του στη Φωλιά του Κούκου στο Μπάτμαν, οπότε ένα δίκιο το έχεις)Kotas έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:28οι συγκρισεις παντα ειναι περι ορεξεως, αλλα προσωπικα θεωρω τον Νικολσον υπερεκτιμημενο υπο την εννοια οτι παιζει παντοτε λιγο πολυ τον εαυτο τουneon imposter έγραψε: 04 Νοέμ 2022, 14:45 Ο τρόπος που έφυγε δεν υποδεινυε κόψιμο, κ είμαι σίγουρος επειδή κάποιες εμπειρίες είναι πανανθρώπινες κ σίγουρα όχι προνόμιο βιολογικού ή κατασκευασμένου φύλου
Ποιον θεωρείς τον καλύτερο ηθοποιό ας πούμε αυτής της γενιάς;
ΝτεΝιρο θα ελεγα για μενα αφου ακομα και ο Πατσινο ηταν ηθοποιος που ειχε μανιερα στο παιξιμο του, οταν τους βλεπεις να παιζουν μαζι στο Heat το βλεπεις αυτο, οτι δηλ ο ενας ειναι ηρεμη δυναμη και παιζει λιτα χωρις να υποδυεται τον μαφιοζο περασμενων ταινιων του ενω ο αλλος παιζει ευκολα την μανιερα που τον καθιερωσεneon imposter έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:35Το θέμα είναι ότι δεν έχει έναν εαυτό (αν κ οκ, από όπου κ να το δεις, από τον Τζόκερ ως τον ναύτη που τον γυρίζουν πίσω σε εκείνη την ταινία που δεν θυμάμαι το όνομά της, χμ, θα μπορούσαν να γύριζαν με την ίδια ευκολία τον Τζόκερ πίσω στη ναυτική βάση και να συμμετέχει ο ρόλος του στη Φωλιά του Κούκου στο Μπάτμαν, οπότε ένα δίκιο το έχεις)Kotas έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:28οι συγκρισεις παντα ειναι περι ορεξεως, αλλα προσωπικα θεωρω τον Νικολσον υπερεκτιμημενο υπο την εννοια οτι παιζει παντοτε λιγο πολυ τον εαυτο τουneon imposter έγραψε: 04 Νοέμ 2022, 14:45 Ο τρόπος που έφυγε δεν υποδεινυε κόψιμο, κ είμαι σίγουρος επειδή κάποιες εμπειρίες είναι πανανθρώπινες κ σίγουρα όχι προνόμιο βιολογικού ή κατασκευασμένου φύλου
και ο Χοφμαν καλος αλλα δεν αφησε το ιδιο λεγκασι, απ'τον Χακμαν δεν εχω πολλες παραστασεις για να κρινω
- BigChiefWahoo
Αφού γνωρίζεις τον late,great Dave,είσαι φίλος μου.neon imposter έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:14
Ο McGowan βασικά τον Ted Bundy αναφέρει ως resonator - αν χρησιμοποιώ σωστά τον όρο
Όπως και να έχει, μεγάλος ηθοποιός ο Τζακ αλλά απ' ό,τι φαίνεται ο μεγαλύτερος ρόλος του είναι η πραγματική του ζωή
Υπάρχει βέβαια κάτι σαγηνευτικό σε αυτή τη διανομή ρόλων, πχ αν έχεις δει την ταινία ID με τους χούλιγκαν, όπου ο ασφαλίτης γοητεύεται τόσο από τον τρόπο ζωής τους που εν τέλει αυτονομείται από τον ρόλο που του έχει δοθεί και γίνεται ένα με αυτούς
That said, τη Μισέλ Φίλιπς την αναφέρει ο McGowan - η βασική του παράλειψη ήταν πως δεν έκανε ένα γενεαλογικό δέντρο με όλα αυτά τα ονόματα κ τις συνδέσεις τους κλπ
Ναι,και ο Ted Bundy έχει παράλληλο βιογραφικό.Ελπίζω δε να γνωρίζεις πως κανένας serial killer δεν δρα μόνος του,ποτέ των ποτών.
Γενεαλογικό δέντρο δίνει αυτό του David Crosby,λογικά θα το είδες.
Αλήθεια,έχεις το βιβλίο Weird Scenes Inside The Canyon ; Εκεί περιγράφει τα της Michelle,για μένα η πιο fascinating ιστορία/βιογραφία από το Laurel Canyon μαζί με αυτή της υπόθεσης Black Dahlia,με εμπλοκή τως σουρρεαλιστών και κυρίως του Dali και του Man Ray στην τελετουργική δολοφονία αλλά και τεμαχισμό του πτώματος της άτυχης κοπέλας - όπου όλα οδηγούν στην περίφημη οικογένεια (ως ηθικού αυτουργού) που διέμενε στο περίφημο Maya House και σαν παραπαίδι είχαν πάρει την...Michelle ! Φαντάσου torture/mind control που υπέστη στα χέρια τους η κακομοίρα
-(κάτι σχετικά με τη διανομή ρόλων και την ταύτιση με τον υποδυόμενο ήρωα) αυτό το είχε πάθει και ο Pacino με το Cruising του Friedkin,μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του ρόλου που προφανώς θα στήθηκε στα τέσσερα και θα του τον σφύριξαν,όπως προτάσσει η Μέθοδος,προκειμένου να πάρει κανά Όσκαρ
- BigChiefWahoo
Εμένα μου τη σπάνε όλοι αυτοί οι ηθοποιοί που αναφέρετε.Ο Νίκολσον όχι.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
BigChiefWahoo έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 11:29 Χαιρετίσματα σε
Jolly Roger
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Αρχέλαος
Sid Vicious
και λοιπούς,αγνούς μουσικόφιλους![]()
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
neon imposter
Χάκμαν θεωρώ μεγάλος ηθοποιόςKotas έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 14:16ΝτεΝιρο θα ελεγα για μενα αφου ακομα και ο Πατσινο ηταν ηθοποιος που ειχε μανιερα στο παιξιμο του, οταν τους βλεπεις να παιζουν μαζι στο Heat το βλεπεις αυτο, οτι δηλ ο ενας ειναι ηρεμη δυναμη και παιζει λιτα χωρις να υποδυεται τον μαφιοζο περασμενων ταινιων του ενω ο αλλος παιζει ευκολα την μανιερα που τον καθιερωσεneon imposter έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:35Το θέμα είναι ότι δεν έχει έναν εαυτό (αν κ οκ, από όπου κ να το δεις, από τον Τζόκερ ως τον ναύτη που τον γυρίζουν πίσω σε εκείνη την ταινία που δεν θυμάμαι το όνομά της, χμ, θα μπορούσαν να γύριζαν με την ίδια ευκολία τον Τζόκερ πίσω στη ναυτική βάση και να συμμετέχει ο ρόλος του στη Φωλιά του Κούκου στο Μπάτμαν, οπότε ένα δίκιο το έχεις)Kotas έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:28
οι συγκρισεις παντα ειναι περι ορεξεως, αλλα προσωπικα θεωρω τον Νικολσον υπερεκτιμημενο υπο την εννοια οτι παιζει παντοτε λιγο πολυ τον εαυτο του
και ο Χοφμαν καλος αλλα δεν αφησε το ιδιο λεγκασι, απ'τον Χακμαν δεν εχω πολλες παραστασεις για να κρινω
Μου άρεσε η ερμηνεία του Πατσίνο στο Σκυλίσια μέρα
-
neon imposter
BigChiefWahoo έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 14:19Αφού γνωρίζεις τον late,great Dave,είσαι φίλος μου.neon imposter έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:14
Ο McGowan βασικά τον Ted Bundy αναφέρει ως resonator - αν χρησιμοποιώ σωστά τον όρο
Ναι,και ο Ted Bundy έχει παράλληλο βιογραφικό.Ελπίζω δε να γνωρίζεις πως κανένας serial killer δεν δρα μόνος του,ποτέ των ποτών.
Γενεαλογικό δέντρο δίνει αυτό του David Crosby,λογικά θα το είδες.
Αλήθεια,έχεις το βιβλίο Weird Scenes Inside The Canyon ; Εκεί περιγράφει τα της Michelle,για μένα η πιο fascinating ιστορία/βιογραφία από το Laurel Canyon μαζί με αυτή της υπόθεσης Black Dahlia,με εμπλοκή τως σουρρεαλιστών και κυρίως του Dali και του Man Ray στην τελετουργική δολοφονία αλλά και τεμαχισμό του πτώματος της άτυχης κοπέλας - όπου όλα οδηγούν στην περίφημη οικογένεια (ως ηθικού αυτουργού) που διέμενε στο περίφημο Maya House και σαν παραπαίδι είχαν πάρει την...Michelle ! Φαντάσου torture/mind control που υπέστη στα χέρια τους η κακομοίρα![]()
-(κάτι σχετικά με τη διανομή ρόλων και την ταύτιση με τον υποδυόμενο ήρωα) αυτό το είχε πάθει και ο Pacino με το Cruising του Friedkin,μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του ρόλου που προφανώς θα στήθηκε στα τέσσερα και θα του τον σφύριξαν,όπως προτάσσει η Μέθοδος,προκειμένου να πάρει κανά ΌσκαρΑν παρατηρήσεις θα δεις ότι στις διάφορες συνεντεύξεις του δεν αναφέρεται ποτέ στην ταινία αυτή
![]()
Κάτι θέλω να ρωτήσω για τη Μαύρη Ντάλια - αλλά αργότερα
Το ψωνιστήρι ε; Όταν έβλεπα μετά μανίας βιντεοκασέτες δεν νομίζω να είχα κατορθώσει να το βρω, η τηλεόραση δε δεν νομίζω να το έχει δείξει ποτέ - μάλλον όντως μπήκε στο πετσί του ρόλου
-
neon imposter
Ναι ωραίο το δέντρο του Crosby, φτωχόπαιδο
Βασικά, όλοι τρομερές σκατόφατσες, η φυσιογνωμική τα λέει όλα
Για Νταλί ποιου βιβλίο το γράφει; Μεγάλος ζωγράφος καμία σχέση με τον άλλον που μας τα έχουν κάνει ζέππελιν
Μ άρεσε ο τίτλος Weird Scenes inside the Canyon, μέσα από το βιβλίο έμαθα ότι παίζει με τίτλο άλμπουμ των ατάλαντων
Γενικά, για Μαύρη Ντάλια έχεις υπόψη κανά βιβλίο; Τρομερή υπόθεση, δεν είχα ιδέα - είχα ακούσει τον τίτλο του βιβλίου του Ελρόυ αλλά μέχρι εκεί
Βασικά, όλοι τρομερές σκατόφατσες, η φυσιογνωμική τα λέει όλα
Για Νταλί ποιου βιβλίο το γράφει; Μεγάλος ζωγράφος καμία σχέση με τον άλλον που μας τα έχουν κάνει ζέππελιν
Μ άρεσε ο τίτλος Weird Scenes inside the Canyon, μέσα από το βιβλίο έμαθα ότι παίζει με τίτλο άλμπουμ των ατάλαντων
Γενικά, για Μαύρη Ντάλια έχεις υπόψη κανά βιβλίο; Τρομερή υπόθεση, δεν είχα ιδέα - είχα ακούσει τον τίτλο του βιβλίου του Ελρόυ αλλά μέχρι εκεί
- BigChiefWahoo
-τι θέλεις να ρωτήσεις ; Υπάρχει και ταινία ξέρεις,με τον ίδιο τίτλο,νομίζω '80ς είναι,αλλά δεν την έχω δει,διότι τότε ήμουν μικρός και δεν είχα ιδέα για την υπόθεση αυτή.Νόμιζα ήταν κανά μιούζικαλ ή αισθηματική κομεντίneon imposter έγραψε: 15 Νοέμ 2022, 10:50
Κάτι θέλω να ρωτήσω για τη Μαύρη Ντάλια - αλλά αργότερα
Το ψωνιστήρι ε; Όταν έβλεπα μετά μανίας βιντεοκασέτες δεν νομίζω να είχα κατορθώσει να το βρω, η τηλεόραση δε δεν νομίζω να το έχει δείξει ποτέ - μάλλον όντως μπήκε στο πετσί του ρόλου![]()
Η Μαύρη Ντάλια είναι εντελώς fascinating ιστορία από τη σκοτεινή πλευρά του ΛΑ.
-δεν είναι και καμμιά ταινιάρα (το Ψωνιστήρι).Υποτίθεται τότε σόκαρε το κοινό επειδή έδειχνε τους ασχημάντρες κάγκουρες με τα μαύρα δερμάτινα και τα μουστάκια σαν του Χαραλαμπόπουλου να κάνουν αλλαξοκωλιές και ο Πατσίνο ήταν μπάτσος που προσπαθούσε να εξιχνιάσει φριχτούς φόνους που συνέβαιναν στην αδερφοκοινότητα αυτή του Σαν Φραν.Οπότε,σύμφωνα με τη Μέθοδο
Σήμερα πάντως αν καθήσεις να συγκρίνεις με όρους σοκ αυτή την ταινία με αυτό που είδα χτες ή προχτές στις ειδήσεις,την Μαντόνα να τρώει πεσμένη στα τέσσερα σαν σκύλα από το πιατάκι του σκυλιού και αυτό σαν απλή ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ,δεν έχω παρά να χαμογελάσω με νοσταλγία για το πόσο αθώοι ήταν οι σήριαλ κίλλερς στα '80ς