!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

https://www.facebook.com/gazzetta.gr/ph ... 246674752/

Φιρμίνο πώς και όξω?
Ο Ριτσάρλισον ειναι οντως τόσο καλός ή εχει βυσμα μεσα στη σελεσάο? :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

Μπλάτερ: "Λάθος η επιλογή του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022"

Ο Σεπ Μπλάτερ, πρώην πρόεδρος της FIFA, δήλωσε ότι ήταν λάθος η διεξαγωγή του τουρνουά στο Κατάρ και ότι εκείνους προτιμούσε να διεξαχθεί το τουρνουά στις ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναγνώρισε μεταξύ άλλων ότι ήταν λάθος να απονεμηθεί η διοργάνωση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο ίδιος επιθυμούσε να γίνει στις ΗΠΑ προκειμένου να ακολουθήσει αυτό του 2018 στη Ρωσία και να σηματοδοτήσει την παγκόσμια ειρήνη, ανάμεσα σε δύο μακροχρόνιους πολιτικά αντιπάλους.

"Η επιλογή για το Κατάρ ήταν λάθος. Τότε, συμφωνήσαμε στην εκτελεστική επιτροπή ότι η Ρωσία θα είχε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και οι ΗΠΑ το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Αυτό θα ήταν μια χειρονομία ειρήνης εάν δύο μακροχρόνιοι πολιτικοί αντίπαλοι διοργάνωναν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο ένας μετά τον άλλο.
Μια εβδομάδα πριν από το Κογκρέσο της FIFA το 2010, ο Μισέλ Πλατινί με πλησίασε και μου είπε ότι το πλάνο μας δεν δουλεύει".

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί τον πλησίασε για να τον προτρέψει να διοργανώσει το Μουντιάλ στο Κατάρ, κάτι που εν τέλει έγινε: "Χάρη στις ψήφους του Πλατινί, το Παγκόσμιο Κύπελλο πήγε στο Κατάρ αντί για τις ΗΠΑ. Αυτή είναι η αλήθεια.

Φυσικά έγινε για τα λεφτά. Έξι μήνες αργότερα, το Κατάρ αγόρασε μαχητικά αεροσκάφη από τη Γαλλία, έναντι 15 δισεκατομμυρίων ευρώ".

https://www.sport24.gr/football/mplater ... 24083.html
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBack ετοιμάσου.
Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται στην τελική αποστολή του Μεξικό και θα ταξιδέψει στο Κατάρ για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέμπτος «Μουντιαλικός» ποδοσφαιριστής της Ένωσης μετά τους Βίντα, Σιμάνσκι, Χατζισαφί και Μοχαμαντί.

Σας επιστρατεύουν μισή ενδεκάδα για ξεζούμισμα στο μουντιάλ. Για το βάζελο λέμε ότι κινδυνεύει με ξεφούσκωμα για το υπόλοιπο της σεζόν, εσάς βλέπω να μη σας μένει πλεϊμόgνι στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

3 παίκτες θα πάρει ο τίγρης από τα λεφτά που θα μάσει από τις αποζημιωσεις της φιφα

https://www.ieidiseis.gr/athlitismos/16 ... iktes-tous
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Δεν εχω δει καθολου τις διασταυρωσεις των ομιλων.
Εχει τσεκαρει κανεις πως πανε τα πραγματα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

βγηκε και το πληρες προγραμμα του ποιος δειχνει τι
Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
vantono

Μακαρι να γινοταν κατι και κανένας (κυριολεκτικά) να μην εβλεπε εστω τα 4-5 πρωτα απο αντ1 πλας. Ολικό σαμποτάζ, 0 τηλεθέαση. Μετά θα αναγκάζονταν να παρουν πισω τη μαλακια τους και τα υπόλοιπα απο κει και πέρα θα τα εδειχναν στο κανονικό.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

To Ant1+ είναι το μόνο (και σημαντικό) πρόβλημα σε αυτό το μουντιάλ που αφορά το ελληνικό κοινό. Όχι οι μαλακίες του στιλ όχι στο χειμώνα κτλ. Εγώ δεν θα πληρώσω.
Άβαταρ μέλους
vantono

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Ραδιοφωνικά που μπορούμε να ακούμε τους αγώνες σε αναμετάδοση?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Daje

Maspoli έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:33 To Ant1+ είναι το μόνο (και σημαντικό) πρόβλημα σε αυτό το μουντιάλ που αφορά το ελληνικό κοινό. Όχι οι μαλακίες του στιλ όχι στο χειμώνα κτλ. Εγώ δεν θα πληρώσω.
Ειναι κυριως ηθικο το θεμα.
Κι εγω σκεφτομαι να μην πληρωσω.
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
vantono

Ούτε εγώ, φυσικά. Χώρια του ότι χέστηκα να δω το Αργεντινη-Σαουδική Αραβία πχ ή το Ουαλία-Ιράν, θα πρεπει να γινει και μια μαζική συντονισμένη κίνηση για αυτους ακριβώς τους ηθικους λόγους, για να καταλαβουν τη μαλακία τους.
Προπαγανδίστε το σε ό,τι σοσιαλ εχετε διαθεσιμο, μπας και συμβεί.

Ετσι και μεινουν με το πουλί στο χέρι απο τηλεθέαση στα 3-4 πρωτα ματσακια του αντ1+, μετά θα αναγκαστούν να τα μεταδώσουν όλα απο το κανονικό. Όπως στο περασμενο euro που δεν ειχαν αγορασει το scoreboard απο τη φιφα, στο πρωτο παιχνιδι που μετέδωσαν. Εφαγαν τριφασικό κράξιμο και στο αμεσως επόμενο παιχνιδι ειχαν το πινακακι σκορ στη θεση του. Φοβέρα θέλουν.
Άβαταρ μέλους
Daje

Ολες οι καφετεριες ομως και γενικα οι επαγγελματιες της εστιασης θ'αναγκαστουν να πληρωσουν.
Άβαταρ μέλους
vantono

Daje έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 19:51 Ολες οι καφετεριες ομως και γενικα οι επαγγελματιες της εστιασης θ'αναγκαστουν να πληρωσουν.
Επιφυλάσσομαι για το "όλες". Δεν ξερω αν τον συμφέρει τοσο πολυ να πληρώνει ο καφετζης, για να του ερθουν 3 άτομα που θα θελουν μανιωδώς να δούνε Κατάρ-Σενεγάλη.
Ακομα και εγω, που ειμαι περισσότερο λάτρης του ποδοσφαιρου εθνικών απ'οτι των κλαμπς, σιγά μην πηγαινα καφετέρια να πληρωσω 3,50€ καφέ για να δω τέτοια ματς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”