!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήμουν παιδί του ΚΚΕ
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Ήμουν παιδί του ΚΚΕ
Τσουρέκια με το ΚΚ... Άλλοι κυβερνάνε.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και η Χρυσή Αυγή δεν κυβέρνησε ποτέ αλλά κάποιοι ασχολούνταν εμμονικά με αυτήν.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Σύμφωνοι αλλά δεν έχω δει εξωκοινοβουλευτικό κόμμα να δηλώνει ότι θα δώσει ψήφο ανοχής σε ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να έχει εμμονή με τη ΧΑ.πατησιωτης έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 12:29Και η Χρυσή Αυγή δεν κυβέρνησε ποτέ αλλά κάποιοι ασχολούνταν εμμονικά με αυτήν.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
- Golden Age
Ο κρατισμός είναι η κύρια ενασχόλησή του. Μάλιστα έχει ρήξει και τους τόνους στο περιφερειακό συμβούλιο.Ασέβαστος έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 10:30δυστυχως, ειναι.Golden Age έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:52Τί ανάγκη έχει για να τα κάνει; Ασχολείται ΚΑΙ με το ΚΚΕ ως αντιαναπτυξιακό κόμμα. Δεν είναι η βασική του ενασχόληση το ΚΚΕ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:50
Ε ναι γιατί δεν περιμένουμε από τον Τζήμερο τέτοια πράγματα.
Έχει γίνει τόση πολλή δουλειά να σε πείσουν ότι έτσι είναι που, όσο και να σου λέει ο άλλος, με πολλές περισσότερες εμπειρίες από εσένα ότι δεν είναι έτσι, αποκλείεται να σε πείσει. Εγώ κάνω αυτή την ανάρτηση για να μην μείνει να αιωρείται η (τελείως αστήριχτη) άποψή σου σα να συμφωνώ μαζί της και το διαβάσει κόσμος.Ασέβαστος έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 10:36ναι.Βλήμα έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 17:13 Ρε σεις, τι φακελώματα και μαλακίες λέει;
Εγώ σε άλλο κόμμα είμαι μέλος;
η στο ιδιο, αλλα εχεις παρει γραμμη να μην τα παραδεχεσαι.
οτι μεσες-ακρες ισχυουν αυτα, ειναι γνωστο. απλως ειναι βλακωδες να φτιαχνει διηγημα για παιδια του δημοτικου.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Βλήμα έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 17:57Έχει γίνει τόση πολλή δουλειά να σε πείσουν ότι έτσι είναι που, όσο και να σου λέει ο άλλος, με πολλές περισσότερες εμπειρίες από εσένα ότι δεν είναι έτσι, αποκλείεται να σε πείσει. Εγώ κάνω αυτή την ανάρτηση για να μην μείνει να αιωρείται η (τελείως αστήριχτη) άποψή σου σα να συμφωνώ μαζί της και το διαβάσει κόσμος.Ασέβαστος έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 10:36ναι.Βλήμα έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 17:13 Ρε σεις, τι φακελώματα και μαλακίες λέει;
Εγώ σε άλλο κόμμα είμαι μέλος;
η στο ιδιο, αλλα εχεις παρει γραμμη να μην τα παραδεχεσαι.
οτι μεσες-ακρες ισχυουν αυτα, ειναι γνωστο. απλως ειναι βλακωδες να φτιαχνει διηγημα για παιδια του δημοτικου.
Μας έπεισες.
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Στο ίσια: υπήρχε περίπτωση; Πώς θα μπορούσατε να πειστείτε τώρα που είστε πεισμένοι για το αντίθετο; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας ενθαρρύνω να επανεκτιμήσετε τις πηγές που σας έπεισαν. Πού 'μολογούσαν;
- kongrosian
να κάνει κριτική ένας αριστερός, ένας κομμουνιστής για το κκε, το σταλινισμό και όσα έγιναν, να το δεχτώ.
τώρα να κάνει κριτική ο κάθε Ανέστης_35, που έχει φάει αντικομουνιστική πετριά στην κεφάλα για απροσδιόριστους λόγους (ήταν ο παππούς του χουντικός; έχει κάνα εργοστάσιο/επιχείρηση; είναι φιλελέρας για πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους μπορεί να μας τους παραθέσει επιτέλους), δεν το δέχομαι.
τώρα να κάνει κριτική ο κάθε Ανέστης_35, που έχει φάει αντικομουνιστική πετριά στην κεφάλα για απροσδιόριστους λόγους (ήταν ο παππούς του χουντικός; έχει κάνα εργοστάσιο/επιχείρηση; είναι φιλελέρας για πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους μπορεί να μας τους παραθέσει επιτέλους), δεν το δέχομαι.
https://sep.gr/eshop/titlos/tsimento-2/kongrosian έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:30 να κάνει κριτική ένας αριστερός, ένας κομμουνιστής για το κκε, το σταλινισμό και όσα έγιναν, να το δεχτώ.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν ξέρω για τον Περισσό, αλλά τα νεοκομμούνια στο παλιό με είχαν φακελώσει.Βλήμα έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:07Στο ίσια: υπήρχε περίπτωση; Πώς θα μπορούσατε να πειστείτε τώρα που είστε πεισμένοι για το αντίθετο; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας ενθαρρύνω να επανεκτιμήσετε τις πηγές που σας έπεισαν. Πού 'μολογούσαν;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πώς ακριβώς σε είχαν φακελωμενο.Nandros έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:40Δεν ξέρω για τον Περισσό, αλλά τα νεοκομμούνια στο παλιό με είχαν φακελώσει.Βλήμα έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:07Στο ίσια: υπήρχε περίπτωση; Πώς θα μπορούσατε να πειστείτε τώρα που είστε πεισμένοι για το αντίθετο; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας ενθαρρύνω να επανεκτιμήσετε τις πηγές που σας έπεισαν. Πού 'μολογούσαν;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
Τώρα το είδα αυτό.Gordian Knot έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 14:50♫ Που ’ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια... ♫George_V έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 14:13 Από ποια δήλωση μετανοίας (μεταξύ 1936-1950) το αντέγραψε όλο αυτό ο Τζήμερος;
![]()
Οι δηλώσεις που υπέγραψα εγώ, στα 15(1967) και στα 17(1969) μου, ήταν χειρόγραφες, υπαγορευμένες από τον αρχιασφαλίτη του αστυνομικού τμήματος της περιοχής.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Σε έναν από τους καυγάδες μας μου παρουσίασαν γραπτά μου 2-3 χρόνων πριν, που τα έιχα ξεχάσει.zteo έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:42Πώς ακριβώς σε είχαν φακελωμενο.Nandros έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:40Δεν ξέρω για τον Περισσό, αλλά τα νεοκομμούνια στο παλιό με είχαν φακελώσει.Βλήμα έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:07
Στο ίσια: υπήρχε περίπτωση; Πώς θα μπορούσατε να πειστείτε τώρα που είστε πεισμένοι για το αντίθετο; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας ενθαρρύνω να επανεκτιμήσετε τις πηγές που σας έπεισαν. Πού 'μολογούσαν;![]()
Είχες ξεχάσει την λίστα με τα ψώνια σε κάνα παγκάκι και την φακελωσε το ΚΚΕNandros έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:47Σε έναν από τους καυγάδες μας μου παρουσίασαν γραπτά μου 2-3 χρόνων πριν, που τα έιχα ξεχάσει.
Εντάξει κατάλαβα καμία σχέση με φακελωμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Όσο πάει γίνεται και καλύτεροNandros έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 18:47Σε έναν από τους καυγάδες μας μου παρουσίασαν γραπτά μου 2-3 χρόνων πριν, που τα έιχα ξεχάσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 18 Απαντήσεις