!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Προσωπικα,σαν Daje, θα κανω λογαριασμο με 8δολλαρο, αν και δεν ειχα ποτε ασχοληθει στο παρελθον με το τουιτερ.
Ο λογος που θα το κανω ειναι διοτι διακρινω μια σεξουαλικα επενδυτικη ευκαιρια στον οριζοντα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
sharp

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Αν υπάρχει στοίχημα ότι είναι βαλτός να διαλύσει το τουίτερ, το παίζω.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 12:28 Αν υπάρχει στοίχημα ότι είναι βαλτός να διαλύσει το τουίτερ, το παίζω.

Εγω διαβασα σημερα οτι στοχευει να το εξελιξει σε μια ψηφιακη πλατφορμα οπου θα γινονται τα παντα, απο αγορες μεχρι συναλλαγες.

.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 12:28 Αν υπάρχει στοίχημα ότι είναι βαλτός να διαλύσει το τουίτερ, το παίζω.
Θα τον έχει βάλει κανένας ισχυρός δισεκατομμυριούχος να το κάνει λογικά. Ίσως και ο Πούτιν, παντού κολλάει αυτός εξάλλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Scouser έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 19:57
Θα τον έχει βάλει κανένας ισχυρός δισεκατομμυριούχος να το κάνει λογικά. Ίσως και ο Πούτιν, παντού κολλάει αυτός εξάλλου.
:smt005: :smt005: :smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Λεγεών έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 11:43 όχι βέβαια

λάθη κάνουν οι απλοί κοινοί άνθρωποι
λάθη κάνουν οι ομάδες στην Φόρμουλα 1
λάθη κάνουν και οι πολιτικοί, που κάνουν μία μεταρρύθμιση και δεν τους βγαίνει
λάθη κάνουν οι μεγάλες εταιρείες με εμπορικές συμφωνίες που πάνε στραβά
λάθη μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τον Ήλον

όμως ο Ήλον ο Μασκ δεν κάνει ποτέ λάθη

το διαβάσατε πρώτοι εδώ
Αυτό δεν θα ήταν λάθος, θα ήταν αγνή καθυστεριά. Ντάξει δεν τον χωνεύεις γιατί είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου για όλους και όχι μόνο για αυτούς που θέλει το Ιερατείο, αλλά παραμένει ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο και επιπλέον ένα μυαλό που πρωτοπορεί στην εξερεύνηση του διαστήματος, άρα εκ των πραγμάτων είναι τουλάχιστον μη καθυστέρας. Για αυτούς πάλι που νομίζουν ότι η φάση με το οχταδόλαρο και τους κλώνους ήταν κάτι απρόβλεπτο, έχω πολύ σοβαρές αμφιβολίες (όχι για όλες τις περιπτώσεις, κάποιοι είναι σίγουρα καθυστερημένοι).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
sharp

δεν τον χωνεύεις γιατί είναι υπέρ της ελευθερίας του λόγου για όλους
:fp:
sharp

Αυτό με το 8δολλαρο το πήρε πίσω για να δημιουργήσει και άλλους λούζερ, κορόιδα που βιάστηκαν να πληρώσουν και να μην νοιώθει μοναξιά;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

το διαβάσατε πρώτοι εδώ
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ λάθους, άγνοιας και ηλιθιότητας, έτσι;

Εσύ μας λες ότι, κάτι που εσένα ήταν το πρώτο που σου ήρθε στο μυαλό, ο Μασκ και η ομάδα του δεν το σκέφτηκαν καθόλου.

Υπάρχουν δυο ειδών λάθη στην εργασία, αν το πάρουμε χοντρικά: λάθη που γίνονται από μπέρδεμα, δηλαδή αυτός που το κάνει ξέρει τι θα ήταν σωστό, αλλά για οποιονδήποτε λόγο έκανε λάθος, και λάθος εκτίμησης, δηλαδή οποιαδήποτε διαδικασία δεν αποφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Αυτά που αναφέρεις ταιριάζουν είτε στην μια είτε στην άλλην κατηγορία, πάντως δεν είναι λάθη που προκαλούν προβλήματα από έλλειψη κατανόησης και προγραμματισμού. Τέτοιου είδους προβλήματα προκύπτουν αν κάποιος ΔΕΝ κάνει την δουλειά του ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να κάνει την δουλειά του, όχι επειδή έκανε λάθος.

Αυτό δηλαδή που προτείνεις είναι όχι ότι ο Ίλον Μασκ έκανε λάθος, αλλά ότι δεν ξέρει από διαχείριση εταιρειών ή δεν ασχολήθηκε καν.

Καταλαβαίνεις πόσο καθυστερημένο είναι αυτό που λες, τώρα, ή θα συνεχίσεις να εθελοτυφλείς επειδή δεν σ' αρέσει που αγόρασε το Twitter ο Μασκ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

hellegennes έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 22:51

το διαβάσατε πρώτοι εδώ
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ λάθους, άγνοιας και ηλιθιότητας, έτσι;

Εσύ μας λες ότι, κάτι που εσένα ήταν το πρώτο που σου ήρθε στο μυαλό, ο Μασκ και η ομάδα του δεν το σκέφτηκαν καθόλου.

Υπάρχουν δυο ειδών λάθη στην εργασία, αν το πάρουμε χοντρικά: λάθη που γίνονται από μπέρδεμα, δηλαδή αυτός που το κάνει ξέρει τι θα ήταν σωστό, αλλά για οποιονδήποτε λόγο έκανε λάθος, και λάθος εκτίμησης, δηλαδή οποιαδήποτε διαδικασία δεν αποφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Αυτά που αναφέρεις ταιριάζουν είτε στην μια είτε στην άλλην κατηγορία, πάντως δεν είναι λάθη που προκαλούν προβλήματα από έλλειψη κατανόησης και προγραμματισμού. Τέτοιου είδους προβλήματα προκύπτουν αν κάποιος ΔΕΝ κάνει την δουλειά του ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να κάνει την δουλειά του, όχι επειδή έκανε λάθος.

Αυτό δηλαδή που προτείνεις είναι όχι ότι ο Ίλον Μασκ έκανε λάθος, αλλά ότι δεν ξέρει από διαχείριση εταιρειών ή δεν ασχολήθηκε καν.

Καταλαβαίνεις πόσο καθυστερημένο είναι αυτό που λες, τώρα, ή θα συνεχίσεις να εθελοτυφλείς επειδή δεν σ' αρέσει που αγόρασε το Twitter ο Μασκ;
Θα συνεχίσω να εθελοτυφλώ και να σε τριγκάρω, κυρίως επειδή μ' αρέσει να φαντάζομαι το καβλί του Ήλον στο στόμα σου όσο προσπαθείς να με πείσεις ότι ο Ήλον τα ήξερε όλα και τα είχε προβλέψει όλα και ήταν όλα προσχεδιασμένα επειδή έχει γνώσεις και εμπειρία και αποκλείεται να είναι ένας υπερφίαλος μαλάκας που μπορεί να κάνει και λάθη, και μέσα σε όλα μου γράφεις και εριστικές ad hominem μαλακίες. :)
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σου απαντάω στο μέσο που γράφουμε αμφότεροι κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Σταμάτα να χρησιμοποιείς ηλίθιους όρους για να το περιγράψεις όπως "σε τριγκάρω". Απαντάω στα ποστ σου γιατί γι' αυτό είμαι εδώ μέσα, δεν είμαι για να παρακολουθώ λες και βλέπω τηλεόραση.

Σιγά μην ενοχλούμαι από τις βλακείες που γράφεις για τις επιχειρηματικές ικανότητες ενός ανθρώπου που έχει εταιρείες που αξίζουν 5-6 φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας. Πρώτον γιατί θα ήμουν ηλίθιος αν συζητούσα έστω την σκέψη ότι δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί μια εταιρεία και δεύτερον γιατί δεν μου είναι τίποτα ο Μασκ και στ' αρχίδια μου αν θα πετύχει ή αν θα φαληρίσει.

Τόσα χρόνια στο πχόρουμ θα έπρεπε να έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι fanboy κανενός και σιχαίνομαι τα οπαδιλίκια· σε αντίθεση, δυστυχώς, με σένα. Κι αν το βρίσκεις αυτό ad hominem, tough.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

hellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 07:54 Σου απαντάω στο μέσο που γράφουμε αμφότεροι κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Σταμάτα να χρησιμοποιείς ηλίθιους όρους για να το περιγράψεις όπως "σε τριγκάρω". Απαντάω στα ποστ σου γιατί γι' αυτό είμαι εδώ μέσα, δεν είμαι για να παρακολουθώ λες και βλέπω τηλεόραση.

Σιγά μην ενοχλούμαι από τις βλακείες που γράφεις για τις επιχειρηματικές ικανότητες ενός ανθρώπου που έχει εταιρείες που αξίζουν 5-6 φορές το ΑΕΠ της Ελλάδας. Πρώτον γιατί θα ήμουν ηλίθιος αν συζητούσα έστω την σκέψη ότι δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί μια εταιρεία και δεύτερον γιατί δεν μου είναι τίποτα ο Μασκ και στ' αρχίδια μου αν θα πετύχει ή αν θα φαληρίσει.

Τόσα χρόνια στο πχόρουμ θα έπρεπε να έχεις συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι fanboy κανενός και σιχαίνομαι τα οπαδιλίκια· σε αντίθεση, δυστυχώς, με σένα. Κι αν το βρίσκεις αυτό ad hominem, tough.
Πάντως για μη-fanboy στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν περνάς.

Καλημέρα και καλό πήξιμο.

Εικόνα

Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Meanwhile σημερα απο το cnn για τον λουζερ Ελον.

Indonesia has been trying to secure a deal with Tesla on battery investment and potentially for Elon Musk’s SpaceX aerospace company to develop a rocket launch site.

Musk made no commitment to either of those but said Indonesia had a large role to play in the electric vehicle supply chain and that it would make sense “long term” for SpaceX to have multiple launch points around the globe.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Λεγεών έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 07:59
hellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 07:54 Σου απαντάω στο μέσο που γράφουμε αμφότεροι κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Σταμάτα να χρησιμοποιείς ηλίθιους όρους για να το περιγράψεις όπως "σε τριγκάρω". Απαντάω στα ποστ σου γιατί γι' αυτό είμαι εδώ μέσα, δεν είμαι για να παρακολουθώ λες και βλέπω τηλεόραση.

Πάντως για μη-fanboy στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεν περνάς.

Καλημέρα και καλό πήξιμο.

Εικόνα

Εικόνα
Σόρι, φίλε, απλά σού εξηγώ γιατί ο δικός σου φανμποϊσμός σε τυφλώνει και καταλήγεις να γράφεις σουρεαλιστικές ασυναρτησίες βασισμένος σε μερικούς καμμένους που πήζουν επειδή ο Μασκ αγόρασε την πλατφόρμα στην οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν εξουσία κατά της ελευθερίας λόγου.

Το ότι ξαφνικά ανακάλυψαν κάποιοι ότι μπορώ σε οποιοδήποτε social media να κάνω έναν λογαριασμό με το όνομα άλλου είναι πραγματικά αστείο. Το Facebook, το Youtube και όλα τα υπόλοιπα μέσα είναι πήχτρα σε αναλογία.

Εξίσου φαιδρές είναι οι διαμαρτυρίες κάποιων ηλίθιων για impersonation, λες και το Twitter είναι καμμιά κρατική υπηρεσία με δικαιοδοσία να καταδεικνύει ταυτοπροσωπία επειδή έχει ένα σηματάκι δίπλα στο όνομα χρήστη, το οποίο η συντριπτική πλειονότητα δεν είχε ιδέα τι σημαίνει, όπως κι εσύ άλλωστε μέχρι προχθές, πράγμα που μας έδειξες σε προηγούμενη σελίδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”