Α τα είδες και με τα μάτια σου. Έτσι εξηγείται.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:50Δεν χρειάζεται να νομίζω, τα είδα με τα μάτια μου. Είχε και τα καλσόν, τις ουρές για ψωμί και κρέας και "με κολυνός βγάζεις γκόμενα" που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυνnyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:38Μην του δίνεις σημασία. Νομίζει ότι η ΕΣΣΔ έβγαλε το λαντα σαν πιο αξιόλογο κατόρθωμα ενώ παράλληλα περιμένει τα πετρέλαια που έρχονται στην ψωροκώσταινα με εντολή Μητσοτάκη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:35 Μέχρι και τα όπλα της ΕΣΣΔ χρησιμοποιεί η σύχρονη Ρωσία. Ούτε καν την τεχνογνωσία, τα ίδια τα όπλα.
Θνητοί που παίζουν κρυφτό στα ερείπια της πόλης των Θεών..
Α και τη μαύρη αγορά για συνάλλαγμα, καλή φάση για δυτικούς, άμα είχες σκληρό νόμισμα σού ερχόταν τζάμπα και έπινες στο ξενοδοχείο στο dollar-bar, ενώ αυτοί οι ταλαίπωροι μόνο στο ruble-bar.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Μια που δεν λες, ας πω εγώ. Σε βγάζει σε μία σελίδα Αυστριακής εταιρίας online marketing (ο ένας ιδιοκτήτης έχει σλάβικο όνομα...) και λέει ότι δεν πλήρωσαν αρκετά για να δείξειsharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 15:49Εσύ το έκανες; Για πες, τι σού έβγαλε;![]()
Φαίνεται τελειώνουν τα ρούβλια για την προπαγάνδα.Hallo!
Die Weiterleitungslimits für diese Kampagne sind überschritten!
Wenn Sie Eigentümer der Kampagne sind, nehmen Sie bitte Kontakt mit uns auf.
qr1°at - Mobile Marketing Kampagnen Management
Τι σε παραξενεύει, δεν είναι τόσο μακριά. Κάποιοι παππούδες πρόλαβαν και τα είδαν.nyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:59Α τα είδες και με τα μάτια σου. Έτσι εξηγείται.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:50Δεν χρειάζεται να νομίζω, τα είδα με τα μάτια μου. Είχε και τα καλσόν, τις ουρές για ψωμί και κρέας και "με κολυνός βγάζεις γκόμενα" που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυνnyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:38
Μην του δίνεις σημασία. Νομίζει ότι η ΕΣΣΔ έβγαλε το λαντα σαν πιο αξιόλογο κατόρθωμα ενώ παράλληλα περιμένει τα πετρέλαια που έρχονται στην ψωροκώσταινα με εντολή Μητσοτάκη..
Α και τη μαύρη αγορά για συνάλλαγμα, καλή φάση για δυτικούς, άμα είχες σκληρό νόμισμα σού ερχόταν τζάμπα και έπινες στο ξενοδοχείο στο dollar-bar, ενώ αυτοί οι ταλαίπωροι μόνο στο ruble-bar.
Πήγες στην ΕΣΣΔ και τα είδες; Ήσουν διπλωμάτης ή ναυτικός, παππού;sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:09Τι σε παραξενεύει, δεν είναι τόσο μακριά. Κάποιοι παππούδες πρόλαβαν και τα είδαν.nyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:59Α τα είδες και με τα μάτια σου. Έτσι εξηγείται.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:50
Δεν χρειάζεται να νομίζω, τα είδα με τα μάτια μου. Είχε και τα καλσόν, τις ουρές για ψωμί και κρέας και "με κολυνός βγάζεις γκόμενα" που έλεγε κι ο Χάρρυ Κλυν.
Πήγαιναν και τουρίστες. Ούτε αυτό δεν ξέρεις;nyxtovios έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:11Πήγες στην ΕΣΣΔ και τα είδες; Ήσουν διπλωμάτης ή ναυτικός, παππού;
Πήγες τουρίστας στην Ρωσία ή στο καζακστάν ξερω γω επί ΕΣΣΔ;
Εντάξει δεν έχω να ρωτήσω κάτι άλλο
Κάτι τέτοιοι τύποι απλά βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Μιλάμε για άτομα που δεν έχουν τα αρχιδια να αναλογιστούν τι κάνουν στην ζωή τους και να παραδεχθούν τα λάθη τους, πάντα φταίει κάποιος άλλος εκτός από αυτούς.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:45Και συ Ελληνιάρης είσαι, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει.nyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:36Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Το που θα πάω, δεν έχει καμιά σχέση με το ότι οι ελληνιάρηδες έχετε καταντήσει την χώρα Σουδάν με τους τοκογλύφους και τους μαφιόζους που βγάζετε μπροστά.
Σε κάθε περίπτωση με τον ρυθμό μείωσης πληθυσμού, τα χρέη και τους λαθρεποίκους, σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχουν πλεόν ελληνιάρηδες.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υποστηρίζουν την Ρωσία γιατί έχουν κάποιο όφελος, απλά θέλουν να δούνε την Δύση και Ελλάδα να καταστραφουν γιατί έχουν πείσει τους εαυτούς τους πως ο καπιταλισμός/κόμμα/δημοκρατία/θεσμός/εκκλησία/ότι σκατα θες έκλεψε από αυτούς και τα έδωσε στον γείτονα.
Στο τέλος θα καταλήξει ο γείτονας να τους πηδάει την γυναίκα και αυτοί ακόμη θα κράζουν το σύστημα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Russians With Attitude@RWApodcast
The Ukrainian administration of Kherson is evacuating the city and the whole right bank of the Dnieper in Kherson oblast.
The Ukrainian administration of Kherson is evacuating the city and the whole right bank of the Dnieper in Kherson oblast.
Στην δεκαετία του 80 πήγαινες με πρακτορείο από Αθήνα. Αν δεν πιστεύεις ρώτα τριγύρω, μπορεί να υπάρχει και στο διαδίκτυο κάτι. Να, ορίστε και τουριστικός οδηγός εποχής.nyxtovios έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:13Πήγες τουρίστας στην Ρωσία ή στο καζακστάν ξερω γω επί ΕΣΣΔ;
Εντάξει δεν έχω να ρωτήσω κάτι άλλο![]()
http://www.orizontesbooks.gr/catalog/pr ... ts_id=7705
Επειδή αναφέρεσαι σε εμένα, να σε ενημερώσω ότι έχω μια χαρά αρχίδια, ενώ επίσης δεν έχω γείτονα για να μου πηδήξει την γυναίκα.GoBzi έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:14Κάτι τέτοιοι τύποι απλά βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Μιλάμε για άτομα που δεν έχουν τα αρχιδια να αναλογιστούν τι κάνουν στην ζωή τους και να παραδεχθούν τα λάθη τους, πάντα φταίει κάποιος άλλος εκτός από αυτούς.sharp έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:45Και συ Ελληνιάρης είσαι, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει.nyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 23:36
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Το που θα πάω, δεν έχει καμιά σχέση με το ότι οι ελληνιάρηδες έχετε καταντήσει την χώρα Σουδάν με τους τοκογλύφους και τους μαφιόζους που βγάζετε μπροστά.
Σε κάθε περίπτωση με τον ρυθμό μείωσης πληθυσμού, τα χρέη και τους λαθρεποίκους, σε 50 χρόνια δεν θα υπάρχουν πλεόν ελληνιάρηδες.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υποστηρίζουν την Ρωσία γιατί έχουν κάποιο όφελος, απλά θέλουν να δούνε την Δύση και Ελλάδα να καταστραφουν γιατί έχουν πείσει τους εαυτούς τους πως ο καπιταλισμός/κόμμα/δημοκρατία/θεσμός/εκκλησία/ότι σκατα θες έκλεψε από αυτούς και τα έδωσε στον γείτονα.
Στο τέλος θα καταλήξει ο γείτονας να τους πηδάει την γυναίκα και αυτοί ακόμη θα κράζουν το σύστημα.![]()
Εσύ επειδή πιθανώς μένεις σε πολυκατοικία, να προσέχεις την δικιά σου και να της παίρνεις μετρήσεις βάθους-διαμέτρου όποτε γυρνάει σπίτι.
Σόρρυ αλλά δε πιστεύω ότι έχεις πάει ο ίδιος, το οποίο ήταν και η αρχική παράθεση.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:18Στην δεκαετία του 80 πήγαινες με πρακτορείο από Αθήνα. Αν δεν πιστεύεις ρώτα τριγύρω, μπορεί να υπάρχει και στο διαδίκτυο κάτι. Να, ορίστε και τουριστικός οδηγός εποχής.
Δηλαδή είσαι π.χ. 70 τώρα και είσαι όλη μέρα στο λαπτοπ. Δεν το πιστεύω.
Δεν πειράζει, δεν σού κρατώ κακία που δεν με πιστεύεις. Οι πράξεις σου πάντως δεν είναι σωστές κι επειδή δεν σε έχω για κακό στην Άλγεβρα, προφανώς κάνεις αυθαίρετες υποθέσεις, ότι πχ θα έπρεπε να δουλεύω πρώτα, να έχω τα χρήματα να πάω, οπότε είμαι 70 κλπ. Ξέρω παρεμπ. κάποιον που είναι 70+ και είναι όλη μέρα στο πισι, διαβάζει, γράφει, ίντερνετ, τόσο απίθανο δεν είναι. Ίσως ξέρεις περιορισμένο κόσμο, τι να πω.nyxtovios έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:22Σόρρυ αλλά δε πιστεύω ότι έχεις πάει ο ίδιος, το οποίο ήταν και η αρχική παράθεση.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:18Στην δεκαετία του 80 πήγαινες με πρακτορείο από Αθήνα. Αν δεν πιστεύεις ρώτα τριγύρω, μπορεί να υπάρχει και στο διαδίκτυο κάτι. Να, ορίστε και τουριστικός οδηγός εποχής.nyxtovios έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:13
Πήγες τουρίστας στην Ρωσία ή στο καζακστάν ξερω γω επί ΕΣΣΔ;
Εντάξει δεν έχω να ρωτήσω κάτι άλλο![]()
Εντάξει.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:28Δεν πειράζει, δεν σού κρατώ κακία που δεν με πιστεύεις. Οι πράξεις σου πάντως δεν είναι σωστές κι επειδή δεν σε έχω για κακό στην Άλγεβρα, προφανώς κάνεις αυθαίρετες υποθέσεις, ότι πχ θα έπρεπε να δουλεύω πρώτα, να έχω τα χρήματα να πάω, οπότε είμαι 70 κλπ. Ξέρω παρεμπ. κάποιον που είναι 70+ και είναι όλη μέρα στο πισι, διαβάζει, γράφει, ίντερνετ, τόσο απίθανο δεν είναι. Ίσως ξέρεις περιορισμένο κόσμο, τι να πω.nyxtovios έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:22Σόρρυ αλλά δε πιστεύω ότι έχεις πάει ο ίδιος, το οποίο ήταν και η αρχική παράθεση.sharp έγραψε: 14 Νοέμ 2022, 00:18
Στην δεκαετία του 80 πήγαινες με πρακτορείο από Αθήνα. Αν δεν πιστεύεις ρώτα τριγύρω, μπορεί να υπάρχει και στο διαδίκτυο κάτι. Να, ορίστε και τουριστικός οδηγός εποχής.
Έχεις φωτογραφίες, σουβενίρ κτλ; Από περιέργια ρωτάω καθαρά, όχι για να μου το αποδείξεις.
Τακτική ίδια με την τακτική που εφάρμοσαν στον Ναπολέοντα και στον Χίτλερ. Ναζιστακια την ιστορία την ξέρετε και το κωλομαγαζο σας που λέγεται ΕΕ διαλύεται γιατί δεν είναι διατεθειμένος κανένας λαός να πληρώσει τα σπασμένα σας 
Όταν τα Ελληνικά ομόλογα ήταν στην κατηγορία σκουπίδια και δεν μας δάνειζε κανένας με κάτω από 12% οι τοκογλύφοι της ΕΚΤ που λες έσωσαν την ελληνική οικονομία και το Ελληνικό κράτος δανείζοντας το με 1,5% και μάλιστα με την ρήτρα οι τόκοι να επιστρέφονται στην Ελλάδα αν ακολουθούσε το πρόγραμμα εξυγίανσης και ανάκαμψης, πράγμα που γινόταν με αποτέλεσμα να μας δανείζουν στην πραγματικότητα με μηδέν επιτόκιο.nyxtovios έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 22:44Πιο προχωρημένο από εσάς που ψηφίζετε τοκογλύφους για να στρώσουν τα οικονομικά δεν θαρρώ πως είναι
Οι τοκογλύφοι.
Που δεν θέλεις να τους βλέπεις και να τους ακούς.
Μάλλον γιατί έσωσαν την χώρα και δεν καταλήξαμε Μολδαβία με δραχμές όπως την ονειρεύεσαι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron