!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

μαλάκες έχω λιώσει με αυτά που λένε
και τις φωτο τους :smt005:

Εικόνα
Τον ρωτάω αν ο ΛΟΑΤΚ χώρος είναι πιο ανοιχτός, αν δίνει περισσότερες δυνατότητες στις ετερότητες να εκφραστούν και να εκπληρωθούν ερωτικά. «Tη μεγαλύτερη χοντροφοβία την έχω βιώσει από γκέι άνδρες. Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι αλήθεια. Μου έχει συμβεί σε dating app να στέλνω μήνυμα και να μου γράψουν από “προτιμώ να μην κάνω σεξ ποτέ ξανά”, μέχρι “τράβα ψόφα καρκινιάρη, να βγάλεις καρκίνο εσύ και η μάνα σου”.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:29
Η Ειρήνη Πάλμου είναι 24 ετών, σπουδάζει ψυχολογία και είναι λεσβία. Η Κατερίνα Μάντουκα είναι επίσης 24 ετών, έχει σπουδάσει κοινωνική εργασία και είναι στρέιτ. Συναντηθήκαμε στο Γκάζι, δίπλα από ένα γυμναστήριο CrossFit,
Τρολάρουν, ρε, δεν είναι δυνατόν να γράφονται σοβαρά αυτά
θα 'θελες :smt005: :smt005: :smt005:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:29 σκατοσακούλες με πόδια να την βλέπουν ακτιβιστές
ενταξει, τωρα το γαμησες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ενδιαφέρον, εγώ είχα ακούσει ότι οι γκέι τους χοντρούληδες τους λένε bears και είναι φετιχ για πολλούς twinks.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Θα ξεράσω
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

για να δούμε

ο SJW της καρδιάς μας, θα επαναφέρει στην παρανοϊκή τάξη τον Σατανικό?
ή μήπως ο εκνεοδημοκρατισμός του είναι πλέον μη αναστρέψιμος?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Lugozzi έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:34
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:29
Η Ειρήνη Πάλμου είναι 24 ετών, σπουδάζει ψυχολογία και είναι λεσβία. Η Κατερίνα Μάντουκα είναι επίσης 24 ετών, έχει σπουδάσει κοινωνική εργασία και είναι στρέιτ. Συναντηθήκαμε στο Γκάζι, δίπλα από ένα γυμναστήριο CrossFit,
Τρολάρουν, ρε, δεν είναι δυνατόν να γράφονται σοβαρά αυτά
θα 'θελες :smt005: :smt005: :smt005:
Μλκ σίγουρα τρολάρουν - τουλάχιστον εν μέρει. Δες μερικά παραδείγματα:
το καλοκαίρι η φυσική ανάγκη για λιγότερα και πιο ελαφριά ρούχα αφήνει το σώμα περισσότερο εκτεθειμένο στο μικροσκόπιο της κριτικής

Υπάρχει ανάγκη να μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο, να πούμε ότι το πάχος δεν είναι αστείο
:smt005: :smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

blackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:37
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:29 σκατοσακούλες με πόδια να την βλέπουν ακτιβιστές
Έχεις δοκιμάσει να κυκλοφορήσεις στην αθήνα μαζί με άνθρωπο σε αναπηρικό καροτσάκι; Ή, πολύ περισσότερο, προσπαθήσεις να πάτε σε παραλία;
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

το έχουν κάψει εντελώς αν δε μιλάμε για απλώς υπέρβαρους πάνω από το κανονικό ΒΜΙ
η παχυσαρκία είναι σοβαρή πάθηση κι όχι θέμα για τρολάρισμα ή εναλλακτικό πραηντ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:45
Έχεις δοκιμάσει να κυκλοφορήσεις στην αθήνα μαζί με άνθρωπο σε αναπηρικό καροτσάκι; Ή, πολύ περισσότερο, προσπαθήσεις να πάτε σε παραλία;
ναι, εχω, εχεις δικιο, αλλα οχι μπαλες στην εξεδρα.
εχω επισης εναν πολυ καλο φιλο, που λογω ατυχηματος εμεινε μηνες κατακοιτος, κι απο κει που ηταν κανονικος, ξεφυγε και παχυνε πολυ, και ειδε απο πρωτο χερι τι σημαινει μισος και προσβολες απο αγνωστους, ακομα και οταν αρχισε να γυμναζεται για να χασει τα κιλα. Ατομα που τον βριζαν απο αυτοκινητα ενω προσπαθουσε να τρεξει, καγκουρες που τον κοροιδευαν πισω απο την πλατη του στο γυμναστηριο, και διαρκη κακεντρεχη σχολιακια απο δηθεν φιλους και γνωστους. Ακομα και η γκομενα του, που ηταν καπως γεματουλα η ιδια, τον εκοψε.
Μαντεψε ομως, τα χασε τα κιλα, αυτοι που τον εβριζαν ομως θα μεινουν για παντα μαλακες.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μαυροβασίλης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:49 το έχουν κάψει εντελώς αν δε μιλάμε για απλώς υπέρβαρους πάνω από το κανονικό ΒΜΙ
η παχυσαρκία είναι σοβαρή πάθηση κι όχι θέμα για τρολάρισμα ή εναλλακτικό πραηντ
Μπορεί να είναι πολλά ταυτόχρονα. Εγώ δε λέω να λέμε ότι είναι νορμάλ να είσαι χοντρός ή αυτό που λένε μερικές μουρλές ότι "οι αληθινές γυναίκες έχουν καμπύλες" (όπου καμπύλες βλέπε τη διάμετρο του Δία), και τέτοια θλιβερά.
Όμως ούτε υπάρχει λόγος να γίνεται κανείς δέκτης προσβολών δήθεν "για το καλό του".
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

blackpaint έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:54
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 21:45

ναι, εχω, εχεις δικιο, αλλα οχι μπαλες στην εξεδρα.
εχω επισης εναν πολυ καλο φιλο, που λογω ατυχηματος εμεινε μηνες κατακοιτος, κι απο κει που ηταν κανονικος, ξεφυγε και παχυνε πολυ, και ειδε απο πρωτο χερι τι σημαινει μισος και προσβολες απο αγνωστους, ακομα και οταν αρχισε να γυμναζεται για να χασει τα κιλα. Ατομα που τον βριζαν απο αυτοκινητα ενω προσπαθουσε να τρεξει, καγκουρες που τον κοροιδευαν πισω απο την πλατη του στο γυμναστηριο, και διαρκη κακεντρεχη σχολιακια απο δηθεν φιλους και γνωστους. Ακομα και η γκομενα του, που ηταν καπως γεματουλα η ιδια, τον εκοψε.
Μαντεψε ομως, τα χασε τα κιλα, αυτοι που τον εβριζαν ομως θα μεινουν για παντα μαλακες.
Δεν είναι μπάλες στην εξέδρα. Θεωρώ προκλητικό να γράφονται στα σοβαρά τέτοια πράγματα:
Πόσο εύκολο είναι να ζεις με πολλά κιλά στην Ελλάδα;
όταν άτομα με τετραπληγία είναι αποκλεισμένα από (πρακτικά) οποιοδήποτε δημόσιο χώρο, από καφενεία και ταβέρνες μέχρι θέατρα, μουσεία κλπ... Είναι εντελώς άλλης τάξεως ζήτημα από "διαρκη κακεντρεχη σχολιακια απο δηθεν φιλους και γνωστους" (βασικα, στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα το έχουν οι φίλοι και γνωστοί, όχι ο - πρώην - χονδρός φίλος σου...)
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Δεν ξέρω φίλε ΣΕ αυτό που παίρνεις ξαφνικά ένα θέμα και το συγκρίνεις με ένα άλλο φέρνει επικίνδυνα στην πηγή όλων των δεινών, το σοβιετικό τέρας του Whataboutism.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:08 Δεν ξέρω φίλε ΣΕ αυτό που παίρνεις ξαφνικά ένα θέμα και το συγκρίνεις με ένα άλλο φέρνει επικίνδυνα στην πηγή όλων των δεινών, το σοβιετικό τέρας του Whataboutism.
Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι οκ να είσαι κάφρος, αλλά να υπάρχει και λίγο περσπέκτιβ. Δλδ σε ότι αφορά το ερώτημα στον τίτλο του άρθρου: ναι, είναι εύκολο να ζεις με πολλά κιλά στην ελλάδα.

εντίτ: μου ήρθε ιδέα για νήμα, χολντ μάι μπιρ :003:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Εικόνα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”