ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 12:30
Είμαι σαφώς υπέρ της στείρωσης τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών και τα μελό αντεπιχειρήματα τίθενται μόνον από ζωόφιλους εξ αποστάσεως, που αφ' ενός δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα της φυσικής δραστηριότητας των ζωντανών αφ' ετέρου γκρινιάζουν ή εξοργίζονται με τα αδέσποτα.
Ποια ευθύνη; Εγώ ποτέ δεν ήθελα κατοικίδιο. Τα γαμημένα με μυρίζονται τι θύμα είμαι και μου κουβαλιούνται.
Παρόλα αυτά μια θηλυκιά έχω στειρώσει και το έχω σκυλομετανιώσει.
νύχτα έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:37
ήθελα κι εγώ να το αναφέρω αυτό, μα εξαιτίας της όλης κουβέντας
εχουν την μανα τους να αναλάβει την ευθύνη, ειναι τα πιο ανεξαρτητα ζώα που μπορουμε να εχουμε κοντά μας μαλλον, τα περι ευθύνης νομιζω δεν έχουν βαση.
Είμαι σαφώς υπέρ της στείρωσης τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών και τα μελό αντεπιχειρήματα τίθενται μόνον από ζωόφιλους εξ αποστάσεως, που αφ' ενός δεν μπορούν να πάρουν την ευθύνη για τα αποτελέσματα της φυσικής δραστηριότητας των ζωντανών αφ' ετέρου γκρινιάζουν ή εξοργίζονται με τα αδέσποτα.
Ποια ευθύνη; Εγώ ποτέ δεν ήθελα κατοικίδιο. Τα γαμημένα με μυρίζονται τι θύμα είμαι και μου κουβαλιούνται. Παρόλα αυτά μια θηλυκιά έχω στειρώσει και το έχω σκυλομετανιώσει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:39
Ε, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, όπως και ο καθένας που έχει την οποιαδήποτε μόνιμη σχέση με γάτες και όχι κάποια ουανάιτσταντ όταν τύχει.
Και ακριβώς γι' αυτό βρίσκω αφελείς τις αερολογίες για το νόημα της ζωής και λοιπές παπαριές.
Δηλαδή, κάπου έλεος.
"μονιμη σχέση" πως το εννοεις τζακ, να ειναι βιδωμένες στον καναπε;
Ρε παιδιά, ένα γατί δεν μπορεί να ασχοληθεί με πολλά πράγματα για να γεμίσει τα κενά της ύπαρξής του. Έστω ότι αύριο- μεθαύριο φτάνει τα δεκαπέντε, θα πρέπει να ελέγχεις και την δίαιτά του. Δεν θα μπορεί να τρώει, δεν θα μπορεί να βγαίνει έξω, δεν θα έχει τρόπο να κάνει σεξ, τι θα κάνει; Θα διαβάσει Προυστ;
Πιο τίμιο μου φαίνεται να το αφήσεις με ό,τι έχει και να φύγει κάποια στιγμή πολύ νωρίτερα.
Ποια ευθύνη; Εγώ ποτέ δεν ήθελα κατοικίδιο. Τα γαμημένα με μυρίζονται τι θύμα είμαι και μου κουβαλιούνται. Παρόλα αυτά μια θηλυκιά έχω στειρώσει και το έχω σκυλομετανιώσει.
Ποια ευθύνη; Εγώ ποτέ δεν ήθελα κατοικίδιο. Τα γαμημένα με μυρίζονται τι θύμα είμαι και μου κουβαλιούνται.
Γιατί το έχεις σκυλομετανιώσει από τη στιγμή που δεν θέλεις κατοικίδια (εντός ή εκτός οικίας);
Όσο για τα γαμημένα, δεν σου κουβαλιούνται επειδή σε είδαν ως θύμα αλλά επειδή έχουν ένστικτο επιβίωσης. Όπου δουν ότι υπάρχει περίπτωση να βρουν τροφή ή στεγνό σημείο, πάνε.
Γιατί το έχεις σκυλομετανιώσει από τη στιγμή που δεν θέλεις κατοικίδια (εντός ή εκτός οικίας);
Όσο για τα γαμημένα, δεν σου κουβαλιούνται επειδή σε είδαν ως θύμα αλλά επειδή έχουν ένστικτο επιβίωσης. Όπου δουν ότι υπάρχει περίπτωση να βρουν τροφή ή στεγνό σημείο, πάνε.
Όπως ακριβώς και οι επαίτες ή άστεγοι.
Έρχονται τα κατοικίδια και μας παίρνουν τις δουλειές μας έχω να πω εγώ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:39
Ε, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, όπως και ο καθένας που έχει την οποιαδήποτε μόνιμη σχέση με γάτες και όχι κάποια ουανάιτσταντ όταν τύχει.
Και ακριβώς γι' αυτό βρίσκω αφελείς τις αερολογίες για το νόημα της ζωής και λοιπές παπαριές.
Δηλαδή, κάπου έλεος.
"μονιμη σχέση" πως το εννοεις τζακ, να ειναι βιδωμένες στον καναπε;
Υπεύθυνη σχέση. Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν τους τυπάδες που είναι κατά της άμβλωσης, ενώ συγχρόνως κατηγορούν τις γυναίκες ότι σκυλοπηδιούνται.
Για να μην το συνεχίσω με τις μεταφυσικές θεωρήσεις της υπέρτατης ανθρώπινης αξίας και λοιπά μπαγιάτικα σοροπιαστά, έτσι;
παντως ναι, αν αυτος ειναι ο λογος που το μετανιωσες δεν εχει βαση νομιζω, οι πιθανότητες να μετανιωνες αν δεν την ειχες στειρώσει ειναι πολυ περσοτερες αν μετρας ποσο σε ξεβολευει θεωρώ, το καλοκαιρι μου ηρθε ενας με τα πισω ποδια διαλυμενα, τα έσερνε στην σκαλα και ανεβανε με τα μπροστά και ελαιγε, 40 μερες του πηρε να περπατησει παλι, αυτοκινητο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 16:54
Για να μην το συνεχίσω με τις μεταφυσικές θεωρήσεις της υπέρτατης ανθρώπινης αξίας και λοιπά μπαγιάτικα σοροπιαστά, έτσι;
οχι μωρέ αστο μην το συνεχίσεις, ευχαριστώ για την πολυ ενδιαφέρουσα κουβεντα.