οι γάτες δεν έχουν ανάγκη δεσπότη, η έννοια "αδέσποτη γάτα" ειναι λίγο περίεργη νομίζω.
δεν υπάρχει θέμα να γεμίσουμε γατάκια κλπ, φροντίζουν τα αμάξια να υπάρχει έλεγχος πληθυσμού, σύγχρονα predators.
ειναι πολύ δυσκολο θεμα αυτο νομίζω και καθαρά προσωπική η επιλογή, να πω την αλήθεια αν τις αγόραζα απο το αλιχπρεςς μαλλον θα διάλεγα τα μοντέλα χωρίς αρχιδάκια, και χωρίς νυχια γιατι χαλάνε τους καναπέδες, και με τηλεκοντρόλ να αλλαζουν χρώμα στην γουνα να ταιριάζουν με τα έπιπλα, αλλα γενικά τους ανθρωπους που πετσοκόβουν τα ζώα γιατι τα αγαπανε, τους φοβάμαι λίγο.
enaon έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 12:09
οι γάτες δεν έχουν ανάγκη δεσπότη, η έννοια "αδέσποτη γάτα" ειναι λίγο περίεργη νομίζω.
δεν υπάρχει θέμα να γεμίσουμε γατάκια κλπ, φροντίζουν τα αμάξια να υπάρχει έλεγχος πληθυσμού, σύγχρονα predators.
ειναι πολύ δυσκολο θεμα αυτο νομίζω και καθαρά προσωπική η επιλογή, να πω την αλήθεια αν τις αγόραζα απο το αλιχπρεςς μαλλον θα διάλεγα τα μοντέλα χωρίς αρχιδάκια, και χωρίς νυχια γιατι χαλάνε τους καναπέδες, και με τηλεκοντρόλ να αλλαζουν χρώμα στην γουνα να ταιριάζουν με τα έπιπλα, αλλα γενικά τους ανθρωπους που πετσοκόβουν τα ζώα γιατι τα αγαπανε, τους φοβάμαι λίγο.
Ενώ τους ανθρώπους που για ...τον "έλεγχο" των αδεσπότων, πετάνε στα σκουπίδια ή πνίγουν/σκοτώνουν με τα ίδια τους τα χέρια νεογέννητα κουτάβια και γατάκια, δεν πρέπει να τους φοβάσαι, έτσι;
δεν ξερω πως σου ηρθε να κανεις αυτη την σύνδεση, δεν εινα απαραίτητο να κοβεις το ζώο ή να το πετάς στα σκουπίδια, μπορεις απλά να παρεις κατι αλλο να αγαπάς πολυ, ενα κινητό ας πούμε.
Εμένα ο Ζαχαρίας έχει μεγάλη αυλή να γυροφέρνει ,καμιά φορά συναναστρέφεται και μ' άλλες γάτες στα κεραμίδια. Είναι και ολίγον τι μπουχέσας , οπότε ξέρω ότι δεν θα απομακρυνθεί ,ούτε θα βγει στο δρόμο.
Μια φορά που επιχείρησα να τον πάω βόλτα στο πάρκο , κόντεψε να με σκίσει.Δε γούσταρε.