Bill Hicks έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:31
phorum exclusive - you heard it here first
Bill Hicks έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 09:44
Tarkovsky έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 08:00
Σας αγόρασε το πρέταντορ
ο σρζ δούλευε Pegasus, σιγά μην ασχολήθηκε με την δευτεράντζα Predator.
https://www.efsyn.gr/politiki/366681_sk ... s-labranoy
Πώς είναι δυνατόν το κράτος και τρεις κυβερνήσεις (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, και ξανά Ν.Δ.) να υπογράφουν διαδοχικές συμβάσεις -ακόμα και απόρρητες- για την εθνική ασφάλεια με μια εταιρεία (Krikel) της οποίας αγνοούν (ή παριστάνουν πως αγνοούν) τον ιδιοκτήτη;
Πώς ένας επιχειρηματίας
ο οποίος σύμφωνα με δική του δήλωση, δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα από το 2012
σύμφωνα με όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης στους οποίους απευθύναμε ερωτήματα δεν έχει καμία σχέση με το κράτος ή την κυβέρνηση, διαθέτει φύλαξη από το κράτος;
Δημητριάδης - Λαβράνος - Πιερρακάκης: η νέα πλευρά ενός παλιού τριγώνου
ο Λαβράνος αντικαθίσταται στο Δ.Σ. από δύο νέα πρόσωπα ιταλικής υπηκοότητας, τα οποία -σύμφωνα με πηγές στην ιταλική αστυνομία- έχουν κατασκευασμένα ή πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους των οποίων ακόμα και η ύπαρξη αμφισβητείται.
Τέλος, στη διάθεσή μας περιήλθε πλαστή ταυτότητα με ιταλικό όνομα και με αριθμό που έχει κλαπεί. Στη θέση της φωτογραφίας εικονίζεται ο Γιάννης Λαβράνος.
Λαβράνος, ο επιχειρηματίας που η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει από τα φώτα της δημοσιότητας
επειδή αυτά τα συστήματα ΣΤΕΛΝΟΥΝ μηνύματα μόνα τους,
κάθε εμπλοκή... και απόδειξη... μπορεί να αμφισβητηθεί
με την δικαιολογία
ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑ εγώ το μήνυμα
αλλή ο χειριστής του Predator/ Pegasus που με χακαρε
αθώοι ΌΛΟΙ
υπόθεση στο αρχείο
η πολιτική ευθύνη να υπάρχουν παρακολουθήσεις (να γίνεται της καριόλας δλδη)
ΔΕΝ θα την πάρει κανείς (γτι και οι άλλοι τα ίδια έκαναν, κατά την ΝΔ...)
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Η ζωή συνεχίζεται
μόνο εγώ βλέπω την ελληνική μεταμνημονιακή δημοκρατία να είναι έρμαιο των χειριστών predator/pegasus???
το μυαλό μου πάει σε ξένες, "φιλικές" υπηρεσίες και επιχειρηματίες
ΔΕΝ μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι τόσο ισχυρός και να κάνει ό,τι γουστάρει
πάλι οι
5 νταβατζήδες που κινούν τα νήματα στον τόπο μας είναι μπλεγμένοι,
κάπου ίσως τα σπάσανε, και μαθαίνουμε κάποιες αλήθειες με πολλά ψέμματα
που ΔΕΝ θα οδηγήσουν πουθενα
αφού οι νταβατζήδες θα συνεχίζουν να κυβερνούν τον τόπο μας, όπως αυτοί γουστάρουν