Ναι, βέβαια, δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος. Το κακό είναι ότι σε λίγο θα μάς παίρνουν και τη χαρά της συναρμολόγησηςΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:42 Γι' αυτό και οι βίδες του ΙΚΕΑ είναι πάντα μετρημένες, ούτε μία παραπάνω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Δεν έχω ιδέα για τις πραγματικές προθέσεις του Μασκ, γιατί η ιστορία με την αγορά του τουίτερ, έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και από την αρχή παρουσίαζε αντιφάσεις, κάτι σαν σκωτσέζικο ντους.mao mao έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:38Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν είχαν υπολογίσει αυτό που θα γινόταν με ανώνυμους να παριστάνουν επώνυμους.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:36 Twitter: Αποσύρθηκε η υπηρεσία επαλήθευσης χρήστη έναντι 8 δολαρίων το μήνα
https://www.moneyreview.gr/business-and ... n-to-mina/
Ούτε κι εγώ μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος που ασχολείται με διαστημικές πτήσεις, έχει τρελλό καημό για την ελεύθερη έκφραση των ιδεών.
https://www.kathimerini.gr/world/561830 ... einai-edo/
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Δεν έχω κάποια διαφωνία σε αυτά που λες, εκτός απ το ότι είναι εντελώς speculative.Stalker έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 23:29
Δύσκολο να πει κανείς, και το fb που είναι η άλλη κατεξοχήν πλατφόρμα σύνδεσης χρηστών με διαφημιστές σφυροκοπάται, ίσως να είναι το όλο οικοσύστημα σε καμπή όπου οι εταιρίες αποφασίζουν ότι η διαφήμιση στα σόσιαλ είναι πολύ υπερτιμημένη υπηρεσία. Ο χίτλερ δεν ξέρω που κολλάει, εκτός και αν εννοείς ότι θα δικαιωθεί για το 8δόλαρο με 70 χρόνια καθυστέρηση ο μασκ. Αλλιώς νομίζω το τι πιστεύουν οι διαφημιστικές ότι θέλει ο κόσμος δεν είναι αμελητέo data point.
Άλλο το API του twitter και άλλο το traffic από την εφαρμογή του κινητού που το λιγότερο προσφέρεται για πολύ πιο εξειδικευμένο fingerprinting.
Δεν εννοώ ότι θα δικαιωθεί ο Μασκ σε 70 χρόνια. Εννοώ αυτό που έγραψα: ότι το Twitter έχει τεράστια κίνηση και οι διαφημιστες δύσκολα θα αποφασίσουν να αποσυρθούν μόνιμα από την πλατφόρμα επειδή ο Ηλον κάνει ανελέητο shitposting στην ίδια του την πλατφόρμα. Η αναφορά στον Χίτλερ ήταν ξεκαθαρη: αφορούσε τη λογική των εταιρειών που δεν εχουν καμια ηθικη και κανενα αλλο στοχο εκτος απο τα λεφτα. Ας μην ξεχνάμε ότι πρακτικά όλες οι εταιρείες που απέσυραν τη διαφήμιση είναι γνωστές για τις ανήθικες πρακτικές τους. Η VW πχ είναι η εταιρεία που συστηματικά κοροϊδευε τους καταναλωτές και τις ρυθμιστικές αρχες με τους ρύπους. Ο κόσμος δε χρησιμοποιεί προϊόντα και υπηρεσίες βάσει συμπάθειας στον εκαστοτε ολιγαρχη, αλλιώς η Microsoft θα είχε χρεοκοπήσει εδώ και δύο δεκαετίες. Οι διαφημιστές δεν πουλάνε στον κόσμο αυτό που θέλει ο κόσμος, οι διαφημιστές θελουν να κάνουν τον κόσμο να πιστεψει ότι θέλει το χ. Διαφήμιση είναι δεν είναι προσπεκτους.
Την τελευταία σου παράγραφο που τη συνδέεις με προηγούμενες αναρτήσεις ειλικρινά δεν μπορώ να τη σχολιάσω γιατί όπως σου είπα εντάσσεται στο main point σου, που όπως είπα είναι pure speculation, όπως ακριβώς και το bold. Η οποία μάλιστα δεν είναι και ευθέως διατυπωμένη. Τι ακριβώς ισχυρίζεσαι; Ότι το Twitter θα αρχίσει να ξεπουλαει τα δεδομένα σε τρίτους (όπως κάνει πχ το fb) και οι υπεύθυνοι του privacy έχουν κάποια αντίρρηση γιατί δε θα αρέσει στον κοσμο ίσως; Στον ίδιο κόσμο που εν γνώσει του δέχεται να κάνει το guinea pig για το Facebook AI Research group; Ότι έχουν οι ίδιοι ηθικές αναστολές; Δεν ξέρω αλλά χλωμό.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 11:23
Δεν εννοώ ότι θα δικαιωθεί ο Μασκ σε 70 χρόνια. Εννοώ αυτό που έγραψα: ότι το Twitter έχει τεράστια κίνηση και οι διαφημιστες δύσκολα θα αποφασίσουν να αποσυρθούν μόνιμα από την πλατφόρμα επειδή ο Ηλον κάνει ανελέητο shitposting στην ίδια του την πλατφόρμα. Η αναφορά στον Χίτλερ ήταν ξεκαθαρη: αφορούσε τη λογική των εταιρειών που δεν εχουν καμια ηθικη και κανενα αλλο στοχο εκτος απο τα λεφτα. Ας μην ξεχνάμε ότι πρακτικά όλες οι εταιρείες που απέσυραν τη διαφήμιση είναι γνωστές για τις ανήθικες πρακτικές τους. Η VW πχ είναι η εταιρεία που συστηματικά κοροϊδευε τους καταναλωτές και τις ρυθμιστικές αρχες με τους ρύπους. Ο κόσμος δε χρησιμοποιεί προϊόντα και υπηρεσίες βάσει συμπάθειας στον εκαστοτε ολιγαρχη, αλλιώς η Microsoft θα είχε χρεοκοπήσει εδώ και δύο δεκαετίες. Οι διαφημιστές δεν πουλάνε στον κόσμο αυτό που θέλει ο κόσμος, οι διαφημιστές θελουν να κάνουν τον κόσμο να πιστεψει ότι θέλει το χ. Διαφήμιση είναι δεν είναι προσπεκτους.
Και το κυριώτερο, οι διαφημιστές πρέπει να συντονίζονται απολύτως με τη γραμμή που θέλει ο πελάτης. Οπότε, το ζητούμενο είναι ποιος είναι ο πελάτης (λογαριασμός) και όχι η διαφημιστική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εννοείται ότι το είχαν προβλέψει.mao mao έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:38Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν είχαν υπολογίσει αυτό που θα γινόταν με ανώνυμους να παριστάνουν επώνυμους.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:36 Twitter: Αποσύρθηκε η υπηρεσία επαλήθευσης χρήστη έναντι 8 δολαρίων το μήνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τι κατάφεραν όμως με αυτό που έγινε;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 14:25Εννοείται ότι το είχαν προβλέψει.mao mao έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:38Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν είχαν υπολογίσει αυτό που θα γινόταν με ανώνυμους να παριστάνουν επώνυμους.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:36 Twitter: Αποσύρθηκε η υπηρεσία επαλήθευσης χρήστη έναντι 8 δολαρίων το μήνα
- hellegennes
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά υποθέτω διάφορα πράγματα. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων, δηλαδή όλοι αυτοί οι ηλίθιοι πλήρωσαν 8 δολάρια για μια φάρσα 1-2 ημερών.mao mao έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 14:29τι κατάφεραν όμως με αυτό που έγινε;hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 14:25Εννοείται ότι το είχαν προβλέψει.mao mao έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:38
Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι δεν είχαν υπολογίσει αυτό που θα γινόταν με ανώνυμους να παριστάνουν επώνυμους.
Δεύτερον, δείχνει μια εικόνα ενός μέσου που αναλαμβάνει την ευθύνη και αλλάζει αμέσως ως απόκριση σε ενδεχόμενα προβλήματα και διαμαρτυρίες, δηλαδή το αντίθετο από ό,τι είναι όλα τα social media μέχρι στιγμής, που γράφουν στα μεγάλα στρογγυλά αρχίδια τους όλα τα παράπονα, τις διαμαρτυρίες και την δημόσια κατακραυγή. Αυτό ενισχύει και το trust building της πλατφόρμας, που θα είναι χρήσιμο στην πορεία.
Τρίτον, δημιούργησε θόρυβο γύρω από την πλατφόρμα κι αυτό μόνο καλό της κάνει, ακόμη κι αν μερίδα του κοινού θεωρεί ότι είναι αρνητική διαφήμιση.
Τέταρτον, αποτελεί πρώτης τάξης αφορμή μετ' αποδείξεως για δομικές αλλαγές στην πλατφόρμα, που διαφορετικά θα έβρισκαν αντίσταση. Χμμμ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μπορεί να είναι κι άλλα πράγματα, που δεν έχω σκεφτεί ή που δεν πάει καν το μυαλό μας.
Αυτό που δεν συμβαίνει πάντως είναι ότι δεν έχει σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα κάθε κίνησής του ένας άνθρωπος που έχει πάρει 2 εταιρείες και τις έχει φτάσει να αξίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια, ότι δεν έχει δηλαδή business planning skills. Νομίζω ότι αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού να πιστεύει κανείς κάτι τέτοιο.
Μου θυμίζει όλους αυτούς που νομίζουν ότι έχουν βρει καινούργιες θεωρίες φυσικής και λύσεις σε προβλήματα που "δεν έχουν σκεφτεί οι επιστήμονες".
Αυτό που δεν συμβαίνει πάντως είναι ότι δεν έχει σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα κάθε κίνησής του ένας άνθρωπος που έχει πάρει 2 εταιρείες και τις έχει φτάσει να αξίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια, ότι δεν έχει δηλαδή business planning skills. Νομίζω ότι αγγίζει τα όρια του σουρεαλισμού να πιστεύει κανείς κάτι τέτοιο.
Μου θυμίζει όλους αυτούς που νομίζουν ότι έχουν βρει καινούργιες θεωρίες φυσικής και λύσεις σε προβλήματα που "δεν έχουν σκεφτεί οι επιστήμονες".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σιχτίρ ,ανταλλακτικά ροδάκια πολυθρόνας γραφείου να μη βρίσκω πουθενά στα επί τούτου μαγαζιά. Βρήκα στο... ΠλαίσιοΓΑΛΗ έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 10:42 Γι' αυτό και οι βίδες του ΙΚΕΑ είναι πάντα μετρημένες, ούτε μία παραπάνω.![]()
Εγώ νομίζω ότι ένας άνθρωπος που έχει πάρει ή δημιουργήσει τις χ εταιρίες και τις έχει φτάσει να αξίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια, έχει την ψυχολογία παίκτη που παίζει πια για το παιχνίδι και το διασκεδάζει.hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 14:54 Μπορεί να είναι κι άλλα πράγματα, που δεν έχω σκεφτεί ή που δεν πάει καν το μυαλό μας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 14:47Δεν είμαι σίγουρος, αλλά υποθέτω διάφορα πράγματα. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων, δηλαδή όλοι αυτοί οι ηλίθιοι πλήρωσαν 8 δολάρια για μια φάρσα 1-2 ημερών.
Δεύτερον, δείχνει μια εικόνα ενός μέσου που αναλαμβάνει την ευθύνη και αλλάζει αμέσως ως απόκριση σε ενδεχόμενα προβλήματα και διαμαρτυρίες, δηλαδή το αντίθετο από ό,τι είναι όλα τα social media μέχρι στιγμής, που γράφουν στα μεγάλα στρογγυλά αρχίδια τους όλα τα παράπονα, τις διαμαρτυρίες και την δημόσια κατακραυγή. Αυτό ενισχύει και το trust building της πλατφόρμας, που θα είναι χρήσιμο στην πορεία.
Τρίτον, δημιούργησε θόρυβο γύρω από την πλατφόρμα κι αυτό μόνο καλό της κάνει, ακόμη κι αν μερίδα του κοινού θεωρεί ότι είναι αρνητική διαφήμιση.
Τέταρτον, αποτελεί πρώτης τάξης αφορμή μετ' αποδείξεως για δομικές αλλαγές στην πλατφόρμα, που διαφορετικά θα έβρισκαν αντίσταση. Χμμμ...
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Dwarven Blacksmith
Δεν υπάρχουν μαλακίες, μόνο 5D chess. Που τα έχουμε ξαναδεί αυτά....Bill Hicks έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 15:59hellegennes έγραψε: 12 Νοέμ 2022, 14:47Δεν είμαι σίγουρος, αλλά υποθέτω διάφορα πράγματα. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων, δηλαδή όλοι αυτοί οι ηλίθιοι πλήρωσαν 8 δολάρια για μια φάρσα 1-2 ημερών.
Τέταρτον, αποτελεί πρώτης τάξης αφορμή μετ' αποδείξεως για δομικές αλλαγές στην πλατφόρμα, που διαφορετικά θα έβρισκαν αντίσταση. Χμμμ...![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος