Να γράψει ο orion 22 μην είμαι συνέχεια ο κακός.Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:39Κ γω δεν τοξερα αυτό... Και που να το ξέρω άλλωστε, κ είχα ζητήσει μασιφ. Όταν τελείωσε, το εσωτερικό δεν ήταν. Όταν γκρινιαξα με κοίταξε ο πατέρας μου στραβά κ μουπε ότι δε γίνεται. Μουχε εξηγήσει, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τπτ. 20χιλ το '05. Δε θυμάμαι αν ήταν με συσκευές κτλ, μέσα. Την αγαπώ πολύ την κουζίνα μου!!!bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:32 Έτσι είναι δε πουλάνε όλο το πορτάκι μασίφ, το εσωτερικό δεν είναι, μόνο το γύρω γύρω.
Σε πόρτες μεγάλες γινεται αλλά είναι πανακριβες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν το έγραψα για να ζητήσω άποψη ή για να μου πεις αν μας έπιασαν κότσο. Απλά το έγραψα. Χαλάρωσε. Πιες κανα ουισκακι κ χαλάρωσε...Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:42Να γράψει ο orion 22 μην είμαι συνέχεια ο κακός.Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:39Κ γω δεν τοξερα αυτό... Και που να το ξέρω άλλωστε, κ είχα ζητήσει μασιφ. Όταν τελείωσε, το εσωτερικό δεν ήταν. Όταν γκρινιαξα με κοίταξε ο πατέρας μου στραβά κ μουπε ότι δε γίνεται. Μουχε εξηγήσει, αλλά δεν είχα συγκρατήσει τπτ. 20χιλ το '05. Δε θυμάμαι αν ήταν με συσκευές κτλ, μέσα. Την αγαπώ πολύ την κουζίνα μου!!!bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:32 Έτσι είναι δε πουλάνε όλο το πορτάκι μασίφ, το εσωτερικό δεν είναι, μόνο το γύρω γύρω.
Σε πόρτες μεγάλες γινεται αλλά είναι πανακριβες
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν είναι πρόβλημα, φτάνει να φτιαχτεί σωστά. Πώς νομίζεις φτιάχνανε μπαλκονόπορτες και κουζίνες πριν 100 χρόνια;Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:41 Παραλίγο να βάλουμε αντί για αλουμίνια, ξύλο στις μπαλκονόπορτες. Πάλι καλά, δε βάλαμε... Βάλαμε αλουμίνια που μοιάζουν με ξύλο.
πάρε να δεις
https://www.pinterest.com.au/pin/335658 ... 7/?lp=true
Όλο ξύλο, απλά ήταν πολύ μικρότερες. Παρατήρησε ότι όλες οι επιφάνειες έχουν πλαίσιο; αυτό είναι για τη διαστολή-συστολή, εκεί μέσα κινείται το ξύλο. Αν βρεις άνθρωπο που ξέρει να το φτιάξει αυτό σήμερα τρύπα μου τη μύτη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Μα έχει ο πατέρας μου στο σπίτι. Του '95 το σπίτι. Είναι βαριές κ έχουν ξεθωριάσει. Οι μπαλκονοπορτες μου είναι μεγάλες, θα μου φεύγε το χέρι άνοιξε κλείσε, άσε που αν χαλούσαν δε θασχολιομουν εγώ. Είχαμε κάνει χώρο για ξύλινα, αλλά τελικά βάλαμε τα αλουμίνια κ χωρεσε κ σίτα κ σιδεριά. Μια χαρά είναι! Ταγαπω κ αυτά!Chilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:47Δεν είναι πρόβλημα, φτάνει να φτιαχτεί σωστά. Πώς νομίζεις φτιάχνανε μπαλκονόπορτες και κουζίνες πριν 100 χρόνια;Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:41 Παραλίγο να βάλουμε αντί για αλουμίνια, ξύλο στις μπαλκονόπορτες. Πάλι καλά, δε βάλαμε... Βάλαμε αλουμίνια που μοιάζουν με ξύλο.
πάρε να δεις
https://www.pinterest.com.au/pin/335658 ... 7/?lp=true
όλο ξύλο, απλά ήταν πολύ μικρότερες.
- Chilloutbuddy
Μια χαρά είναι και τ'αλουμίνια. Άλλο πράγμα, έχει τα θετικά του. Εγώ τα αποφεύγω γιατί αν κάτι χτυπήσει και γρατζουνιστεί θέλω να μπορώ να το φτιάχνω.Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:51 Μα έχει ο πατέρας μου στο σπίτι. Του '95 το σπίτι. Είναι βαριές κ έχουν ξεθωριάσει. Οι μπαλκονοπορτες μου είναι μεγάλες, θα μου φεύγε το χέρι άνοιξε κλείσε, άσε που αν χαλούσαν δε θασχολιομουν εγώ. Είχαμε κάνει χώρο για ξύλινα, αλλά τελικά βάλαμε τα αλουμίνια κ χωρεσε κ σίτα κ σιδεριά. Μια χαρά είναι! Ταγαπω κ αυτά!
Το '95 θα υπήρχαν ακόμα μάστορες. Σήμερα σου φτιάχνουν ένα κουτί από mdf και μπροστά και πάνω βάζουνε διάφορες πέτρες και καθρεφτάκια να χαίρονται οι ιθαγενείς
Αλλά δεν έγινε όλο αυτό από φτήνια ούτε είναι κάποια παγκόσμια συνωμοσία. Το mdf είναι όντως το καλύτερο υλικό γι'αυτές τις εφαρμογές, είναι ολόϊσιο, σταθερό, δε στραβώνει, δε συστέλλεται, δε διαστέλλεται, βάφεται άψογα, δεν είναι πιό βαρύ από όσο χρειάζεται να είναι, δεν έχει ρόζους και ατέλειες, είναι παντελώς προβλέψιμο, αξιόπιστο και ομοιογενές.
Το ξύλο δεν είναι τίποτα απ'όλα αυτά. Το ξύλο είναι βασικά βίτσιο.
Ε βίτσιο είχε ο πατέρας μου... Αφού ζητησε ταλιουμινια ναχουν αρκετούς ροζους... Κ η αλήθεια είναι, την έχει πατήσει κόσμος νομίζοντας ότι είναι ξυλιναChilloutbuddy έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:55Μια χαρά είναι και τ'αλουμίνια. Άλλο πράγμα, έχει τα θετικά του. Εγώ τα αποφεύγω γιατί αν κάτι χτυπήσει και γρατζουνιστεί θέλω να μπορώ να το φτιάχνω.Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:51 Μα έχει ο πατέρας μου στο σπίτι. Του '95 το σπίτι. Είναι βαριές κ έχουν ξεθωριάσει. Οι μπαλκονοπορτες μου είναι μεγάλες, θα μου φεύγε το χέρι άνοιξε κλείσε, άσε που αν χαλούσαν δε θασχολιομουν εγώ. Είχαμε κάνει χώρο για ξύλινα, αλλά τελικά βάλαμε τα αλουμίνια κ χωρεσε κ σίτα κ σιδεριά. Μια χαρά είναι! Ταγαπω κ αυτά!
Το '95 θα υπήρχαν ακόμα μάστορες. Σήμερα σου φτιάχνουν ένα κουτί από mdf και μπροστά και πάνω βάζουνε διάφορες πέτρες και καθρεφτάκια να χαίρονται οι ιθαγενείς![]()
Αλλά δεν έγινε όλο αυτό από φτήνια ούτε είναι κάποια παγκόσμια συνωμοσία. Το mdf είναι όντως το καλύτερο υλικό γι'αυτές τις εφαρμογές, είναι ολόϊσιο, σταθερό, δε στραβώνει, δε συστέλλεται, δε διαστέλλεται, βάφεται άψογα, δεν είναι πιό βαρύ από όσο χρειάζεται να είναι, δεν έχει ρόζους και ατέλειες, είναι παντελώς προβλέψιμο, αξιόπιστο και ομοιογενές.
Το ξύλο δεν είναι τίποτα απ'όλα αυτά. Το ξύλο είναι βασικά βίτσιο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Διάβασα την πρώτη σελίδα του νήματος και, με έναν ελαφρύ πανικό, είναι η αλήθεια, συνηδειτοποίησα ότι, εν έτει 2018, η έννοια της τραπεζαρίας υφίσταται και εκτός του σύμπαντος της δημοφιλούς σειράς το ρετιρέ
Επειδής, όμως, έγινε λόγος για καναπέ, συνιστώ μαρμαρίδη: έχομε έναν γωνιακό εδώ και μια δεκαετία ο οποίος έχει τραβήξει τα πάθη του ιησού από μετακομίσεις κλπ, αλλά παραμένει το ίδιο σφηριγιλός όσο και την μέρα που τον αγοράσαμε
Επειδής, όμως, έγινε λόγος για καναπέ, συνιστώ μαρμαρίδη: έχομε έναν γωνιακό εδώ και μια δεκαετία ο οποίος έχει τραβήξει τα πάθη του ιησού από μετακομίσεις κλπ, αλλά παραμένει το ίδιο σφηριγιλός όσο και την μέρα που τον αγοράσαμε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
συγνώμη που σε πανικοβάλλαμε με τη εξωτική μας συνήθεια να μην τρώμε στο γόνατο 
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μα, τραπεζαρία, ρε μλκς; Σε λίγο θα διαβάσομε και για λαβομάνο 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μπαουλοντιβανο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
για να βάλομε κάποια πράγματα στη θέση τους, το μασίφ ξύλο καλής ποιότητας κοστίζει από 800- 1400 ευρώ το κυβικό, άντε 1700 τα πολύ σούπερ/εξωτικά
κάντε τους υπολογισμούς σας αν δε βαριέστε, αλλά επειδή άκουσα για ένα τραπέζι κερασιά στα 5Κ, πληροφοριακά η ξυλεία για αυτό το τραπέζι
κοστίζει 300 ευρώ βαριά βαριά
Τεχνίτες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τραίνο.
κάντε τους υπολογισμούς σας αν δε βαριέστε, αλλά επειδή άκουσα για ένα τραπέζι κερασιά στα 5Κ, πληροφοριακά η ξυλεία για αυτό το τραπέζι
- Cecily Anne
Πού τρως ρε συ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 19:00 Μα, τραπεζαρία, ρε μλκς; Σε λίγο θα διαβάσομε και για λαβομάνο![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Mασιφ κουζίνες μόνο στο ΙΚΕΑ έχει πια μερικές καλές σειρές με προσόψεις από πραγματικό ξύλο.
Εστησα το καλοκαιρι μια για τη μάνα μου από ξύλο μελιάς μεσα σε πλακάκι FAP Roma Statuario και το ευχαριστήθηκα.
Εστησα το καλοκαιρι μια για τη μάνα μου από ξύλο μελιάς μεσα σε πλακάκι FAP Roma Statuario και το ευχαριστήθηκα.
dna replication έγραψε: 07 Οκτ 2018, 19:46 για να βάλομε κάποια πράγματα στη θέση τους, το μασίφ ξύλο καλής ποιότητας κοστίζει από 800- 1400 ευρώ το κυβικό, άντε 1700 τα πολύ σούπερ/εξωτικά
Οι τεχνίτες οντως σπανιζουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος