!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Conor McGregor VS Nurmagomedov

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Conor McGregor VS Nurmagomedov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εδώ σας υπενθυμίζω τί είχε πεί ο Χελώνος από τις 2 Αυγούστου, παρακαλώ:
Kauldron έγραψε: 02 Αύγ 2018, 22:36 Μετά λύπης μου λέω οτι πιστεύω πως θα επικρατήσει ο Τάταρος.
Να τον ακούτε τον Χελώνο, οι χελώνες είμαστε γνωστές για τις παλαιστικές μας ικανότητες.
Σας ευχαριστώ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 18:13 Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα. Γι' αυτό γελούσε κιόλας μετά. Σαν να λέει "εντάξει εννοείται ότι είσαι καλύτερος, εγώ έλεγα μαλακίες για το prοmotion. Έχω πάψει ν' ασχολούμαι από τότε που τα οικονόμησα χοντρά. Την πλάκα μου ήρθα να κάνω εδώ για να βγάλω λίγα ακόμα. Πάμε να πληρωθούμε τώρα".
Τι να εκανε δηλαδη, να εβαζε τα κλαματα?
Αμηχανα γελουσε οτι και καλα δεν εγινε τιποτα, ειμαι ακομα ζωντανος...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

17 σελίδες. Βλέπω υπάρχει ενδιαφέρον. Ίσως θα έπρεπε ν' ανοίξουμε νήμα ειδικά για το MMA.

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2018, 11:00 ας πει και σε εμάς κάποιος τι έγινε πριν λίγο

Επίσης δε καταλαβαίνω γιατί η περισσότεροι ελ τάχθηκαν στο πλευρό του μουσλιμ γιδοβλαχου
Πού το βλέπεις αυτό; Εγώ το αντίθετο βλέπω. Διαβάζω σχόλια από βλαχοέλληνες που δεν έχουν ξαναδεί mma στη ζωή τους να λένε ότι δε παλεύει αντρικά ο Khabib και κάνει αγκαλίτσες. Τι σκουπίδια ρε φίλε. Δε λέω για όσους δεν τους αρέσει το στυλ του ή το βρίσκουν βαρετό. Αυτό των ελληναράδων που έχουν βγει και γράφουν ότι δεν μπορεί να ρίξει λέει "κανονικό ξύλο" και "κλέβει" δεν το χω ξανασυναντήσει. Βγαίνει τώρα ο μπουρτζόβλαχος που δεν έχει πατήσει σε γυμναστήριο πολεμικών τεχνών στη ζωή του να μας πει πως επειδή τον βίασε με λαβές (τις οποίες δε καταλαβαίνει κι ονομάζει αγκαλίτσες) τον Ιρλανδό, δε μετράει και ζαβολιά. Ο μέσος άντρας σ' αυτή τη χώρα είναι κολλημένος στα 10 χρόνια όσον αφορά τη πνευματική ανάπτυξη;

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Conor ήταν αβοήθητος σα μωρό στο έδαφος και στο όρθιο που είναι το στοιχείο του δεν είδα να κυριαρχεί. Ίσα, ίσα έφαγε καλά κι εκεί. Ποιο ριμάτσ και μαλακίες; Γιατί να πάρει ριμάτς ο Κόνορ; Ας γυρίσει κανονικά να παίξει μερικούς αγώνες να αποδείξει πάλι την αξία του και βλέπουμε.
Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:01 Βλεποντας τον βιασμο που υπεστη απο τον τρομοκρατη, ο αγωνας εναντιον του Money μοιαζει με βολτα στην εξοχη!
Ανετα και ωραια λεφτα κονομησε ο ιρλανδος εναντιον του Money.
Ασυλληπτος μαγκας ο promoter του!
O Mayweather τον πήγαινε χαλαρά. Στους πρώτους γύρους δεν έκανε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

O Mayweather δεν το πήγε καθόλου χαλαρά. Ίδια στρατηγική που είχε πάντα ακολούθησε.

Όσο για τον αγώνα με τον Καμπιμπ, σαφώς και είναι ανώτερος στο έδαφος. Κάποτε τα ίδια έκανε και η οικογένειά Gracie και τα σάρωσε όλα.

Από κει και πέρα ο Ιραλνδος πήγε καλά μετά από δύο χρόνια αποχη. Έκανε αυτό που ήθελε καταπώς φάνηκε, έχασε μεν αλλά κλάιν. Κάπως πρέπει να μάθεις στην πράξη πως παίζει ο αντίπαλος.

Φεργκιουσον, Σίλβα και GSP λογικά οι επόμενοι αντίπαλοι. Τουλάχιστον 2 από αυτούς με πιο σίγουρο τον Φεργκιουσον.

Μετά ο επαναληπτικός όπου θα σπάσει τα μούτρα του γιδοβλαχου μουσλιμιου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Χαλαρός ήταν ο Mayweather. Ναι, η διαφορά με το τι έκανε η οικογένεια Gracie κάποτε είναι ότι τότε κανείς δεν ήξερε. Τώρα όλοι ξέρουν να παίζουν στο έδαφος ή τουλάχιστον πρέπει να ξέρουν, αλλά ο Khabib είναι απλά πολύ καλός. Σίγουρα μπορεί να βρεθεί κάποιος να τον σταματήσει, αλλά δε βρίσκω κανέναν λόγο για τον οποίο ο Κόνορ θα μπορέσει να το κάνει αυτό.

Θέλω να δω την επιστροφή του GSP.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Το μόνο καλό στοιχείο του Κόνορ που φάνηκε σε αυτόν τον αγώνα είναι ότι έχει καλό σαγόνι.

Από τα σχόλια που διαβάζω στο διαδίκτυο κι εγώ έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι στην Ελλάδα υποστήριζαν τον Nurmagomedov. Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί που μένουν στην Ελλάδα και κατάγονται από τη Ρωσία. Εγώ υποστήριζα τον Κόνορ αλλά σαν αθλητής μου αρέσει πολύ ο Nurmagomedov. Είναι ο λόγος που ξεκίνησα να παρακολουθώ βίντεο πάλης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 08 Οκτ 2018, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Uppercut έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:25 Χαλαρός ήταν ο Mayweather. Ναι, η διαφορά με το τι έκανε η οικογένεια Gracie κάποτε είναι ότι τότε κανείς δεν ήξερε. Τώρα όλοι ξέρουν να παίζουν στο έδαφος ή τουλάχιστον πρέπει να ξέρουν, αλλά ο Khabib είναι απλά πολύ καλός. Σίγουρα μπορεί να βρεθεί κάποιος να τον σταματήσει, αλλά δε βρίσκω κανέναν λόγο για τον οποίο ο Κόνορ θα μπορέσει να το κάνει αυτό.

Θέλω να δω την επιστροφή του GSP.
Πάντα υπάρχει ο διαχωρισμός στράικερ με παλαιστη. Μόνο ο GSP τα πήγαινε εξίσου καλά και στα δύο. Ο τρόπος που παλεύει ο Καμπιμπ είναι φοβερός υπό την έννοια ότι πραγματικά τρίβεται σα γλίτσα πάνω στον άλλο και τον εξαντλεί. Δύο φορές όμως, δυσκολεύτηκε απίστευτα σε αγώνα. Και κανείς από αυτούς που τον δυσκόλεψαν δεν είχε τις ικανότητες του Mcgregor στα χτυπήματα.

Ο ένας, στο βιντεο που έβαλε ο Γαταρος ίσα που τον έριξε και δύο φορές.

Και ο άλλος ο Ιακουιντα νομίζω τον δυσκόλεψε και του πέρασε και δυνατές μπουνιές. Και ο Ιακουιντα σαν στράικερ δεν πιάνει μια μπροστά στον ΜcGregor.

Ο Ντατζεστανος έπαιξε με μισό Mcgregor χτες. Καμία σχέση με το beast που ήταν παλαιότερα. Μπορεί να ξαναγίνει; Θα το δούμε.

Πάντως απέδειξε ότι τελικά του γάμησέ άσχημα το μυαλό ο Ιρλανδός.
Σε ενδεχόμενη ρεβάνς θα έχει δυσανάλογο ψυχολογικό βάρος να σηκώσει ο Καμπιμπ.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Στο τεχνικό κομμάτι και στο σημείο της υποταγής να πούμε ότι αν ο Κόνορ επιδίωκε να πιάσει με τα δυο του χέρια το δεξί χέρι του Khambib ίσως κατάφερνε να σπάσει τη λαβή. Ο διαιτητής την έσπασε αρκετά εύκολα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Από 1.47.00 μέχρι 1.55.00 μιλούν για τον Χαμπίμπ. Για όσους δε γνωρίζουν, οι τρεις καραφλοί είναι προπονητές MMA και ο τέταρτος είναι αναλυτής.

Η εκπομπή είναι 6 μήνες πριν και δεν είχαμε δει ακόμα τη βελτίωση του Khabib στο striking. Ο Πολατίδης ισχυρίζεται ότι ο GSP θα τον σκότωνε τον Khabib. Λέει ακόμα ότι τον έχει γνωρίσει από κοντά κι αναφέρει περιστατικά που φανερώνουν πόσο αρχιδάκι είναι ο Νταγκεστανός.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Γάταρος έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:11 Στο τεχνικό κομμάτι και στο σημείο της υποταγής να πούμε ότι αν ο Κόνορ επιδίωκε να πιάσει με τα δυο του χέρια το δεξί χέρι του Khambib ίσως κατάφερνε να σπάσει τη λαβή. Ο διαιτητής την έσπασε αρκετά εύκολα.

Εικόνα
Μάλλον είχε κουραστεί ή είπε φακ ιτ,νεξτ τάιμ.
Ή λαβη αυτή καίτοι επώδυνη και επικίνδυνη, με τον τρόπο που έγινε είχε κάποιος την δυνατότητα να την σπάσει και χωρίς να χρησιμοποιήσει τεχνική εκτός κανόνων.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

σε τετοια μεγγενη με την δυναμη του αλλου μπορουσε να ξεφυγει;
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Γάταρος έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:11 Στο τεχνικό κομμάτι και στο σημείο της υποταγής να πούμε ότι αν ο Κόνορ επιδίωκε να πιάσει με τα δυο του χέρια το δεξί χέρι του Khambib ίσως κατάφερνε να σπάσει τη λαβή. Ο διαιτητής την έσπασε αρκετά εύκολα.
Ο διαιτητής την έσπασε εύκολα γιατί βρίσκονταν υπό διαφορετική γωνία και είχε τη δυνατότητα να πιάσει από τις παλάμες. Είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις μία τέτοια λαβή έχοντας το σαγόνι προς τα δεξιά και το αριστερό πόδι παγιδευμένο να τραβιέται προς τα πίσω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

μήπως ο διαιτητης την "έσπασε εύκολα" επειδή και ο Χαμπιμπ μπάνισε το ταπ του Ιρλανδου και χαλάρωσε/τραβηχτηκε και ο ιδιος κιόλας? Λεωγωτωρα...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”