Έτοιμοι ήσασταν κουφαλες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Disturbing Films
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Disturbing Films
Δεν ηταν αντικειμενικά καλό το σαλό, όσο σοκαριστικό ή μη κι αν ηταν σαν ταινια. Δες αντίχριστο του Τριερ ή Μαρτυρς. Ειναι τα τοπ του ειδους τους. Τα υπόλοιπα του ειδους τους, μοιαζουν δηθενιές μπροστά τους.Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:03 Απο τέτοιο στυλ φιλμς έχω δει μόνο το Salo Και μετά πήρα ξεκοπη την τριλογία του Νονου για να μπορέσω να έρθω στα ίσα μου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τρομακτικό.Otto Weininger έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 21:56Το "megan is missing" είναι φριχτό γιατί απλά θα μπορούσε να είναι αλήθεια ή να συμβαίνει ακόμα και τώρα που μιλάμε σε κάποιο παιδί που την πάτησε από το ίντερνετΕρμής έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 21:51 Μλκ μου υπάρχει άνθρωπος να δει έστω 1 λεπτό από αυτά τα ξερασματα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εμένα τώρα που το λες.vantono έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:08 Λολ, τελικαι ναι, εχει απαγορευτει οντως εκει, απ'οτι διαβασα.
Ψαχνω καποιον να μου εξηγησει γιατί στη Ν.Ζηλανδία απαγορεύονται επισήμως οι "ακραίες" ταινίες τρόμου. Δεν αρέσουν στο βασιλιά? Δεν λεω οτι ειναι απαραίτητα κακό αυτο, αλλα με βασανίζει το γιατι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Otto Weininger
Το Salo οκ, είναι disturbing αλλά αντέχεται.vantono έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:14Δεν ηταν αντικειμενικά καλό το σαλό, όσο σοκαριστικό ή μη κι αν ηταν σαν ταινια. Δες αντίχριστο του Τριερ ή Μαρτυρς. Ειναι τα τοπ του ειδους τους. Τα υπόλοιπα του ειδους τους, μοιαζουν δηθενιές μπροστά τους.Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:03 Απο τέτοιο στυλ φιλμς έχω δει μόνο το Salo Και μετά πήρα ξεκοπη την τριλογία του Νονου για να μπορέσω να έρθω στα ίσα μου
Το megan is missing, όχι. Και για να σου λέω εγώ όχι, ειναι όχι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κι εγώ κάνα εικοσαλεπτο άντεξαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:08Είσαι μυρωδιάς.Βλήμα έγραψε: 05 Μάιος 2020, 00:28 Επίσης τον Αντίχριστο του Τρίερ, όχι μόνο τον είδα μισό, αλλά παρατώντας την προβολή υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναδώ Τρίερ ποτέ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
ναι, μην χάσεις και το ματςBeria έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:55Κι εγώ κάνα εικοσαλεπτο άντεξαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:08Είσαι μυρωδιάς.Βλήμα έγραψε: 05 Μάιος 2020, 00:28 Επίσης τον Αντίχριστο του Τρίερ, όχι μόνο τον είδα μισό, αλλά παρατώντας την προβολή υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναδώ Τρίερ ποτέ.
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- Otto Weininger
- Otto Weininger
το φάνκι φόρεστ μπαίνει στη λίστα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η πρωτη σκηνή του martyrs μου δωσε εφιάλτες, νταξει ήμουν και μικρός αλλά και πάλιvantono έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:14Δεν ηταν αντικειμενικά καλό το σαλό, όσο σοκαριστικό ή μη κι αν ηταν σαν ταινια. Δες αντίχριστο του Τριερ ή Μαρτυρς. Ειναι τα τοπ του ειδους τους. Τα υπόλοιπα του ειδους τους, μοιαζουν δηθενιές μπροστά τους.Ερμής έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:03 Απο τέτοιο στυλ φιλμς έχω δει μόνο το Salo Και μετά πήρα ξεκοπη την τριλογία του Νονου για να μπορέσω να έρθω στα ίσα μου
La Fin absolue du monde
αν ηταν αληθινη θα ηταν η πιο disturbing
αν ηταν αληθινη θα ηταν η πιο disturbing
For many years, a videotape transfer of the film was all that was known to exist of the film, aside from censored post-1994 film prints screened at various international film festivals. In 2013, the original 16 mm negative of the film was rediscovered in an IMAGICA warehouse
https://archive.org/details/youtube-UxME8pxrKyQ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτο ειναι απο τις κορυφαίες ντιστερμπιές. Αυτό, το martyrs και το begotten (που δεν εχει εκτιμηθεί όπως θα του άξιζε), τα εχω στο τοπ 3.
- Otto Weininger
Εύγε.Null έγραψε: 11 Νοέμ 2022, 16:55 For many years, a videotape transfer of the film was all that was known to exist of the film, aside from censored post-1994 film prints screened at various international film festivals. In 2013, the original 16 mm negative of the film was rediscovered in an IMAGICA warehouse
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett