!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Conor McGregor VS Nurmagomedov

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Conor McGregor VS Nurmagomedov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:48 Όχι γιατί στον αγώνα όταν γίνει το rear naked choke ακόμα κι αν κοιμηθεί ο ηττημένος τότε ο διαιτητής θα σταματήσει τον επιτιθέμενο και δε θα επέλθει ούτε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ούτε θάνατος. Επίσης είναι διαφορετικό πράγμα η εξάρθρωση από armbar και διαφορετικό το να σου σπάσει ο αυχένας ή η σπονδυλική στήλη. Ήξερα ότι επιτρέπεται η εξάρθρωση, δεν ήξερα ότι επιτρέπεται η αναπηρία ή η δολοφονία. Ακόμα πιστεύω ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει καλά.
Ναι ρε παιδί μου αλλά σου λέω ότι δε σπάει τόσο εύκολα (και δεν είμαι καν 100% σίγουρος ότι σπάει) υπάρχει περιθώριο αντίδρασης.
Αλλά να δούμε πράγματι τι θα πει και ο stalker που είναι και ο πιο ψαγμένος.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:41 indeed
ολη την ωρα τον ειχε βαλει κατω και αδυνατουσε να σταθει στα ποδια του ο ιρλανδος ή να αμυνθει
δεν ξερει παλη προφανως

αντιθετως υπαρχει καυκασιος που να μην ξερει παλη τρομερη;
σαν να λες κινεζος αδιαφορος για το πινγκ πονγκ
Ξέρεις δεν ξέρεις πάλη, από τη στιγμή που θα σε βάλει κάτω ο Nurmagomedov δεν το γλιτώνεις το ξύλο. Θεωρείται ο καλύτερος σε αυτού του είδους τη μάχη (ground and pound). Αυτός είναι ο λόγος που λέγαμε ότι για να κερδίσει ο Conor πρέπει να τον βγάλει ΚΟ, γιατί αν σε ρίξει κάτω ο άλλος τελείωσε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:43 Λοιπόν καλά είδα. Οι σχολιαστές λέγανε ότι το χέρι πέρασε κάτω από το πιγούνι αλλά ήταν εμφανές ότι δεν είχε περάσει από κάτω.
Εικόνα

Κάνουν λάθος και στην κάρτα πιο πάνω που γράφουν rear naked choke. Στο sherdog γράφει Neck Crank.

Belisarius αυτές είναι οι καλύτερες λήψεις που έχω αυτή τη στιγμή.

Εικόνα

Εικόνα
Ωραίες λήψεις! Αυτό που έγραψα πριν για στρίψιμο του άνω μέρους του σώματος δεξιά και του κάτω αριστερά άκυρο. Τραβά το πόδι κάποια στιγμή αλλά δε κάνει αυτό που νόμιζα.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Ενδεχομένως το κλειδί στο παιχνίδι ήταν η ευκολία με την οποία ο Νταγκεστανός έκλεινε την απόσταση. Με εντυπωσίασε το striking του. Επίσης και ο Konor παρότι απέτυχε γενικά έδειξε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στο έδαφος.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Αφήνω αυτόν τον αγώνα εδώ για μελέτη. Δεν τον έχω δει ακόμα.
Khabib vs Tibau: Η μοναδική μάχη που έχασε ο Νταγκεστανός στα take downs

Πηγαίνοντας πίσω στο 2012 ο Khabib Nurmagomedov συναντούσε τον Βραζιλιάνο Gleison Tibau στο UFC 148.

Ένα παιχνίδι που ήταν κοντινό και πήγε στην ομόφωνη απόφαση των κριτών υπέρ του Νταγκεστανού. Αυτό που ξεχώρισε στο παιχνίδι ήταν η τρομερή αμυντική ικανότητα του Tibau έναντι των takedowns που επιχείρησε ο Khabib και τελικά δεν κατάφερε ούτε ένα σε τρεις γύρους.

Αντιθέτως ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που έριξε δύο φορές τον Nurmagomedov στο έδαφος. Μάλιστα σύμφωνα με την στατιστική είχε και περισσότερα χτυπήματα από τον Eagle ενώ η νίκη του αμφισβητήθηκε εκείνο τον καιρό από τους φανς του αθλήματος.

http://www.fightsports.gr/mma/khabib-vs ... 7oR0mgzaUk
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ο Tibau ειχε την απαραιτητη δυναμη για να τον απωθει και να ξεκλειδωνει.
Ο κυλοτακιας προφανως δεν ειχε την απαραιτητη δυναμη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Κόκκορας έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:45
vantono έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:22 διαβάζω οτι ο ιρλανδός ζητάει rematch.
και που ζηταει; θα μαθει παλη τοσο συντομα;

επισης ειχε και ενα θεματακι ενεργειας ε; ειχε εξαντληθει μετα τον πρωτο γυρο
καλα κανει που ζητάει ρεβανς,αλλα ουτε εχει ούτε ειχε ελπίδα. Αλλα καλα κανει. Ο κοσμος θα ηθελε σιγουρα να τους ξαναδει αφου πρωτα καταλαγιασουν για τα καλα και ηρεμησουν τα πνευματα,και η κονομα το κοβω να ειναι πολύ μεγαλυτερη. Αλλα γενικα ο κονοράκος ειχε τα θεματακια του. Εδω και καιρο το λεγαμε πολλοι οτι δεν εχει ελπιδα απεναντι στον νταγκεστανό (και μονο απο τις κοινες τους εμφανίσεις/βλεμματα/μαχη ψυχολογιας που βλεπαμε),απλα οι κονορικοί που καταβαθος κι αυτοι το γνώριζαν, το εβλεπαν οπαδικά.

εντιτ: Ακουσα οτι ο Χαμπιμπ πιθανον να χασει και τα φραγκα που ειχε κανονιστει να παρει,λογω της συμπεριφορας του αυτης. Παιζει τετοιο πραγμα?
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Belisarius έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:03 Ενδεχομένως το κλειδί στο παιχνίδι ήταν η ευκολία με την οποία ο Νταγκεστανός έκλεινε την απόσταση. Με εντυπωσίασε το striking του. Επίσης και ο Konor παρότι απέτυχε γενικά έδειξε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στο έδαφος.
Ο Κόνορ ήταν καλύτερος στο έδαφος απ' ό,τι περίμενα κι ο Nurmagomedov ήταν καλύτερος στην όρθια μάχη απ' ό,τι περίμενα. Όταν ο Κόνορ έφαγε το overhead κι έπεσε κάτω πιστεύω ότι είπε "τελείωσε, αφού δε μπορώ να επικρατήσω με πυγμαχία τότε δε μπορώ να κερδίσω".

Για εμένα δεν έχει νόημα και το rematch. Ήξερα ότι ο Nurmagomedov έχει το πλεονέκτημα αλλά παρακάλαγα αν έρθει ήττα να έρθει χωρίς εξευτελισμό, να μην πάθει ο Κόνορ ό,τι έπαθε και ο Michael Johnson. Τελικά δεν το απέφυγε. Αυτό το πράγμα ήταν φρικιαστικό κι αν γίνει rematch το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε το ίδιο σκηνικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 08 Οκτ 2018, 03:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:18
Belisarius έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:03 Ενδεχομένως το κλειδί στο παιχνίδι ήταν η ευκολία με την οποία ο Νταγκεστανός έκλεινε την απόσταση. Με εντυπωσίασε το striking του. Επίσης και ο Konor παρότι απέτυχε γενικά έδειξε ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στο έδαφος.
Ο Κόνορ ήταν καλύτερος στο έδαφος απ' ό,τι περίμενα κι ο Nurmagomedov ήταν καλύτερος στην όρθια μάχη απ' ό,τι περίμενα. Όταν ο Κόνορ έφαγε το overhead κι έπεσε κάτω πιστεύω ότι είπε "τελείωσε, αφού δε μπορώ να επικρατήσω με πυγμαχία τότε δε μπορώ να κερδίσω".
σωστός ο γάταρος! Έτσι ακριβώς. Αυτο ακριβώς που λες παρατηρησα κι εγω. Σαφως βελτιωμενοι και οι δύο,πανω στις αδυναμίες τους. Το ειχαν δουλεψει. Και ναι, ο Γκρεγκορας γαμηθηκε (ψυχολογικα) μετά την πτωση του.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

ο γερος δεν μπορει αλλο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ιδια ηλικια εχουν παντως.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
vantono

Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:35 Ιδια ηλικια εχουν παντως.
στα χαρτιά ναι, αλλα οι καταχρήσεις, το ναιτλάιφ και γενικα η κακοδιαχείρηση της απροσμενα υπέρτατης επιτυχιας που κατεκτησε ο Κονορ εδω και καποια χρονια, φαίνονται. :lol: Δεν ξερω, εγω παντως σε αυτο το ματσάκι,δεν ειδα τον Ιρλανδο που έβλεπα κάποτε. Ναι μεν στο τεχνικό μέρος ειδα μια σημαντικη βελτιωση στο εδαφος,αλλα γενικα σε αντοχη/τσαμπουκα/ψυχικα αποθεματα κτλ, δεν τον ειδα οπως ηταν πιο παλια. Και ποτε δεν υπηρξα και κανενας μεγας φαν του,αλλα αυτη τη διαφορα την παρατηρησα.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Φυλετικα που ανηκουν οι τσετσενοι; Ρωσοποντιο μου θυμιζει η φατσα του.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα. Γι' αυτό γελούσε κιόλας μετά. Σαν να λέει "εντάξει εννοείται ότι είσαι καλύτερος, εγώ έλεγα μαλακίες για το prοmotion. Έχω πάψει ν' ασχολούμαι από τότε που τα οικονόμησα χοντρά. Την πλάκα μου ήρθα να κάνω εδώ για να βγάλω λίγα ακόμα. Πάμε να πληρωθούμε τώρα".
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Στα μεγάλα ματς κατά 80% κερδίζει όποιος έχει τα λιγότερα τατουάζ, νόμος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”