!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Flat Earthers το απόλυτο γέλιο.
Re: Flat Earthers το απόλυτο γέλιο.

απόδειξη ότι η γη είναι κοίλη. ζούμε στο εσωτερικό κοκα κόλας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dorian την 10 Νοέμ 2022, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Φαντάζομαι ότι οι flat earthers πιστεύουν ότι αν προχωρήσουν αρκετά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θα φτάσουν σε ένα σημείο που τελειώνει το έδαφος...
Ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να αποδείξει ότι η γη είναι σφαιρική.stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:52Φαντάζομαι ότι οι flat earthers πιστεύουν ότι αν προχωρήσουν αρκετά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θα φτάσουν σε ένα σημείο που τελειώνει το έδαφος...
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα πέρα από το ότι διαθέτει κωδικούς πρόσβασης στο twitter και το facebook.
Ποια η σημασία μίας τέτοιας παρατήρησης όμως;
Λοξίας έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 09:23Όχι ρε συ, δεν ειρωνεύομαι.Someone έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 23:25Καλά εσύ ειρωνεύεσαι. Αλλά αφού το σύμπαν είναι επίπεδο και δεν το λέω εγώ αυτό, οι επιστήμονες το λένε, πως γίνεται η γη να μην είναι;Λοξίας έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 21:24
Κια δεν είναι μόνον αυτό...
...αν η Γη ήταν σφαιρική, τότε τα δύο άκρα του αλφαδιού δεν θα ακουμπούσαν στο πεζοδρόμιο.
Βάλε το αλφάδι σε μια μεγάλη μπάλα και θα καταλάβεις.
Να τα λέμε και αυτά.
Και μην μπερδεύεσαι...οι επιστήμονες δεν λένε πως το Σύμπαν είναι επίπεδο απλώς.
Είναι σε σχήμα επίπεδης κορδέλλας αναδιπλούμενης γύρω από τον εαυτό της, οπότε κάπως έτσι θα είναι και η επίπεδη Γη.
Όπως και το DNA. Τα πάντα εν σοφία εποίησε.
Ω Ουρανοί!stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:37Ο Λοξίας ζει επιστημονικά κάπου στο 1500 μΧ. Μην τον παρεξηγείς. Δεν έχει μπει ακόμα στο νόημα των σύγχρονων φυσικών θεωριών.Someone έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 23:25Καλά εσύ ειρωνεύεσαι. Αλλά αφού το σύμπαν είναι επίπεδο και δεν το λέω εγώ αυτό, οι επιστήμονες το λένε, πως γίνεται η γη να μην είναι;Λοξίας έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 21:24
Κια δεν είναι μόνον αυτό...
...αν η Γη ήταν σφαιρική, τότε τα δύο άκρα του αλφαδιού δεν θα ακουμπούσαν στο πεζοδρόμιο.
Βάλε το αλφάδι σε μια μεγάλη μπάλα και θα καταλάβεις.
Να τα λέμε και αυτά.
Κι όχι, η Γη δεν είναι επίπεδη, τουλάχιστον στη τριδιάστατη απεικόνισή της.
Το σύμπαν δεν είναι τριδιάστατο, αλλά τετραδιάστατο. Η τριδιάστατη προβολή του σύμπαντος είναι σφαιρική. Η τετραδιάστατη είναι ακόμα υπό μελέτη.
Ο κόσμος, γενικά, έχει σχήμα αντίστοιχο με τον αριθμό των διαστάσεων στις οποίες τον εξετάζεις. Αν τον εξετάσεις διδιάστατα, ο κόσμος είναι διδιάστατος. Πχ. ένας χάρτης.
Η μανία σου να μου την πεις, σε κάνει κατά τι περισσότερο βλάκα απ' όσο είσαι, που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πως και ο Someone και εγώ, τρολλάρουμε ο ένας τον άλλον!
Για λύπηση είσαι καημένε...
Μέσα είσαι!Someone έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 12:05Όπως και το DNA. Τα πάντα εν σοφία εποίησε.Λοξίας έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 09:23Όχι ρε συ, δεν ειρωνεύομαι.Someone έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 23:25
Καλά εσύ ειρωνεύεσαι. Αλλά αφού το σύμπαν είναι επίπεδο και δεν το λέω εγώ αυτό, οι επιστήμονες το λένε, πως γίνεται η γη να μην είναι;
Και μην μπερδεύεσαι...οι επιστήμονες δεν λένε πως το Σύμπαν είναι επίπεδο απλώς.
Είναι σε σχήμα επίπεδης κορδέλλας αναδιπλούμενης γύρω από τον εαυτό της, οπότε κάπως έτσι θα είναι και η επίπεδη Γη.
Αλλά προσοχή, κυκλοφόρησαν οι πανεπιστήμονες του ίντερνετ και θα μας κακολογήοσυν...
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.Λοξίας έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 12:08(...) ο Someone και εγώ, τρολλάρουμε ο ένας τον άλλον!stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:37Ο Λοξίας ζει επιστημονικά κάπου στο 1500 μΧ. Μην τον παρεξηγείς. Δεν έχει μπει ακόμα στο νόημα των σύγχρονων φυσικών θεωριών.Someone έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 23:25
Καλά εσύ ειρωνεύεσαι. Αλλά αφού το σύμπαν είναι επίπεδο και δεν το λέω εγώ αυτό, οι επιστήμονες το λένε, πως γίνεται η γη να μην είναι;
Κι όχι, η Γη δεν είναι επίπεδη, τουλάχιστον στη τριδιάστατη απεικόνισή της.
Το σύμπαν δεν είναι τριδιάστατο, αλλά τετραδιάστατο. Η τριδιάστατη προβολή του σύμπαντος είναι σφαιρική. Η τετραδιάστατη είναι ακόμα υπό μελέτη.
Ο κόσμος, γενικά, έχει σχήμα αντίστοιχο με τον αριθμό των διαστάσεων στις οποίες τον εξετάζεις. Αν τον εξετάσεις διδιάστατα, ο κόσμος είναι διδιάστατος. Πχ. ένας χάρτης.
Διασκεδάζετε τουλάχιστον;
Ναι. Τι καλύτερο; Άλλοι βλέπεις τι γράφουνε.
Ναι.pylothess έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 15:04Κάποιος με τρολάριζε και με ρωτούσε: Αφού η γη είναι σφαιρική γιατί δεν πέφτουμε;
Και εγώ του απάντησα: Γιατί είμαστε κολλημένοι με κόλλα .
Έχε νόημα να εξηγήσεις σε έναν επιπεδιστή πως στο σύμπαν δεν υπάρχει πάνω και κάτω;
Έχει να νόημα να εξηγήσεις για την βαρύτητα;
Έχει τεράστια σημασία να εξηγείς όσα μπορείς περισσότερα. Η άγνοια δεν διορθώνεται με περισσότερη άγνοια.
Δε νομίζω ότι αυτό βοηθά προς τη σωστή κατεύθυνση...pylothess έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 15:25 Ακόμη και οι αστρολόγοι για σφαιρική γη μιλάνε και ηλιοκεντρικό σύστημα.
Μπραβο στην ΝΔ που εχει παγκοσμια επιρροη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
εχεις δίκιο λάθος εκφραση ο μέσος. ο τυπικός μορφωμένοςstavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 12:02Ο μέσος άνθρωπος δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα πέρα από το ότι διαθέτει κωδικούς πρόσβασης στο twitter και το facebook.
Ποια η σημασία μίας τέτοιας παρατήρησης όμως;
Πιστεύεις πως να τους εξηγήσεις θα καθίσουν να σε ακούσουν;stavmanr έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 12:17Ναι.pylothess έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 15:04Κάποιος με τρολάριζε και με ρωτούσε: Αφού η γη είναι σφαιρική γιατί δεν πέφτουμε;Nandros έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 14:48
Μπα, ένα μάτσο αμόρφωτοι και μαλάκες είναι.
Στο καφενείο παλιά θα τρώγανε φατούρο. Τώρα βγάζουν γλώσσα στο ιντερνέτ.
Και εγώ του απάντησα: Γιατί είμαστε κολλημένοι με κόλλα .
Έχε νόημα να εξηγήσεις σε έναν επιπεδιστή πως στο σύμπαν δεν υπάρχει πάνω και κάτω;
Έχει να νόημα να εξηγήσεις για την βαρύτητα;
Έχει τεράστια σημασία να εξηγείς όσα μπορείς περισσότερα. Η άγνοια δεν διορθώνεται με περισσότερη άγνοια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 820 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nik_killthemall
-
- 19 Απαντήσεις