!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
sharp

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:37 Είναι πεντακάθαρο αυτό που έγραψα. Η χρηματιστηριακή αξία της Tesla είναι πολύ υψηλότερη των άλλων εταιρειών που αναφέρθηκαν. Ο Νάνος ήθελε έξτρα ανάλυση, του την προσέφερα. Το σχόλιό μου απαντούσε πρωτίστως στον οικονομικά αναλφάβητο, ψεκασμένο γιατρουδάκο, που έβαλε στοιχεία ενός μήνα για να δείξει πόσο καλά τα πάνε οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, που οι μετοχές τους έχουν πέσει στην πραγματικότητα στα τάρταρα.
Εγώ πιστεύω ότι δεν το ήξερες και το έμαθες τώρα από το πχόρουμ, αλλά δεν το παραδέχεσαι επειδή φοβάσαι τα royalties.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:42 γιατι το αγορασε, τι θελει να φτιαξει;
Φαίνεται ότι τις τελευταίες δεκαετίες όλοι οι μεγάλοι συλλέγουν δεδομένα σαν τρελοί. Είτε από τους ψηφιακούς βοηθούς, Siri κλπ, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα, είτε από πλατφόρμες μαζικών αγορών.

Πως θα μπορούσε να μαζέψει και αυτός πολλά δεδομένα; Αγοράζοντας μία πλατφόρμα που έχει ήδη πολλά και εξελίσσοντάς την σε κάτι μαζικότερο. Να πουλάς και να αγοράζεις μέσω twitter (όπως μέσω fb), να πληρώνεις μέσω twitter και ίσως βρει να κάνεις 2-3 πράγματα ακόμη για τα οποία θα δίνεις πολλά προσωπικά δεδομένα.

Ξέρεις τι σημαίνει ότι πληρώνεις μέσω μιας πλατφόρμας; (Εσύ ξέρεις αλλά αρκετοί δεν το συνειδητοποιούν). Ότι παρέχεις στοιχεία κάρτας τα οποία σε ταυτοποιούν κατά τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ταυτόχρονα πληροφορίες για καταναλωτικές συνήθειες και αγοραστική δύναμη.

Το τι θα κάνει σε δεύτερη φάση μένει να φανεί. Μπορεί να πιστεύει στην AI και να τα θέλει για να την εκπαιδεύσει/ταΐσει για να κάνει κάτι άλλο, μπορεί να οραματίζεται ότι θα πάρει μερίδιο από google και amazon, μπορεί να έχει κάποια άλλη επιχειρηματική ιδέα που όλα αυτά απλώς θα είναι ένα σκαλί.

Η εξήγηση ότι είναι απλώς βίτσιο ή ότι το έκανε για χάρη της ελευθερίας του λόγου μου φαίνεται παιδαριώδης ακόμη και για ανθρώπους παρορμητικούς.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

μπορει να μην του βγει όπως λεει ο νανος, αλλα νομιζω πρεπει να του δώσουμε οτι μεχρι τώρα κανει κινησεις που γίνονται το νορμαλ μετα απο χρονια, αυτα που λες εχουν γινει απο αλλους κιολας, δεν μοιαζουν μασκ.
sharp

ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:53
Φαίνεται ότι τις τελευταίες δεκαετίες όλοι οι μεγάλοι συλλέγουν δεδομένα σαν τρελοί. Είτε από τους ψηφιακούς βοηθούς, Siri κλπ,
Σ' έχει αγχώσει αυτό, έτσι; :lol:
Άβαταρ μέλους
ST48410

sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 01:01
ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:53
Φαίνεται ότι τις τελευταίες δεκαετίες όλοι οι μεγάλοι συλλέγουν δεδομένα σαν τρελοί. Είτε από τους ψηφιακούς βοηθούς, Siri κλπ,
Σ' έχει αγχώσει αυτό, έτσι; :lol:
:lol:
Άβαταρ μέλους
ST48410

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:59 μπορει να μην του βγει όπως λεει ο νανος, αλλα νομιζω πρεπει να του δώσουμε οτι μεχρι τώρα κανει κινησεις που γίνονται το νορμαλ μετα απο χρονια, αυτα που λες εχουν γινει απο αλλους κιολας, δεν μοιαζουν μασκ.
Συμφωνώ. Αυτός συνήθως χαράζει άλλους δρόμους και εξερευνά άλλα πράγματα. Αλλά λίγο λίγο βλέπω ότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες αναζητούν πρόσβαση σε δεδομένα. Ας πούμε πριν 10 χρόνια η google ήταν κυρίως μηχανή αναζήτησης, το fb μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το amazon για αγορές κοκ. Τώρα όλοι είναι λίγο απ' όλα, πωλούν διαφήμιση και ασκούν επιρροή με πολλούς και διάφορους τρόπους. Και ό,τι κι αν κάνεις, αν είσαι αρκετά μεγάλος (στον ιστό και γενικά) θέλεις λίγο από αυτό το μείγμα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:52
hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:37 Είναι πεντακάθαρο αυτό που έγραψα. Η χρηματιστηριακή αξία της Tesla είναι πολύ υψηλότερη των άλλων εταιρειών που αναφέρθηκαν. Ο Νάνος ήθελε έξτρα ανάλυση, του την προσέφερα. Το σχόλιό μου απαντούσε πρωτίστως στον οικονομικά αναλφάβητο, ψεκασμένο γιατρουδάκο, που έβαλε στοιχεία ενός μήνα για να δείξει πόσο καλά τα πάνε οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, που οι μετοχές τους έχουν πέσει στην πραγματικότητα στα τάρταρα.
Εγώ πιστεύω ότι δεν το ήξερες και το έμαθες τώρα από το πχόρουμ, αλλά δεν το παραδέχεσαι επειδή φοβάσαι τα royalties.
Καλό. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:59 μπορει να μην του βγει όπως λεει ο νανος, αλλα νομιζω πρεπει να του δώσουμε οτι μεχρι τώρα κανει κινησεις που γίνονται το νορμαλ μετα απο χρονια, αυτα που λες εχουν γινει απο αλλους κιολας, δεν μοιαζουν μασκ.
Κι εμένα η άποψή μου είναι πως δεν φαντάζεται κανείς τι ακριβώς θέλει να κάνει με το Twitter.

Ίσως μπορεί κανείς να ψυχανεμιστεί τον λόγο απαντώντας στο ερώτημα "γιατί συγκεκριμένα το Twitter;".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ας μην ξεχνάμε ότι όσο κάποιοι σούπερ επιτυχημένοι επιχειρηματίες του πχόρουμ ονομάζουν λούζερ τον Ίλον Μασκ, ο Μπιλ Γκέιτς σοφά μιλώντας είπε για την εξαγορά του Τουίτερ: ""You wouldn't want to underestimate Elon".

Αλλά τι να ξέρει και ο Μπιλ Γκέιτς. Κι αυτός λούζερ είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 01:46 Ας μην ξεχνάμε ότι όσο κάποιοι σούπερ επιτυχημένοι επιχειρηματίες του πχόρουμ ονομάζουν λούζερ τον Ίλον Μασκ, ο Μπιλ Γκέιτς σοφά μιλώντας είπε για την εξαγορά του Τουίτερ: ""You wouldn't want to underestimate Elon".
O Tσάρλι Μάνγκερ νομίζω οτι το έθεσε καλά για τον Elon.
“Never underestimate the man who overestimates himself. I think Elon Musk is peculiar and he may overestimate himself, but he may not be wrong all the time."
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

χελη αν ειναι τόσο απλο να ξεφεύγει μια κουβεντα οσο να λεει σαχλαμαρες ο λεγεών ή ο σαρπ κλπ, δεν φταίνε νομίζω.

το τουιτερ νομιζω γιατι ειναι εδραιωμένο ως η πιο σοβαρή πηγή ενημέρωσης, την χρησιμοποιουνε τα καναλια και οι πολιτικοί πάνω απο δεκαετία πλεον. Οπως παρορμητικα λεει ο στ το έργο δεν θα ειναι "ελευθερία λόγου", είναι μάλλον απλα οι πρωτες νοτες που ακουσαμε και κανουμε φασαρια, το εργο πως θα μοιαζει;

το εχει περιγραψει λιγο, το ειπε ψηφιακό σημείο συναντησης για ανταλλαγή αποψεων, δεν θα εχει μαθει για το πχόρουμ μαλλον. :003:
sharp

mao mao έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 01:57
hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 01:46 Ας μην ξεχνάμε ότι όσο κάποιοι σούπερ επιτυχημένοι επιχειρηματίες του πχόρουμ ονομάζουν λούζερ τον Ίλον Μασκ, ο Μπιλ Γκέιτς σοφά μιλώντας είπε για την εξαγορά του Τουίτερ: ""You wouldn't want to underestimate Elon".
O Tσάρλι Μάνγκερ νομίζω οτι το έθεσε καλά για τον Elon.
“Never underestimate the man who overestimates himself. I think Elon Musk is peculiar and he may overestimate himself, but he may not be wrong all the time."
Οι περισσότεροι εδώ μέσα τον κοροϊδεύουμε για την συμπεριφορά του και το σύμπλεγμα που έχει ως προσωπικότητα. Δεν νομίζω ότι έχει περάσει άλλος σε τέτοιο οικονομικό επίπεδο με παρόμοια συμπεριφορά. Το τουίτερ ασφαλώς και μπορεί να επιτύχει, ασχέτως αν του στοιχίσει ο κούκος αηδόνι, διάβασα ότι σήμερα είχε συνάντηση με τους μεγάλους που διαφημίζονταν για να τους πείσει να μείνουν, οπότε από τη μία είναι επιχειρηματίας, από την άλλη σαχλαμάρας που νομίζει ότι είναι σμαρτ και μπορεί σε κάποιους να αρέσει.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Lesson 1: Do not confuse the public image of someone for his real personality.
Lesson 2: Do not judge someone's entrepreneurial skills by way of his tweets.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

καλημέρα σε όλα τα muskrats

βγήκα έξω νωρίτερα και είδα ένα άσχημο τέσλα, τι σάπιο αμάξι είπα φωναχτά, για να με ακούσουν, και μετά αφουγκράστηκα τον χώρο, περιμένοντας τον hellegennes να βγει από τις φυλλωσιές για να με κατανικήσει για άλλη μία φορά στο πεδίο των ιδεών και να νιώσει καλά με τον εαυτό του

τίποτα, απόλυτη ησυχία

χέλλη; φώναξα. χέλλη; δεύρω έξω, έχω και πασατέμπους

τίποτα

τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς

oh well
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”