Πόσα χρόνια είχα να το ακούσω αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Πόσα χρόνια είχα να το ακούσω αυτό.
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Εντάξει. Καλή η πλάκα και όπως το διατύπωσε ίσως μπέρδεψε τον Dwarven αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν συγκρίνονται απόλυτες τιμές μετοχών μεταξύ τους.talaipwros έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:20dudeST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:17Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι αγνοεί κάτι τόσο στοιχειώδες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:09 Μα έβαλε 2 πράγματα, τη μεταβολή, και την απόλυτη τιμή. Ωραία μέχρι εδώ.
Και μετά συμπεραίνει ότι παρότι η Τέσλα έχει τη μεγαλύτερη μεταβολή απ' όλες (-55% έναντι -39% της GM), "και πάλι είναι πολύ υψηλότερα από τις παραπάνω μετοχές". Σε τι είναι πολύ υψηλότερα; Προφανώς σύγκρινε απόλυτες τιμές, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Και αποδεικνύεται όταν λέει για τη Ford ότι σε λίγο θα μετριέται σε λεπτά η αξία της.![]()
μιλαμε για το τυπο που πιστευει οτι η γριππη σκοτωνε περισσοτερους απο τον covid
- Dwarven Blacksmith
Μήπως να ζητήσω και συγγνώμη που χρησιμοποίησα τα μάτια μου;ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:17Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι αγνοεί κάτι τόσο στοιχειώδες. Άσχετα με το ποιος έχει δίκιο ή άδικο στην όλη συζήτηση εδώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:09 Μα έβαλε 2 πράγματα, τη μεταβολή, και την απόλυτη τιμή. Ωραία μέχρι εδώ.
Και μετά συμπεραίνει ότι παρότι η Τέσλα έχει τη μεγαλύτερη μεταβολή απ' όλες (-55% έναντι -39% της GM), "και πάλι είναι πολύ υψηλότερα από τις παραπάνω μετοχές". Σε τι είναι πολύ υψηλότερα; Προφανώς σύγκρινε απόλυτες τιμές, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Και αποδεικνύεται όταν λέει για τη Ford ότι σε λίγο θα μετριέται σε λεπτά η αξία της.
Εσύ που πιστεύεις ότι κάποια παρεξήγηση θα έγινε, ξαναδες το ποστ, ξέχνα ποιος το έχει γράψει, και πες μου τι καταλαβαίνεις ότι εννοεί ο συγγραφέας.
για σφαλιαρες ειμαστε ρε γαμωτο, εχουμε βγαλει τα πουλια μας, των αλλων δηλαδή, και τα μετραμε με καθε τρόπο 
-
talaipwros
επισης ολοι γνωριζουν οτι ο covid δεν ειναι γριππουλα.ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:24Εντάξει. Καλή η πλάκα και όπως το διατύπωσε ίσως μπέρδεψε τον Dwarven αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν συγκρίνονται απόλυτες τιμές μετοχών μεταξύ τους.talaipwros έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:20dude![]()
μιλαμε για το τυπο που πιστευει οτι η γριππη σκοτωνε περισσοτερους απο τον covid
τες πα
Έχω κοντραριστεί αμέτρητες φορές μαζί του για αυτό το θέμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον υποτιμώ. Διαφωνούμε συχνά αλλά σέβομαι πάρα πολύ την άποψή του και τον χρόνο που ξοδεύει για να την εξηγεί.talaipwros έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:24επισης ολοι γνωριζουν οτι ο covid δεν ειναι γριππουλα.ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:24Εντάξει. Καλή η πλάκα και όπως το διατύπωσε ίσως μπέρδεψε τον Dwarven αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν συγκρίνονται απόλυτες τιμές μετοχών μεταξύ τους.talaipwros έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:20
dude![]()
τες πα
Το διαβάζω, σκέφτομαι αρχικά αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ, μετά λέω δεν μπορεί να εννοεί αυτό που καταλαβαίνω αρχικά και πρόκειται προφανώς για κάτι που είναι χαλαρά διατυπωμένο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:24 Εσύ που πιστεύεις ότι κάποια παρεξήγηση θα έγινε, ξαναδες το ποστ, ξέχνα ποιος το έχει γράψει, και πες μου τι καταλαβαίνεις ότι εννοεί ο συγγραφέας.
Σιγά εδώ μέσα γράφτηκε ότι το ευρώ είναι τώρα πιο αδύνατο από το δολλάριο και δεν εννοούσε ότι έπεσε σε σχέση με παλιότερα, αλλά ότι είναι κάτω από 1. Δηλ. αν πάει 1 ευρώ = 1.01 δολλ στο μυαλό του σχηματίζει την εικόνα ότι το ευρώ τώρα είναι πιο ισχυρό (δεν θα πω ποιος το έγραψε και δεν εχει σημασία)ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:24Εντάξει. Καλή η πλάκα και όπως το διατύπωσε ίσως μπέρδεψε τον Dwarven αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν συγκρίνονται απόλυτες τιμές μετοχών μεταξύ τους.talaipwros έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:20dude![]()
- Dwarven Blacksmith
Μάλλον. Βέβαια άμα θέλει μια χαρά συγκρατείται. Με την Κίνα ας πούμε, θυμάσαι να έχει κάνει πλάκα ποτέ; Παίζει να έχει διατάξει το μπάτλερ του να τον δέρνει αλα Ροζ Πάνθηρας άμα πάει να το κάνειST48410 έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 23:24Όντως. Αλλά μοιάζει σαν μικρό διάλειμμα. Θα δείξει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 22:01 Αυτή η δήλωση του Μασκ είναι πολύ καλή για το προφίλ του. Δείχνει humbleness, χωρίς να απαρνείται τελείως το shitposting. Ποιος μπορεί να του πει κάτι γι αυτό; Άμα το είχε πάει έτσι εξαρχής αντί να το παίζει κουλ και μετά να ξεσπάει, θα ήταν αλλιώς.
https://twitter.com/elonmusk/status/1590384919829962752
-
talaipwros
για να μην ξεχασουμε και τον jango που με τους αλλους δραχμιστες ελεγαν οτι θα φυγουμε απο το ευρω, θα κοψουμε δραχμες με ισοτιμια 1 δραχμη = 1000 ευρω και μετα με τις δραχμουλες μας θα ξεχρεωσουμε το κρατικο χρεοςsharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:28Σιγά εδώ μέσα γράφτηκε ότι το ευρώ είναι τώρα πιο αδύνατο από το δολλάριο και δεν εννοούσε ότι έπεσε σε σχέση με παλιότερα, αλλά ότι είναι κάτω από 1. Δηλ. αν πάει 1 ευρώ = 1.01 δολλ στο μυαλό του σχηματίζει την εικόνα ότι το ευρώ τώρα είναι πιο ισχυρό (δεν θα πω ποιος το έγραψε και δεν εχει σημασία)ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:24Εντάξει. Καλή η πλάκα και όπως το διατύπωσε ίσως μπέρδεψε τον Dwarven αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν συγκρίνονται απόλυτες τιμές μετοχών μεταξύ τους.talaipwros έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:20
dude![]()
και αυτα τα μπαλόνια που βαζει για το ιντερνετ, φουσκα τα βλεπω, πειτε τιποτα για αυτα.
- hellegennes
Επίσης, για όποιον αναλφάβητο νομίζει ότι η απόλυτη αξία μιας μετοχής δεν έχει σημασία, οφείλω να σας πληροφορήσω ότι τα χρηματιστήρια έχουν ένα ελάχιστο όριο κάτω από το οποίο αν παραμείνει η μετοχή για ένα διάστημα διαγράφεται. Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπως και στα περισσότερα μεγάλα χρηματιστήρια, είναι 1 δολάριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ταλ θυμασαι ρε που ελεγες οτι τα ηλεκρτικα ειναι παιχνιδι, μοδα που θα περάσει, και το μελλον ειναι το ντιζελ 
Δεν είμαι σίγουρος σε ποιον αναφέρεσαι αλλά όταν από κάποιον έχω διαβάσει μερικές χιλιάδες αναρτήσεων δυσκολεύομαι να διαβάζω το κάθε του ποστ σαν να είναι το πρώτο. Έχω σχηματίσει μια άποψη για το άτομό του και κρίνω υπό αυτό το πρίσμα κι όχι αποσπασματικά.sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:28 Σιγά εδώ μέσα γράφτηκε ότι το ευρώ είναι τώρα πιο αδύνατο από το δολλάριο και δεν εννοούσε ότι έπεσε σε σχέση με παλιότερα, αλλά ότι είναι κάτω από 1. Δηλ. αν πάει 1 ευρώ = 1.01 δολλ στο μυαλό του σχηματίζει την εικόνα ότι το ευρώ τώρα είναι πιο ισχυρό (δεν θα πω ποιος το έγραψε και δεν εχει σημασία)
Κατά τα λοιπά όλοι έχουμε γράψει και θα ξαναγράψουμε ανοησίες και κάποιες φορές αρκετά χτυπητές.
Στο "όλοι μας ξέρουμε" αναφερόμουν. Δεν αναφερόμουν στον Χέλλη. Εντάξει, τα νομισματικά είναι όντως πάρα πολύ περίπλοκα, κακά τα ψέμματα.ST48410 έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:33Δεν είμαι σίγουρος σε ποιον αναφέρεσαι αλλά όταν από κάποιον έχω διαβάσει μερικές χιλιάδες αναρτήσεων δυσκολεύομαι να διαβάζω το κάθε του ποστ σαν να είναι το πρώτο. Έχω σχηματίσει μια άποψη για το άτομό του και κρίνω υπό αυτό το πρίσμα κι όχι αποσπασματικά.sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:28 Σιγά εδώ μέσα γράφτηκε ότι το ευρώ είναι τώρα πιο αδύνατο από το δολλάριο και δεν εννοούσε ότι έπεσε σε σχέση με παλιότερα, αλλά ότι είναι κάτω από 1. Δηλ. αν πάει 1 ευρώ = 1.01 δολλ στο μυαλό του σχηματίζει την εικόνα ότι το ευρώ τώρα είναι πιο ισχυρό (δεν θα πω ποιος το έγραψε και δεν εχει σημασία)
Κατά τα λοιπά όλοι έχουμε γράψει και θα ξαναγράψουμε ανοησίες και κάποιες φορές αρκετά χτυπητές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις