Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπον
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mάχη των φύλων
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σωστότατο,Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27Εμένα η αντιστροφή αυτή μου αρέσει. Επιθυμώ να γίνω househusband. E δεν με λες και παραδοσιακό φαλλοκράτη. Με το ξύλο μην το παίρνεις στα σοβαρά, χιουμοριστική πινελιά ήταν, ασφαλώς δεν εκπέμπεις κάτι τέτοιο.Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:34
Άρα δεν έχουν θεοποιήσει το γυναικείο φύλλο αλλά το πουλί τους.
Αυτό που λες εσύ καμάρι μου δεν είναι ισότητα αλλά αντιστροφή εξουσίας σε γυναίκα πατριαρχικού τύπου. Το ζήτημα δεν είναι να δουλεύει ένας και να πληρώνει, να μεγαλώνει ένας τα παιδιά,ένας τις δουλειές κλπ και να βριζόμαστε το ίδιο, αλλά να δουλεύουμε και να πληρώνουμε κι οι δύο, να ειμαστε και οι δυο παρόντες στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των καθημερινών υποχρεωσεων, να έχουμε κι οι δύο χρόνο για τον εαυτό μας .
Αυτό με το ξύλο, με πλήγωσες θανατηφόρα, να ξες, σ έδωκα γω τέτοια εντύπωση; Μη με βλέπεις εδώ μέσα, γενικά είμαι πολύ αρκετά τρυφερός άνθρωπος και δεν έχω χρησιμοποιήσει βία ποτέ μετά τα 21.
Παρεμπιπτόντως έχω μια γνωστή μου, ωραία γυναίκα, καθηγήτρια πολενικών τεχνών ή κατι τετοιο. Δύσκολος χαρακτήρας, αν και έχει πολύ χιούμορ, σε σημείο που και εγώ αρκετές φορές φοβάμαι μην υπερβώ τα εσκαμμένα και με κακοποιήσει. Της έκανα κονέ, με έναν αρκετά μαλάκα φίλο μου, που δεν είχε και πολύ καλό ιστορικό με τις γυναίκες(δεν αναφερομαι σε βια), έτσι για να δω τι θα γίνει. Στον πρώτο καυγά, τις άρπαξε γερά. Έδωσε και αυτός καμιά,αλλά έφαγε πολύ περισσότερες. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπονNaida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:11
Περιστατικό που συνέβη μπροστά μου. Κατεβαίνει ώριμη κυρια, αρκετά εμφανίσιμη θα έλεγα, από το αυτοκίνητο της και πάει να κατεβάσει ένα κουτί το οποίο θέλει να περάσει απέναντι να το αφήσει σε μια κούριερ. Ένας άντρας ψιλογεροδεμένος περιμένει να περάσει το δρόμο.Ακολουθεί ο εξής διάλογος
" Μπορείς να μου κατεβάσεις το κουτί να το περάσεις απέναντι;"
"Όχι"
"Γιατί;"
" Τι γιατί; Επειδή είσαι γυναίκα πρέπει να σε βοηθήσω;"
" Καλά βλέπεις μια γυναίκα με ένα κουτί να σου ζητάει την βοηθειά σου σαν άντρας και αρνείσαι να τη βοηθησεις;Τι τα φοράς τότε τα παντελόνια βρε μαλάκα;
"Άντε γαμησου μωρη καριολα"
*Το καργιόλα ηταν ταιριαστό .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:30Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπον
Σιγά μην απολογηθεί το οχι του ηταν αρκετό - η αγενέστατη επιθετική πυροδότησε με το ''γιατί'' λες και χρωστάει ο καθένας εξηγήσεις στην κάθε κακομαθημένη .
Προσγειωθείτεεεε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δύσκολα ζητάς, αλλά δε γίνεται κι αλλιώς. Σε θερμοπαρακαλώ, αν σου ρθει καποια στιγμή φλάσια, στείλτο σε π.μNaida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27 Εγώ να δεις, κι εκεί που το είχα τακτοποιήσει στην "do not enter" περιοχή και δε πλησίαζα, τσουπ σκας μύτη εσύ![]()
Ας πούμε ιδιότητα και ας κλείσουμε τη πόρτα και ας το ξεχάσουμε για πάντα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Eθνικοκοινωνιστης
για να αντιληφθειτε ποσο ακραια μισανθρωπικα φερονται οι φεμινιστριες και οσες αναπαραγουν τις συγκεκριμενες αποψεις απλα δειτε με τοση ανεση βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους mgtow που ειναι υπερ της πραγματικης ισοτητας με τους μισογυνηδες
οτι κανουν δλδ οι καπιταλιστες με οσους αντιστεκονται στην λογικη της παγκοσμιοποιησης των αγορων μιλωντας για εθνολαικιστες και φασιστες
αναπαραγουν ακριβως τις ιδες μισανθρωπες λογικες και πρακτικες
δεν λεμε τυχαια οτι καπιτασμος και φεμινισμος εξυπηρετουν το ιδιο μισανθρωπο πνευμα και συστημα
οτι κανουν δλδ οι καπιταλιστες με οσους αντιστεκονται στην λογικη της παγκοσμιοποιησης των αγορων μιλωντας για εθνολαικιστες και φασιστες
δεν λεμε τυχαια οτι καπιτασμος και φεμινισμος εξυπηρετουν το ιδιο μισανθρωπο πνευμα και συστημα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γιατί είστεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:46 ...βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους mgtow ... με τους μισογυνηδες...
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν μπορω να επαναλαμβανω τα ιδιαΊφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:48Γιατί είστεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:46 ...βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους mgtow ... με τους μισογυνηδες...
αναπαραγετε τα ιδια νεοφιλελευθερα τσιτατα με καθε λογης εκμεταλλευτες και περιμενετε να σταθουν διπλα σας προθυμοι δουλοι?
ε δεν προκειται και χωνεψτε την ηττα σας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βρε συ από τη στιγμή που θεωρείτε τις γυναίκες κατώτερες πως δεν είστε μισογύνηδες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:46 για να αντιληφθειτε ποσο ακραια μισανθρωπικα φερονται οι φεμινιστριες και οσες αναπαραγουν τις συγκεκριμενες αποψεις απλα δειτε με τοση ανεση βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους mgtow που ειναι υπερ της πραγματικης ισοτητας με τους μισογυνηδες
δεν λεμε τυχαια οτι καπιτασμος και φεμινισμος εξυπηρετουν το ιδιο μισανθρωπο πνευμα και συστημα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εννοείται!!!Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:41Δύσκολα ζητάς, αλλά δε γίνεται κι αλλιώς. Σε θερμοπαρακαλώ, αν σου ρθει καποια στιγμή φλάσια, στείλτο σε π.μNaida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27 Εγώ να δεις, κι εκεί που το είχα τακτοποιήσει στην "do not enter" περιοχή και δε πλησίαζα, τσουπ σκας μύτη εσύ![]()
Ας πούμε ιδιότητα και ας κλείσουμε τη πόρτα και ας το ξεχάσουμε για πάντα.![]()
Είπαμε δε χρειαζόταν να ρωτήσει. Μπορούσε να πει "οκ ευχαριστώ" και να το αφήσει εκεί. Η νοοτροπία της την ώθησε μαλακωδώς να ρωτήσει. Όπως και τον άλλον μαλακάκο η νοοτροπία του τον ώθησε να απαντήσει εμπλέκοντας το θέμα γυναίκα μέσα.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:37Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:30Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπον![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά μην απολογηθεί το οχι του ηταν αρκετό - η αγενέστατη επιθετική πυροδότησε με το ''γιατί'' λες και χρωστάει ο καθένας εξηγήσεις στην κάθε κακομαθημένη .
Προσγειωθείτεεεε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
μετα απο δεκαετιες φεμινιστικης προπαγανδας οτιδηποτε στρεφεται εναντιον του μισανθρωπισμου που παραγει ο φεμινισμος θεωρειται σεξιστικο οτιδηποτε αρθρωνει κουβεντα εναντι αυτου του καταπιεστικου συστηματοςNaida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:52Βρε συ από τη στιγμή που θεωρείτε τις γυναίκες κατώτερες πως δεν είστε μισογύνηδες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:46 για να αντιληφθειτε ποσο ακραια μισανθρωπικα φερονται οι φεμινιστριες και οσες αναπαραγουν τις συγκεκριμενες αποψεις απλα δειτε με τοση ανεση βαζουν στο ιδιο τσουβαλι τους mgtow που ειναι υπερ της πραγματικης ισοτητας με τους μισογυνηδες
δεν λεμε τυχαια οτι καπιτασμος και φεμινισμος εξυπηρετουν το ιδιο μισανθρωπο πνευμα και συστημα![]()
οπως αντιστοιχα οι καπιταλιστικες κατηγορουν ως κομμουνιστη οποιονδηποτε δεν εξπυρετει την αποδομηση του κρατους
ιδες λογικες,που εξυπηρετουν τα ιδια αφεντικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Οκτ 2018, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
πολυ καλά της έκανε - από ευγένειες δεν καταλαβαίνουν .Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:57Εννοείται!!!Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:41Δύσκολα ζητάς, αλλά δε γίνεται κι αλλιώς. Σε θερμοπαρακαλώ, αν σου ρθει καποια στιγμή φλάσια, στείλτο σε π.μNaida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27 Εγώ να δεις, κι εκεί που το είχα τακτοποιήσει στην "do not enter" περιοχή και δε πλησίαζα, τσουπ σκας μύτη εσύ![]()
Ας πούμε ιδιότητα και ας κλείσουμε τη πόρτα και ας το ξεχάσουμε για πάντα.![]()
![]()
Είπαμε δε χρειαζόταν να ρωτήσει. Μπορούσε να πει "οκ ευχαριστώ" και να το αφήσει εκεί. Η νοοτροπία της την ώθησε μαλακωδώς να ρωτήσει. Όπως και τον άλλον μαλακάκο η νοοτροπία του τον ώθησε να απαντήσει εμπλέκοντας το θέμα γυναίκα μέσα.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:37Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:30
Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσγειωθείτεεεε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υπερκουλτουριάρης
Αρχικά είπε ένα ξερό Όχι. Σιγά μην έκανε και βαθυστόχαστη γλωσσολογική ανάλυση στον κάθε άγνωστο συνάνθρωπο του, με απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα στην συνέχεια, ήταν προφανές πως η συγκεκριμένη απαιτητική ρατσιστρια, θεώρησε τον άλλο νεγρο σκλάβο σε βαμβακοφυτεία. Κάποτε, όταν ισορροπήσει το πράγμα, θα υπάρχει και αντιρατσιστικός νόμος για άτομα σαν την κυρία και θα ουρλιάζουν φασιζμός, ταυτόχρονα στο αυτί της,δασύτριχοι μουστακαλίδες και army look γκόμενες.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:30Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27
οι mgtow είστε μισογύνηδες. Η γυναίκα για σας ειναι κατώτερο είδος για το οποίο δεν πρέπει να αναπτύσσεται συναισθήματα, που θα πρέπει να σας κάθεται πάντα είτε γουστάρει είτε όχι, να μην έχετε καμία υποχρέωση απέναντί της ή στο παιδί που μπορεί να ατυχήσει να σας έχει πατέρα. Είστε μισογύνηδες, τελεία
Μιλάς για μουνόδουλους τη στιγμή που ο πραγματικός σκοπός είναι η δική σας σεξουαλική ικανοποίηση, για γυναικοκεντρικό καπιταλιζμό που σας καταπιέζει, όταν αυτοί που σας καταπιέζουν είναι άλφα μέιλς.
- Eθνικοκοινωνιστης
το ειπαμε ξαναπει
οι παραδοσιοκρατικες δεν εχουν καμια διαφορα με τις πιο ψευτοπροδευτικες γιατι και οι δυο γνωριζουν οτι αντλουν δυναμη απο την γυναικοκρατια που τις εξυπηρετει
απλα δειτε τα αποτελεσματα μιας εκλογικης αναμετρησης ή ενα γκαλοπ που διεξαγεται με επιστημονικα κριτηρια και με ευρυ δειγμα απαντησεων για να διαπιστωσετε την συντριπτικα θετικη σταση των γυναικων εναντι των φιλελε πολιτικων στην κοινωνια και στην οικονομια οι οποιες αποσαρθρωνουν την κοινωνικη συνοχη και το εθνος και τις αντιστοιχες θεσεις των ανδρων στα αντιστοιχα ζητηματα
αυτο για οσους ακροδεξιουληδες ονειρευονται αναδομηση του εθνους πανω στις παραδοσιακες (sic) αξιες με βαση το συστημα του γυναικοκεντρικου καπιταλισμου

οι παραδοσιοκρατικες δεν εχουν καμια διαφορα με τις πιο ψευτοπροδευτικες γιατι και οι δυο γνωριζουν οτι αντλουν δυναμη απο την γυναικοκρατια που τις εξυπηρετει
απλα δειτε τα αποτελεσματα μιας εκλογικης αναμετρησης ή ενα γκαλοπ που διεξαγεται με επιστημονικα κριτηρια και με ευρυ δειγμα απαντησεων για να διαπιστωσετε την συντριπτικα θετικη σταση των γυναικων εναντι των φιλελε πολιτικων στην κοινωνια και στην οικονομια οι οποιες αποσαρθρωνουν την κοινωνικη συνοχη και το εθνος και τις αντιστοιχες θεσεις των ανδρων στα αντιστοιχα ζητηματα
αυτο για οσους ακροδεξιουληδες ονειρευονται αναδομηση του εθνους πανω στις παραδοσιακες (sic) αξιες με βαση το συστημα του γυναικοκεντρικου καπιταλισμου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Οκτ 2018, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση