!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Conor McGregor VS Nurmagomedov
Re: Conor McGregor VS Nurmagomedov
Θα αναθεωρησω αν δω να ακυρωνουν την νικη του τσετσενου μ, λογω των επεισοδιων μετα το τελος του αγωνα και ανοιξει ετσι δρομος για νεα διεκδικηση του τιτλου απο τον τσετσενο.
Τοτε σημαινει οτι ολα ηταν στημμενα για να γινει νεος αγωνας με τριπλασιο budget...
Τοτε σημαινει οτι ολα ηταν στημμενα για να γινει νεος αγωνας με τριπλασιο budget...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Στημένο '' ξεστημένο'' οτι κερδιζεται η ''κερδίζεται '' σε αγώνα δεν ακυρώνεται εκτος αν θες να το κάνεις ταρατατζούμ κατσς στο κλουβι οπως σωστά εγραψε ο Βανδόνος .Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:34 Θα αναθεωρησω αν δω να ακυρωνουν την νικη του τσετσενου μ, λογω των επεισοδιων μετα το τελος του αγωνα και ανοιξει ετσι δρομος για νεα διεκδικηση του τιτλου απο τον τσετσενο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
τον ισοπεδωσε τον δημοσιοσχεστιστα κοκκινοτριχη ο τσετσενος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Παιδια αλλο να βλεπετε highlights και αλλο να βλεπεις τον αγωνα live απο την αρχη εως το τελος.
Μιλαμε ο τσετσενος τον ξεβρακωσε, τον βιασε και αρον αρον του ξαναφορεσε τα λερωμενα απο κακα εσωρουχα.
Μιλαμε για βιασμο.
Ο Κονορας μου θυμισε τη Τζουλια.
Μιλαμε ο τσετσενος τον ξεβρακωσε, τον βιασε και αρον αρον του ξαναφορεσε τα λερωμενα απο κακα εσωρουχα.
Μιλαμε για βιασμο.
Ο Κονορας μου θυμισε τη Τζουλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ο Διάδοχος μέσα στο τρολάρισμα του είπε μεγάλη αλήθεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οι αντίπαλοι που έχει κερδίσει ο Conor είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει κερδίσει ο Nurmagomedov. Τώρα δες άλλον ένα βιασμό από τον Nurmagomedov να πωρωθείς ακόμα περισσότερο.Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:28 Εγω διαβαζω οτι ελαχιστοι αγωνες ηταν με σοβαρους αντιπαλους και απεφυγε να υπερασπιστει τους τιτλους του με πραγματικους αντιπαλους.
Επισης ο Αλι εχασε αγωνες μαχομενος.
Σημερα αυτο που ειδα εγω ηταν σαν να κοντραρεται στο γηπεδο ο Zidane με τον Καραπιαλη, με τον τελευταιο να του δειχνει συνεχως τα τετοια του και συο τελος να ψαχνει φυσουνα για να κρυφτει.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ελπίζω σε ριματς
επίσης ελπίζω στο ριματς να του γαμήσει τη μάνα ο Κόνορ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κι εγώ αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω, ότι όλο αυτό παραπέμπει σε πιθηκοκατασταση και οδηγεί το ΜΜΑ στο περιθώριο, αλλά θυμήθηκα τον ταισον να δαγκώνει αυτιά στο ρινγκ και πώς αντιμετωπιζεται σήμερα ο ταισον και η εποχή του.vantono έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:02 ε ρε ξεφτιλίκια. WWE εγινε το UFCΟ Ιρλανδος μιλουσε πολυ παντα, και καποτε θα ερχοταν η ωρα που θα επεφτε πανω σε ατομο που δεν τα σηκωνει αυτα. Δεδομενο ηταν. Αλλα αυτη η κατασταση ηταν μεγαλο ξεφτιλίκι.
Stalker θέλω να ρωτήσω εσένα που απ' ό,τι φαίνεται ξέρεις από MMA. Με δεδομένο ότι το χέρι του Nurmagomedov δεν είχε περάσει κάτω από το πιγούνι του Conor, μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί τάπαρε;
Και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει. Στην κάτωθι υποταγή (η οποία επιτρέπεται στο MMA), τι θα γίνει αν δεν ταπάρεις; Θα σου σπάσει τον λαιμό;
Και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει. Στην κάτωθι υποταγή (η οποία επιτρέπεται στο MMA), τι θα γίνει αν δεν ταπάρεις; Θα σου σπάσει τον λαιμό;
Σαν τα ζώα μάχονται. Ο διαιτητής διακοσμητικος είναι; Πρέπει να σκοτωθεί ο άλλος για να σταματήσει τον αγώνα;Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:00Οι αντίπαλοι που έχει κερδίσει ο Conor είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει κερδίσει ο Nurmagomedov. Τώρα δες άλλον ένα βιασμό από τον Nurmagomedov να πωρωθείς ακόμα περισσότερο.Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:28 Εγω διαβαζω οτι ελαχιστοι αγωνες ηταν με σοβαρους αντιπαλους και απεφυγε να υπερασπιστει τους τιτλους του με πραγματικους αντιπαλους.
Σημερα αυτο που ειδα εγω ηταν σαν να κοντραρεται στο γηπεδο ο Zidane με τον Καραπιαλη, με τον τελευταιο να του δειχνει συνεχως τα τετοια του και συο τελος να ψαχνει φυσουνα για να κρυφτει.
Εντάξει τώρα, τι συγκρίνουμε.Fuerte έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:03Κι εγώ αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω, ότι όλο αυτό παραπέμπει σε πιθηκοκατασταση και οδηγεί το ΜΜΑ στο περιθώριο, αλλά θυμήθηκα τον ταισον να δαγκώνει αυτιά στο ρινγκ και πώς αντιμετωπιζεται σήμερα ο ταισον και η εποχή του.vantono έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:02 ε ρε ξεφτιλίκια. WWE εγινε το UFCΟ Ιρλανδος μιλουσε πολυ παντα, και καποτε θα ερχοταν η ωρα που θα επεφτε πανω σε ατομο που δεν τα σηκωνει αυτα. Δεδομενο ηταν. Αλλα αυτη η κατασταση ηταν μεγαλο ξεφτιλίκι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ξέφυγε η κατάσταση ,αλλά μόνο εγώ είδα τον τυπά από την ομάδα του Ιρλανδού να μιλάει στον Καλίμπ και αντί να απομακρύνουν τον τύπο ποιο μακριά από το κλουβί τον αφήνουν να ανταλλάζει λόγια και τρελάθηκε ο Νταγκεστανός όπως και ότι ο Κόνορ χτυπάει πρώτος έναν τύπο από την ομάδα του καλίμπ που πήγε να πηδήξει έξω από το κλουβί (κρατούσε την περούκα του Νταγκεστανού) και έγινε μετά της πουτανάρας εντός
Όσο για τον Ντάνα και αυτά που είπε μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .Η γκόμενα του ο Κόνορ έχει κάνει αίσχη και πάντα τον κάλυπτε και τώρα ούτε την ζώνη έδωσε. Άντε ρε γελοίε που μετά την πώληση και τα καραγκιοζιλίκια που ανέχεσαι από τον Ιρλανδό πήγες το UFC χρόνια πίσω. Ο Ντάνα έχει γαμήσει τις κατηγορίες όλες .
Εχθές ήταν ξεβράκωμα του Κόνορ
Όσο για τον Ντάνα και αυτά που είπε μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .Η γκόμενα του ο Κόνορ έχει κάνει αίσχη και πάντα τον κάλυπτε και τώρα ούτε την ζώνη έδωσε. Άντε ρε γελοίε που μετά την πώληση και τα καραγκιοζιλίκια που ανέχεσαι από τον Ιρλανδό πήγες το UFC χρόνια πίσω. Ο Ντάνα έχει γαμήσει τις κατηγορίες όλες .
Εχθές ήταν ξεβράκωμα του Κόνορ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
αρχίδια. Αμφιβάλω αν έχει τα κότσια .Πάντως αν ξαναμπεί θα φάει περισσότερο ξύλο ο ΙρλανδόςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:02 ελπίζω σε ριματς
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ηλίθιο άθλημα που προωθεί τη βία.Kostis έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:41Σαν τα ζώα μάχονται. Ο διαιτητής διακοσμητικος είναι; Πρέπει να σκοτωθεί ο άλλος για να σταματήσει τον αγώνα;Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:00Οι αντίπαλοι που έχει κερδίσει ο Conor είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει κερδίσει ο Nurmagomedov. Τώρα δες άλλον ένα βιασμό από τον Nurmagomedov να πωρωθείς ακόμα περισσότερο.Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:28 Εγω διαβαζω οτι ελαχιστοι αγωνες ηταν με σοβαρους αντιπαλους και απεφυγε να υπερασπιστει τους τιτλους του με πραγματικους αντιπαλους.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 2 Απαντήσεις