!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Conor McGregor VS Nurmagomedov

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Conor McGregor VS Nurmagomedov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Θα αναθεωρησω αν δω να ακυρωνουν την νικη του τσετσενου μ, λογω των επεισοδιων μετα το τελος του αγωνα και ανοιξει ετσι δρομος για νεα διεκδικηση του τιτλου απο τον τσετσενο.
Τοτε σημαινει οτι ολα ηταν στημμενα για να γινει νεος αγωνας με τριπλασιο budget...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:34 Θα αναθεωρησω αν δω να ακυρωνουν την νικη του τσετσενου μ, λογω των επεισοδιων μετα το τελος του αγωνα και ανοιξει ετσι δρομος για νεα διεκδικηση του τιτλου απο τον τσετσενο.
Τοτε σημαινει οτι ολα ηταν στημμενα για να γινει νεος αγωνας με τριπλασιο budget...
Στημένο '' ξεστημένο'' οτι κερδιζεται η ''κερδίζεται '' σε αγώνα δεν ακυρώνεται εκτος αν θες να το κάνεις ταρατατζούμ κατσς στο κλουβι οπως σωστά εγραψε ο Βανδόνος .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τον ισοπεδωσε τον δημοσιοσχεστιστα κοκκινοτριχη ο τσετσενος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Παιδια αλλο να βλεπετε highlights και αλλο να βλεπεις τον αγωνα live απο την αρχη εως το τελος.

Μιλαμε ο τσετσενος τον ξεβρακωσε, τον βιασε και αρον αρον του ξαναφορεσε τα λερωμενα απο κακα εσωρουχα.
Μιλαμε για βιασμο.
Ο Κονορας μου θυμισε τη Τζουλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ο Διάδοχος μέσα στο τρολάρισμα του είπε μεγάλη αλήθεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:28 Εγω διαβαζω οτι ελαχιστοι αγωνες ηταν με σοβαρους αντιπαλους και απεφυγε να υπερασπιστει τους τιτλους του με πραγματικους αντιπαλους.
Επισης ο Αλι εχασε αγωνες μαχομενος.
Σημερα αυτο που ειδα εγω ηταν σαν να κοντραρεται στο γηπεδο ο Zidane με τον Καραπιαλη, με τον τελευταιο να του δειχνει συνεχως τα τετοια του και συο τελος να ψαχνει φυσουνα για να κρυφτει.
Οι αντίπαλοι που έχει κερδίσει ο Conor είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει κερδίσει ο Nurmagomedov. Τώρα δες άλλον ένα βιασμό από τον Nurmagomedov να πωρωθείς ακόμα περισσότερο.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ελπίζω σε ριματς
επίσης ελπίζω στο ριματς να του γαμήσει τη μάνα ο Κόνορ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

vantono έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:02 ε ρε ξεφτιλίκια. WWE εγινε το UFC :lol: Ο Ιρλανδος μιλουσε πολυ παντα, και καποτε θα ερχοταν η ωρα που θα επεφτε πανω σε ατομο που δεν τα σηκωνει αυτα. Δεδομενο ηταν. Αλλα αυτη η κατασταση ηταν μεγαλο ξεφτιλίκι.
Κι εγώ αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω, ότι όλο αυτό παραπέμπει σε πιθηκοκατασταση και οδηγεί το ΜΜΑ στο περιθώριο, αλλά θυμήθηκα τον ταισον να δαγκώνει αυτιά στο ρινγκ και πώς αντιμετωπιζεται σήμερα ο ταισον και η εποχή του.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Stalker θέλω να ρωτήσω εσένα που απ' ό,τι φαίνεται ξέρεις από MMA. Με δεδομένο ότι το χέρι του Nurmagomedov δεν είχε περάσει κάτω από το πιγούνι του Conor, μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί τάπαρε;

Και κάτι άλλο που δεν έχω καταλάβει. Στην κάτωθι υποταγή (η οποία επιτρέπεται στο MMA), τι θα γίνει αν δεν ταπάρεις; Θα σου σπάσει τον λαιμό;

Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:00
Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:28 Εγω διαβαζω οτι ελαχιστοι αγωνες ηταν με σοβαρους αντιπαλους και απεφυγε να υπερασπιστει τους τιτλους του με πραγματικους αντιπαλους.
Σημερα αυτο που ειδα εγω ηταν σαν να κοντραρεται στο γηπεδο ο Zidane με τον Καραπιαλη, με τον τελευταιο να του δειχνει συνεχως τα τετοια του και συο τελος να ψαχνει φυσουνα για να κρυφτει.
Οι αντίπαλοι που έχει κερδίσει ο Conor είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει κερδίσει ο Nurmagomedov. Τώρα δες άλλον ένα βιασμό από τον Nurmagomedov να πωρωθείς ακόμα περισσότερο.

Σαν τα ζώα μάχονται. Ο διαιτητής διακοσμητικος είναι; Πρέπει να σκοτωθεί ο άλλος για να σταματήσει τον αγώνα;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Fuerte έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:03
vantono έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:02 ε ρε ξεφτιλίκια. WWE εγινε το UFC :lol: Ο Ιρλανδος μιλουσε πολυ παντα, και καποτε θα ερχοταν η ωρα που θα επεφτε πανω σε ατομο που δεν τα σηκωνει αυτα. Δεδομενο ηταν. Αλλα αυτη η κατασταση ηταν μεγαλο ξεφτιλίκι.
Κι εγώ αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω, ότι όλο αυτό παραπέμπει σε πιθηκοκατασταση και οδηγεί το ΜΜΑ στο περιθώριο, αλλά θυμήθηκα τον ταισον να δαγκώνει αυτιά στο ρινγκ και πώς αντιμετωπιζεται σήμερα ο ταισον και η εποχή του.
Εντάξει τώρα, τι συγκρίνουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

ξέφυγε η κατάσταση ,αλλά μόνο εγώ είδα τον τυπά από την ομάδα του Ιρλανδού να μιλάει στον Καλίμπ και αντί να απομακρύνουν τον τύπο ποιο μακριά από το κλουβί τον αφήνουν να ανταλλάζει λόγια και τρελάθηκε ο Νταγκεστανός όπως και ότι ο Κόνορ χτυπάει πρώτος έναν τύπο από την ομάδα του καλίμπ που πήγε να πηδήξει έξω από το κλουβί (κρατούσε την περούκα του Νταγκεστανού) και έγινε μετά της πουτανάρας εντός
Όσο για τον Ντάνα και αυτά που είπε μεγάλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .Η γκόμενα του ο Κόνορ έχει κάνει αίσχη και πάντα τον κάλυπτε και τώρα ούτε την ζώνη έδωσε. Άντε ρε γελοίε που μετά την πώληση και τα καραγκιοζιλίκια που ανέχεσαι από τον Ιρλανδό πήγες το UFC χρόνια πίσω. Ο Ντάνα έχει γαμήσει τις κατηγορίες όλες .
Εχθές ήταν ξεβράκωμα του Κόνορ
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:02 ελπίζω σε ριματς
επίσης ελπίζω στο ριματς να του γαμήσει τη μάνα ο Κόνορ
αρχίδια. Αμφιβάλω αν έχει τα κότσια .Πάντως αν ξαναμπεί θα φάει περισσότερο ξύλο ο Ιρλανδός
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Kostis έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:41
Γάταρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:00

Σαν τα ζώα μάχονται. Ο διαιτητής διακοσμητικος είναι; Πρέπει να σκοτωθεί ο άλλος για να σταματήσει τον αγώνα;
Ηλίθιο άθλημα που προωθεί τη βία.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”