Έγινε ένα λάθος στο όνομα, άρα το άρθρο είναι...άκυρο. Ακόμη και γεγονότα όπως αυτό, όπου αναφέρονται και όνόματα:Nandros έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 12:15Tο πλήρες όνομα είναι Luiz Ignacio (Lula) da Silva.Scouser έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:56 Οι κομμουνιστές δεν με νοιάζουν, αλλά οι υπόλοιποι (ειδικά οι γαλαζαίοι) που χαρήκατε για την νίκη του Λούλα, μην νομίζετε ότι θα ξεχαστεί ποτέ η ξεφτίλα σας:https://www.kathimerini.gr/world/562123 ... oy-chotza/Νταβίντ Σίλβα Λούλα: Τα μαθήματα στην Αλβανία του Χότζα
Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι μέρος της ιδεολογικής και πολιτικής ταυτότητας του Νταβίντ Σίλβα Λούλα διαμορφώθηκε στην Αλβανία του Ενβέρ Χότζα
Το Lula είναι υποκοριστικό του Luiz και είναι ανεπίσημο.
Το όνομα David πού το βρήκε η Κ;
Κάποιος μαλάκας δημοσιοκάφρος έφτιαξε ένα σενάριο και κάποιος άλλος εξίσου μας το έφερε εδώ και τον έκανε και Χοτζικό! Για πολλά γέλια!
Πολεμούν τον πρόεδρο!!!ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!1!Ηταν 31 Δεκεμβρίου του 2002, όταν ο Νταβίντ Σίλβα Λούλα ορκίστηκε για πρώτη φορά πρόεδρος της Βραζιλίας, σε πανηγυρική τελετή που έγινε κάτω από μια τέντα. Με την αναγγελία των ξένων αντιπροσωπειών, το πρόσωπο του Λούλα έλαμψε στο άκουσμα της αποστολής της Αλβανίας και με το πέρας της εκδήλωσης πλησίασε τον επικεφαλής της, πρόεδρο της αλβανικής βουλής τότε, Σερβέτ Πελούμπι, του έσφιξε το χέρι και σύμφωνα με δηλώσεις του παλαίμαχου πολιτικού στα ΜΜΕ της χώρας του (εφ. Dita) αναφώνησε: «Αχ, Αλβανία. Μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος. Βρέθηκα εκεί κάποτε και θέλω να κάνω την πρώτη μου επίσκεψη στην Ευρώπη ως πρόεδρος, στην Αλβανία…».
Παρακάτω αναφέρει κανονικά το όνομά του:
Ο αριστερός συνδικαλιστής Λουίς Ιγνάσιο Λούλα ντα Σίλβα θα καταγραφεί στην Ιστορία ως πρόεδρος για τρίτη φορά της μεγαλύτερης δημοκρατίας της Λατινικής Αμερικής